Groene Rozen

Groene rozen bestellen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Groene rozen bestellenGroene rozen kopen bij Surprose

Groene rozen zijn perfect voor wanneer jij een mooie bos rozen wil geven, maar niet met een felle kleur die misschien niet past in het interieur. De groene rozen van Surprose passen door hun neutrale kleur mooi in elk interieur. Hierdoor staan groene rozen ook heel mooi in de gemengde boeketten van Surprose. In deze gemengde boeketten gaan de bloembindsters van Surprose aan de slag met veel hoogwaardige rozensoorten, om zo een prachtig geheel te maken. Deze boeketten zijn dan ook ideaal voor verjaardagen, bruiloften en andere feesten!

De groene rozensoort van Surprose

Surprose heeft een groene rozensoort in het assortiment. Dit is de Camouflage. Surprose heeft speciaal deze rozensoort in het assortiment, doordat de roos gekenmerkt wordt door haar hoge kwaliteit en grote bloemenknop. De Camouflage rozen worden gekweekt in Kenia. Dit land staat bekend om haar sterke rozen. Dit komt vooral door de ligging van Kenia op de evenaar. Hierdoor krijgen de rozen het hele jaar door veel zon en kunnen de rozen dan ook het hele jaar door goed groeien. De rozen uit Kenia zijn dan ook bekend over de hele wereld. Wil jij meer weten over de Camouflage rozen? Kijk dan even in onze rozen lexicon!

Groene rozen met cadeaus

Wil jij een gemengd boeket met groene rozen cadeau doen? Dan kun jij bij Surprose ook nog een extra bijpassend cadeau toevoegen aan jouw bestelling! Wil jij bijvoorbeeld een boeket met groene rozen cadeau doen aan kersverse ouders, kun jij heel eenvoudig een knuffel, zoals een ooievaar of teddybeer mee bestellen voor de baby. Verder kun jij ook heel makkelijk een vaas toevoegen aan jouw bestelling. Dit is handig voor wanneer je weet dat de ontvanger nog geen mooie glasvaas heeft waarin de rozen het beste tot hun recht komen. Het zou zonde zijn dat de ontvanger de rozen niet mooi kan neerzetten in een vaas, terwijl het een prachtig boeket is.

De betekenis van groene rozen

Groene rozen zijn perfect voor gelegenheden zoals een geboorte. De groene rozen staan namelijk voor vruchtbaarheid en jeugdigheid. Hiermee kun je dus heel mooi de jonge ouders feliciteren met de komst van de baby. Door de kleur groen kan een groen rozenboeket worden gegeven bij de geboorte van een jongen of meisje. Groene rozen staan ook voor hoop. Het is dus ook een mooi boeket om te geven bij dagen zoals verjaardagen voor mensen die voor jou speciaal zijn.

Duurzaamheid bij Surprose

Surprose levert prachtige natuurproducten, dus daarom is het voor ons alleen maar logisch dat wij ook voorzichtig zijn op die natuur. Surprose heeft dan ook verschillende maatregelen getroffen, zodat wij onze rozen zo klimaatneutraal naar jou kunnen leveren. Dit begint met de kwekers waar Surprose de rozen vandaan haalt. Deze zijn allemaal gecertificeerd, zodat precies kan worden gekeken hoe de rozen gekweekt worden. Daarnaast zitten de rozen van Surprose in een mooie geschenkverpakking, die nagenoeg helemaal recyclebaar is. Deze geschenkverpakking wordt dan verstuurd met DHL die werken volgens het GoGreen principe. Dit betekent dat ze de pakketten zoveel mogelijk met kleine elektrische auto's versturen. Meer weten over de duurzaamheid bij Surprose? Ga dan naar de pagina duurzaamheid.

Zakelijk rozen bestellen bij Surprose

Er is ook de mogelijkheid om de rozen zakelijk te bestellen bij Surprose. Hier komen verschillende voordelen bij kijken. Hieronder staan een aantal van deze voordelen op een rijtje. Wil jij meer weten over zakelijke bestellingen of meteen een zakelijk account aanmaken? Ga dan naar de pagina zakelijk rozen bestellen.

  • Bestellen op rekening
  • Een duidelijke factuur inclusief de BTW
  • Een zakelijke korting bij frequente bestellingen
Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum