Bruidsmeisjes boeket

Bruidsmeisjes boeket bestellen

Bestel boeketten voor je bruidsmeisjes online

Bruidsmeisjes boeket, dat past bij jouw bruidsboeket, maar niet exact hetzelfde is. Dat is de bedoeling bij een boeket voor je bruidsmeisjes. Het boeket voor je bruidsmeisje is kleiner dan die van jou, maar wordt wel gebonden van dezelfde rozen. Het bruidsmeisjes boeket is dan ook alleen te bestellen met het bruidsboeket van dezelfde collectie.

Een bruidsmeisjes boeket bestellen bij jouw trouwboeket

Het trouwboeket moet natuurlijk het meest opvallen, niet de boeketten die de bruidsmeisjes vasthouden op jouw bruiloft. Het is de bedoeling dat de bruidsmeisjes aansluiten aan de bruid, want het is natuurlijk haar bijzondere dag. Wel is het mooi dat de boeketten van de bruidsmeisjes dezelfde kleur of stijl hebben als het bruidsboeket zelf.

Daar heeft onze designer wat op bedacht. Elk bruidsboeket, heeft een eigen kleinere versie, voor de bruidsmeisjes. De boeketten van de bruidsmeisjes en/of bruidsjonkers worden gemaakt van de rozen die ook zijn gebruikt in het bruidsboeket. Zo zijn de bruidsmeisjes boeketten niet hetzelfde, maar wel in dezelfde stijl en dezelfde kleur(en). Zie hieronder een aantal bruidsboeketten en het bijbehorende boeket voor je bruidsmeisje:Meer bruidsbloemen

Naast het bruidsboeket en de boeketten voor je bruidsmeisjes is er natuurlijk nog veel meer te decoreren op je bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan centerpieces als boeket om neer te zetten bij het altaar of juist bij de ingang. Of tafelstukjes in smalle vaasjes die je kunt verdelen over de tafel bij het diner. Hieronder kun je per kleur kijken naar de gehele bruidscollectie om te zien wat er bij jouw bruidsboeket past!

Witte bruidsbloemen

Witte bruidscollectieWitte bruidscollectie

Pastel bruidsbloemen

Pastelkleurige bruidscollectiePastelkleurige bruidscollectie

Kleurrijke bruidsbloemen

Kleurrijke bruidscollectieKleurrijke bruidscollectie
Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozenKies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen

Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardagRozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag

Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefdeRozen voor liefde

Rozen voor je geliefde

Laat je liefde zien met rozen!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum