Alle rozensoorten van Surprose

Rozen lexicon van Surprose

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Avalanche

Witte Avalanche rozen zijn schitterende en luxe rozen met een enorme uitstraling en pure natuurkracht. De witte Avalanche roos is misschien wel de mooiste roos in ons assortiment en vaak gebruikt op koninklijke huwelijken en VIP-feesten. De witte Avalanche rozen staan bekend om hun lange vaasleven en komen bij ons in menig boeket voor. Lees hier nog meer over de Avalanche roos.


Avalanche Peach

De Avalanche Peach is een prachtige Avalanche roos met een zachte zalm kleur. De zalm rozen zijn stijlvolle en luxe rozen die vaak worden gebruikt bij bruiloften. De rozenknop is ca. 7 cm in doorsnede met een steellengte van ca. 60 cm. Deze ook wel champagnekleurige roos wordt gewoon hier in Nederland gekweekt! Hier lees je meer over de Avalanche Peach roos.


Avalanche Sweet

Een grote roos (rozenkop tot wel 7 cm!) van hoge kwaliteit met een zachtroze kleur. Deze prachtige roos komt gewoon uit Nederlandse kas, net als de andere Avalanche soorten hierboven. De favoriet voor bruidsboeketten en verjaardagen, door de elegante vorm en romantische kleur. Geïnteresseerd? Alles over de Avalanche Sweet roos hier.


Black Baccara

Alles weten over de Black Baccara roos? Dan zit je hier goed! Deze mysterieuze dieprode roos lijkt wel zwart, maar wanneer de roos open komt op de vaas is hij dieprood. Deze zwart ogende roos staat erom bekend naast een donkere kleur ook fluwelige bloembladeren te hebben. Black Baccara rozen zijn terug van weggeweest! Meer lezen over de Black Baccara roos.


Buzzy Magenta

Lees hier alles over deze bijzondere trosroos. De Buzzy Magenta is bijzonder door de kleur, de steellengte en de vorm. De Buzzy Magenta is trosroos met een dieproze kleur. Deze rozensoort heeft aan één steel meerdere rozenknoppen, waardoor het boeket er veel voller uitziet. Deze trosroos ziet er speels uit in een boeket en is erg modern. Je komt hier veel meer te weten over deze exclusieve roos, haar kweker en wat haar allemaal bijzonder maakt. Meer lezen over de Buzzy Magenta roos?


Camouflage

Een groene roos komt niet zo vaak voor, dat maakt de Camouflage roos ook zo bijzonder. Een roos met een zacht groene kleur. De groene roos is fris en uniek! Daarnaast heeft de roos ook nog een hele bijzondere betekenis. Benieuwd? Lees meer over de herkomst van de roos, de reis van de kweker naar de vaas, de kleur en de betekenis van de Camouflage roos.


Confidential

De oranje roos die het meest voorkomt in ons assortiment, namelijk: de Confidential roos. Deze meest gebruikte oranje roos heeft een kleur overloop van de buitenste bladeren, naar het hart van de roos. We vertellen je hier over de Nederlandse kweker in Kenia en wat zij doen aan duurzaamheid. Daarnaast kom je alle details over deze oranje roos te weten. Lees hier meer over de Confidential roos!


Coral Charm

Pioenrozen zijn op zich al bijzonder. Maar deze is nog een beetje extra bijzonder. De Coral Charm heeft namelijk bepaalde kenmerken die niet alle (pioen)rozen heeft. Van prachtige bloembladeren tot de kleur van deze prachtige pioen. Een bloem voor bruiloften, moeders en eigenlijk alle bloemenliefhebbers. Lees alles over de Coral Charm roos!


Devoted

Een roos met sterke oranje kleur. Niet alleen de kleur, maar ook de naam heeft een betekenis. Bij het geven van deze roos kun je dus een symbolisch gebaar maken als je dat wilt. Ook daarvoor geven we een aantal tips. Waar de oranje roos voor staat, waar ze vandaan komt, wie haar kwekers zijn en nog veel meer over deze roos, kom je hier te weten. Kom alles te weten over de oranje Devoted roos >


Duchesse de Nemours

Een hele bijzondere witte pioen die al meer dan een eeuw lang bestaat. Hoe kan het dat ze nog steeds zo ontzettend populair is? En waarom is zij een premium pioenroos? Wij hebben alle feitjes voor je op een rijtje gezet en leggen je precies uit, waarom deze witte pioen zo bijzonder is, want dat is ze!  Ben je al beniewd naar meer? Lees dan hier alles over de hagelwitte Duchesse de Nemours pioenroos.


EverRed

Een rode roos die gekweekt wordt in Kenia door onze kweker Rift Valley Roses. We vertellen je hier hoe de roos zo vers mogelijk blijft, terwijl de roos een reis maakt vanuit Kenia naar de ontvanger. Hoe de roos heet, haar eigenschappen de boeketten en nog meer. Wil je meer te weten komen over deze rode EverRed roos? Je kunt hier nog veel meer lezen over de EverRed roos.


Fiësta

De Fiësta roos. Een opvallende roos die op geheel natuurlijke wijze twee kleuren krijgt. De roos wordt dus niet geverfd of bewerkt om haar kleuren te krijgen. Ze heeft gele en oranje strepen die van de steel naar de uiterste rand van het rozenblad lopen. Zonder patroon en geheel willekeurig verdelen de strepen zich over de gehele roos. Lees hier meer over de Fiësta roos!


Good Times

Een gele roos van hoge kwaliteit. De Good Times roos is één van de weinige gele rozen in ons assortiment. Te vinden in mono boeketten, gemengde boeketten en per stuk te bestellen van 10 t/m 1001 stuks! De kweker, betekenis van de roos, de reis van de kweker naar de vaas en nog veel meer is te vinden op onze pagina over de rozensoort: Good Times.  Meer lezen over de gele Good Times roos?


Hermosa

De Hermosa roos heeft een zoete, maar toch zachte kleur. Ze is ontdekt in Ecuador, maar de Hermosa uit ons assortiment wordt nu gekweekt door Ol-Njorowa in Kenia. Een hoge zon, dichtbij de evenaar, veel zonuren en weinig regen zorgen ervoor dat de Hermosa roos een hele sterke roos is met zeer hoge kwaliteit. Wil je hier meer over weten? Lees hier nog veel meer over onze Hermosa roos!


Lady Lindsay

Een stralend witte roos, geen klassieke roos, maar juist modern. De bloemvormige rozenblaadjes zorgen ervoor dat deze roos meer lijkt op een wilde of Engelse tuinroos dan een klassieke roos! Wil je meer weten over deze speciale, maar vooral ook exclusieve roos? Over de kweker, waar ze vandaan komt en nog veel meer? Lees hier alle details over de Lady Lindsay roos.


Magic Vuvuzela

Een hele bijzondere roos, de Magic Vuvuzela. Ze komt uit een reeks van meerdere Vuvuzela rozen en heeft een diep roze/rode kleur. Het is een wilde roos, die niet het hele jaar door verkrijgbaar is in ons assortiment. De periode dat ze aanwezig is kun je genieten van de talloze bloembladeren! Kom alles te weten over deze speciale wilde roos bij Surprose: de Magic Vuvuzela.


Memory Lane

Paarse rozen zijn bijzonder en komen niet vaak voor. Deze Memory Lane roos komt oorspronkelijk uit Kenia, daar waar de zon hoog staat. Een roos van hoge kwaliteit heeft een zachte lila kleur. De Memory Lane roos staat voor liefde op het eerste gezicht en is zowel als mono-boeket als gemengd boeket te verkrijgen bij Surprose! Wil je meer weten over deze bijzondere roos? Hier kun je meer te weten komen over de Memory Lane.


Paloma

De Paloma roos bestaat uit twee kleuren. De kern van deze roos is wit/crème, deze kleur loopt over in een sterke roze kleur aan de uiteinden van de rozenblaadjes. Elk rozenblaadje heeft dezelfde overloop van de twee kleuren. Dit is geheel natuurlijk en dus niet geverfd! Wanneer deze roos open bloeit op de vaas geven deze kleuren een prachtig effect. Meer weten over de kweker, ontdekker van de roos en de betekenis? Lees hier meer over de Paloma roos!


Red Charm

Er zijn veel verschillende soorten rozen, maar ook verschillende soorten pioenrozen. We leggen je hier uit waarom deze rode pioenroos bijzonder is en welke verschillende soorten pioenrozen er zijn. Wist je dat de Red Charm de beste rode pioenroos is, die er bestaat? Wist je dat de rode pioenroos een bolronde pioenroos is? Zie waarom en ga naar de Red Charm pioenroos!


Red Eye

Een rode Grassheart roos. Een roos met talloze rode rozenblaadjes met in het midden van de roos een groen hart, waar ook de naam Grassheart vandaan komt. Hier lees je veel meer informatie over deze roos, de kweker, andere kleuren, soortgelijke rozen en meer. Lees hier wat deze Grassheart roos anders maakt dan andere rode rozen. Ga naar de Red Eye roos.


Red Naomi

Deze exclusieve premium rode rozen van kweker Meewisse Roses stralen pure romantiek uit. Met haar subtiele rozengeur en grote rozenkop is de Red Naomi roos een prachtige roos om in een rozenboeket cadeau te geven aan een geliefde. Lees meer over deze mooie en grote roos die wij in ons assortiment hebben! Meer informatie over de Red Naomi?


Sarah Bernhardt

De meest populaire pioenroos in de wereld, vernoemd naar een beroemde actrice. Ze is gewild om de zachtroze kleur, de vele bloembladeren en omdat ze zo groot worden wanneer ze bloeien. Wij hebben hier allemaal feiten, tips en tricks voor je op een rijtje gezet over deze Sarah Bernhardt pioenroos. Ik ben benieuwd naar meer over de Sarah Bernhardt pioenroos!


Shades of Grey

Een grijze roos! Een roos met een licht grijze kleur in de stijl van de Engelse tuinroos! Een hele bijzondere roos dus. Een van de weinige rozen die van onze Duitse kweker komen. Wil jij meer weten over deze roos, haar bijzondere kleur en wat haar anders maakt dan een klassieke roos? Lees dan hier verder over deze exclusieve Shades of Grey roos!


Sophia Loren

De Sophia Loren is een bijzonder mooie roos met een zacht roze lieflijke kleur. Deze roze roos behoort met haar stoere grote bloemknoppen tot wel 7 cm en stevige stelen van 65 cm tot de XXL rozen in ons assortiment. De enorme roze roos heeft een heel goede houdbaarheid op de vaas. Lees hier alles over onze Nederlandse Sophia Loren roos!


Sweet Revival

Een heel zacht roze roos. De buitenkant van de roos is zacht groen en wordt naar de binnenkant steeds meer roze, zoals op de afbeelding hienaast te zien is. Een roze roos die ook geschikt is voor mensen die geen fan zijn van een zoete roze kleur. Ze staat voor dankbaarheid en bewondering met haar zachte en elegante uitstraling. Hier vind je meer over de Sweet Revival roos.


Tacazzi

De kleurrijke Tacazzi roos straalt vreugde, liefde, dankbaarheid en waardring uit. Met haar subtiele rozengeur is de Tacazzi roos een roos die voor elke gelegenheid als perfect geschenk functioneert. Deze rozen uit Kenia zullen een prachtig cadeau zijn voor iedereen die hem ontvangt. De subtiele rozengeur van de Tacazzi maakt het nog specialer. Lees hier alles over onze kleurrijke Tacazzi roos!


Upper Class

De Upper Class, een elegante en luxueuze rode roos. Perfect om cadeau te geven aan iemand anders. Of het nou voor Valentijnsdag is of gewoon omdat je de ontvanger graag ziet, zolang het maar om een vorm van liefde gaat, zit je bij de Upper Class roos goed. Een rode roos met een velvet uitstraling, die klein in de knop is, maar groot openkomt. Ontdek de verrassing van de Upper Class roos!


Vendela

Vendela is een sterke witte/crème kleurige roos. De oorspronkelijk witte Vendela roos is bij ons alleen te bestellen als blauwe roos, of regenboog roos. De regenboog rozen zijn er in de felle kleuren van de regenboog, maar ook in pastelkleuren. Hoe dat zit, hoe het werkt en veel meer informatie kun je lezen op de volgende pagina over de Vendela roos!


Victorian

Een wilde roos, gekweekt in Nederland. Deze roos wordt gekweekt door de kwekers van VIP roses. Alleen de naam van de kweker zegt al heel veel over deze rozensoort. Het is namelijk een exclusieve roos, die behoort tot onze XXL-collectie. Lees hier meer over haar zalmkleurige rozenblaadjes, de kwekers, duurzaamheid van deze kweker en nog veel meer! Ga naar de Victorian roos!


Vuvuzela

De Vuvuzela roos is er één uit de reeks van meerdere Vuzuzela rozen. Deze wilde roos lijkt op een pioenroos of een Engelse tuinroos, maar komt gewoon uit Duitsland en is eigenlijk pas beschikbaar als de pioenen dat niet meer zijn. Nog veel meer feitjes en weetjes over de Vuvuzela roos, de kweker en de twee kleuren van deze exclusieve roos? Lees hier dan nog veel meer over deze Vuvuzela roos!


Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum