Rozensoort: Camouflage

Camouflage rozen

Vaak zijn er wel rozen waarvan de buitenste bladeren van de roos een groene kleur hebben. Deze bladeren beschermen de rest van de roos tegen beschadiging en worden soms verwijderd, omdat het er minder mooi uit kan zien. Volledig groene rozen komen dan ook weinig voor. De Camouflage is een groene roos die niet met inkt is bewerkt, maar op een natuurlijke manier haar groene kleur krijgt.

Camouflage roos

Camouflage rozen bestellen

De groene rozen zijn te bestellen met gipskruid, panicum, tarwegras en monsterablad. Van een klassiek boeket tot een modern boeket. De groene rozen zijn te vinden in verschillende soorten boeketten, zodat er bij elke stijl een geschikt boeket te vinden is. De boeketten zijn zo gestyled, dat de groene kleur van de Camouflage tot haar recht komt in de vaas. De regel is over het algemeen om een vaas bij een boeket te gebruiken dat ongeveer 2/3 van de steellengte hoog is. Dan komen de rozen het mooist uit op de vaas. Dan is het nog goed om naar de diameter van de vaas te kijken, zodat de rozen niet te veel uit elkaar staan op de vaas, maar wel genoeg ruimte hebben om open te kunnen bloeien.

Betekenis van groene rozen

Groene rozen staan voor jeugdigheid, vruchtbaarheid, vrede en hoop. Daardoor wordt een boeket groene rozen vaak gebruikt als geschenk bij de geboorte van een kind. Of juist aan een stel dat graag een kindje zou willen krijgen. Een groene roos kan voor zowel de geboorte van een meisje, als de geboorte van een jongen.

Camouflage, direct van de kweker

Groene roos De kweker van de Camouflage roos is Rift Valley Roses, de twee van oorsprong Schotse broers hebben het bedrijf opgericht in 2011 en telen grootbloemige rozen die ze versturen naar Nederland. De Camouflage roos wordt geteeld in Kenia en wordt zowel in Kenia, als in Nederland regelmatig getest op de kwaliteit van de roos. De kwekerij bevindt zich ongeveer op 10 km afstand van de evenaar en op 2250 hoogte tussen de bergen. De rozen krijgen overdag veel zon en weinig regen, dat is wat de Camouflage roos voornamelijk zo sterk maakt.

Camouflage rozen kopen

De Camouflage is een roos met een zachtgroene kleur. Wanneer de roos zich opent op de vaas, komt de roos wijd open. De steellengte van deze roos is ongeveer 50 cm. In ons assortiment komt deze zacht groene roos voor als boeket met alleen Camouflage rozen, maar ook als mix boeket met paarse en roze tinten. De zachte kleur van de Camouflage eenvoudig te combineren met andere kleuren en zal dus met gemak in het interieur van de ontvanger passen. Ben je overtuigd van de zacht groene Camouflage roos? Hieronder tonen we de boeketten waar deze groene roos in zit.

Onze Camouflage rozen:
 1. Camouflage boeket met gipskruid
  Camouflage boeket met gipskruid
  € 45,95
 2. Blauw long life rozenboeket
  Blauw long life rozenboeket
  € 119,00
 3. Groen rozenboeket met panicum en eucalyptus
  Groen rozenboeket met panicum en eucalyptus
  € 35,95
 4. Luxe Engelse pastelmix
  Luxe Engelse pastelmix
  € 49,95

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum