Een goede fles wijn

Wijn
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Rozen en wijn versturen

Een speciaal cadeau verzenden kan nu bij Surprose. Verstuur een topkwaliteit boeket rozen met een lekkere wijn, waar de ontvanger van kan genieten. Breng de zomer bij iemand in huis met een heerlijke rosé, of de winter met een rode wijn. Houdt de ontvanger meer van een witte wijn? Kies dan voor een van onze witte wijnen en verstuur een geschikt cadeau voor iedere gelegenheid.

  • Verjaardag: Verras iemand met zijn of haar favoriete kleur wijn. Feliciteer met rozen en wijn. Al onze producten worden in een luxe verzendverpakking verzonden waardoor de rozen en wijn onbeschadigd op locatie aankomen. Het uitpakken van deze luxe geschenkdoos is al een feestje op zichzelf.

  • Huwelijk: Verras een getrouwd stel met een boeket witte rozen, die staan voor een nieuw begin van iets moois. Voeg hier een fles wijn aan toe zodat het nieuwe koppel kan proosten op hun trouwerij.

  • Jubileum: Wil je een koppel feliciteren met het aantal jaar dat zij al bij elkaar zijn? Kies dan voor een boeket uit ‘kies je eigen aantal’ waarbij je zelf het aantal rozen kan kiezen die het aantal huwelijksjaren laat zien. Voeg hier een rode, witte, of rosé wijn toe om het cadeau helemaal af te maken.

  • Dankjewel: Zeg dankjewel tegen een vriend, kennis, of familielid die iets bijzonders voor je heeft gedaan. Bestel een boeket rozen met een wijn die in de smaak zal vallen bij de ontvanger.

Geschenkverpakking

Alle rozen en wijnen van Surprose worden in een mooie geschenkverpakking verzonden. De wijn en rozen worden vastgebonden in de doos zodat deze tijdens vervoer niet zullen verschuiven en beschadigen. Wij doen ons best om zo min mogelijk plastic te gebruiken in dit proces en streven dan ook naar een zo goed mogelijke duurzame verpakking. Meer weten over duurzaamheid bij Surprose? Bekijk dan even onze pagina over duurzaamheid. Laat de ontvanger niet alleen verrassen met de rozen en de wijn, maar ook met het openmaken van onze mooie duurzame verpakking. 

Wenskaartje

Bij alle bestellingen voegen wij een wenskaartje toe. Kies zelf de tekst die zichtbaar wordt op het kaartje door deze in te vullen in het daarvoor bestemde vak. Vertel op dit kaartje van wie en waarom dit mooie cadeau verzonden is. Verras nu iemand met topkwaliteit rozen en de lekkerste wijnen van Surprose.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum