Rozensoort: Devoted

Rozensoort: Devoted

De Devoted roos is een oranje roos, de roos heeft een lichte kleurverloop van diep oranje naar licht rood. De buitenkant van deze roos heeft een donkerdere kleur dan de rest van de roos. De knop van de roos is ongeveer 5,5 cm groot en heeft een steellengte van ca. 50 cm. Deze roos komt in twee boeketten in ons assortiment voor. Deze boeketten zijn geen klassieke rozenboeketten, maar hebben een retro/moderne stijl. Hierbij hebben niet alle rozen dezelfde steellengte, de Devoted rozen hebben dus niet allemaal een steellengte van ongeveer 50 cm. Deze stijl maakt het boeket speels en modern. Heb jij de Devoted rozen al in huis en wil je zo lang als mogelijk van ze genieten? Kijk dan even naar onze verzorgingstips. Als je deze tips volgt zul jij zo lang mogelijk van jouw rozen genieten.

Devoted rozen bestellen

De Devoted roosDe betekenis van een oranje roos is het versturen van vreugde, licht en gezelligheid. Een roos hoeft dus niet symbool te staan voor liefde. Het versturen van oranje rozen betekent dus niet meteen dat je iemand de liefde verklaart. Dit kan ook gewoon naar goede vrienden, je buren of familie! Je kunt ook kijken naar de naam van de roos: Devoted. Je kunt door met het sturen van deze rozen je toewijding aan iemand laten zien. Dat is een heel mooi gebaar dat je kan maken naar de ontvanger!
Zorg er dan ook voor dat je gebruik maakt van het persoonlijke kaartje. Hier kun je de ontvanger vertellen waarom je de rozen hebt verstuurd. We doen geen facturen in de doos, de enige manier waarop de ontvanger erachter kan komen wie de rozen heeft verstuurd is door het kaartje! Geef hier bijvoorbeeld aan dat je gezelligheid wilt versturen. Daarbij, oranje rozen in je interieur zijn een ware eyecather. Waar deze rozensoort ook goed voor gebruikt kan worden is om ze te drogen. De diep oranje kleur zorgt ervoor dat je de kleur zal kunnen blijven zien. Perfect om bijvoorbeeld de herfstsfeer in huis te halen! Lees hier hoe je het beste resultaat haalt bij het drogen van jouw Devoted rozen.

Devoted boeketKweker van de rozen

Deze Devoted rozen worden gekweekt in Kenia, in een grote ranch in Laikipia. In 2011 zijn de kwekers hier gestart, maar niet met rozen. De kwekers hier zijn begonnen met het kweken van tarwe. Pas later zijn ze hier begonnen met het kweken van rozen. Rozen met een hoge kwaliteit. Deze kweker heet: Lolomarik. Er worden inmiddels door Lolomarik maar liefst 13 rozensoorten gekweekt. Elke rozensoort heeft zo’n 3 hectare aan grond, waarop ze groeien tot ze volledig rijp zijn. Er werken in deze kwekerij dan ook maar liefst 450 personen. Ze checken de staat van de roos op rijpheid, knippen rijpe rozen en controleren de kwaliteit van de rozen. Alle rozen die er gekweekt worden door Lolomarik worden in Nederland verkocht. Andere rozensoorten die ook te vinden zijn in deze kas zijn de: Pink Tacazzi, EverRed, Athena en Pink Athena.
Ze maken hier goed gebruik van het klimaat in Kenia. Dat klimaat komt ten goede van de rozen en zorgt ervoor dat de rozen ontzettend sterk worden. Het klimaat is niet alleen goed voor het kweken van de rozen. Ook tijdens het sporten wordt er gebruik gemaakt van het klimaat. Er wordt gevoetbald, gevolleybald en er worden marathons gelopen!

Devoted rozen kopen

De Devoted roos komt, zoals hierboven al een keer benoemd, voor in 2 boeketten in ons assortiment. Wanneer deze boeketten met de Devoted roos leverbaar zijn, zal je deze onderaan deze pagina kunnen zien. Zodat je kunt vergelijken tonen we onder de Devoted rozen ook een aantal andere oranje rozen. Je zult al gauw de verschillen ontdekken en misschien krijg je al wel een lichte voorkeur tussen de verschillende oranje rozen!

Onze oranje rozen:

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum