Rozensoort: Lady Lindsay

De Lady Lindsay roos

Een elegante witte roos, ze is anders dan alle andere rozen in ons assortiment. De meest voorkomende witte roos uit ons assortiment is er één uit de Avalanche reeks: de Avalanche White. Dat is een klassieke witte roos en wordt veelal gebruikt als mono- en als gemengd boeket. De Lady Lindsay is echt een hele andere soort roos. Ze is elegant en stijlvol, maar toch speels. Hoe dat kan, leggen we je hieronder meteen uit.

De Lady Lindsay

Lady Lindsay De Lady Lindsay roos heeft niet de klassieke vorm van een roos. Ze is bloemvormiger dan andere rozen. Dat wil zeggen dat ze ronder is en dat haar rozenblaadjes niet zo strak gevouwen zijn zoals een klassieke roos dat heeft. Als de roos nog vers en dicht is, dan lijkt ze wel op een klassieke roos. Maar wanneer ze eenmaal open komt, zul je verrast worden! Je kunt de Lady Lindsay dan ook beter vergelijken met een wilde/Engelse roos of bijvoorbeeld een pioenroos. Dat zijn ook bloemvormige rozen. Bekijk bijvoorbeeld de Shades of Grey roos. Deze roos heeft vergelijkbare bladeren en is ook geen klassieke roos, maar een wilde roos.
Dit alles wil niet alleen zeggen dat ze een bijzondere rozensoort is, maar ook dat ze erg exclusief is. Dit is geen rozensoort die je overal kunt kopen of bestellen. Daardoor is de levertijd van deze rozensoort wel iets langer dan bij de gemiddelde roos uit ons assortiment. De levertijd op deze roos is namelijk 2 tot 3 werkdagen. Wanneer je deze witte roos besteld geven wij dit door aan de kweker. De kweker zal speciaal voor jouw bestelling de rozen knippen. Dat betekent wel meteen dat je de meest verse rozen zult krijgen! Ze heeft een sprankelend witte kleur en wordt door haar bijzondere bloembladeren vaak gebruikt bij bruiloften. Haar steellengte is ongeveer 60 cm.

De oorsprong van de Lady Lindsay

Lady Lindsay boeket De Lady Lindsay roos wordt gekweekt door onze kweker: Dümmen Orange. Een bedrijf dat oorspronkelijk uit Nederland komt en hoge kwaliteit bloemen en planten erg belangrijk vindt. Wereldwijd werkt Dümmen Orange aan het vinden en ontwikkelen van nieuwe soorten bloemen, planten en dus ook rozen! Andere rozen uit ons assortiment die van Dümmen Orange vandaan komen zijn: de trosrozen en de Grassheart rozen. Ook dat zijn geen standaard rozen, maar juist speels en exclusief! We hebben een aantal van onze kwekers aan het woord gelaten. Dus als je meer wilt weten over de kwekers, het kweken van rozen of bijvoorbeeld de samenwerking die wij met ze hebben, hier vind je meer over onze kwekers. Door samen te werken met onze kwekers kunnen wij ervoor zorgen dat alleen de meest verse rozen worden verstuurd. Er worden geen rozen verstuurd die al een week in de winkel of koelcel staan! Dit houdt in dat de rozen vers en mooi bij de ontvanger aankomen, maar ook dat het vaasleven van deze rozen lang is! Je kunt zo lang mogelijk van je rozen genieten!
Wil je toch graag een aantal extra tips, zodat je de Lady Lindsay thuis op de vaas zo goed mogelijk kan verzorgen? Bij elke bestelling zit een boekje met een aantal verzorgingstips. Het is aan te raden deze in elk geval te volgen. Mocht je meer willen weten over de verzorging van rozen en hoe je het vaasleven van je rozen zo lang mogelijk kunt maken? We hebben een uitgebreide lijst met tips voor je op een rij gezet. Hier vind je de lijst met tips om je rozen te verzorgen!

Lady Lindsay bestellen

Ben jij nu helemaal overtuigd dat dit de rozensoort is die bij jou past? Scrol dan vooral nog iets verder naar beneden. Doordat ze zo exclusief is, is ze maar te vinden in 1 boeket. Dat boeket kun je hieronder vinden, als ze beschikbaar is. Mocht je willen vergelijken, staan daaronder nog andere witte rozen! Terug naar het overzicht om alle rozensoorten te bekijken doe je hier: de rozen lexicon.

Onze Lady Lindsay rozen:
 1. Rozenboeket kleurenfestival
  Rozenboeket kleurenfestival
  € 24,95

Onze witte rozen:
 1. Drie blauwe long life rozen inclusief vaasje
  Drie blauwe long life rozen inclusief vaasje
  € 42,95
 2. 10 t/m 99 witte rozen
  Witte rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 22,50
 3. Gemengd boeket wit-roze met panicum en eucalyptus
  Gemengd boeket wit-roze met panicum en eucalyptus
  € 35,00
 4. Drie roze long life rozen inclusief vaasje
  Drie roze long life rozen inclusief vaasje
  € 42,95

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum