Wijn

Een goede fles wijn

Wijn en champagne is enkel te bestellen met rozen*

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozenKies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen

Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardagRozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag

Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefdeRozen voor liefde

Rozen voor je geliefde

Laat je liefde zien met rozen!

Rozen en wijn versturen

Een speciaal cadeau verzenden kan nu bij Surprose. Verstuur een topkwaliteit boeket rozen met een lekkere wijn, waar de ontvanger van kan genieten. Breng de zomer bij iemand in huis met een heerlijke rosé, of de winter met een rode wijn. Houdt de ontvanger meer van een witte wijn? Kies dan voor een van onze witte wijnen en verstuur een geschikt cadeau voor iedere gelegenheid.

  • Verjaardag: Verras iemand met zijn of haar favoriete kleur wijn. Feliciteer met rozen en wijn. Al onze producten worden in een luxe verzendverpakking verzonden waardoor de rozen en wijn onbeschadigd op locatie aankomen. Het uitpakken van deze luxe geschenkdoos is al een feestje op zichzelf.

  • Huwelijk: Verras een getrouwd stel met een boeket witte rozen, die staan voor een nieuw begin van iets moois. Voeg hier een fles wijn aan toe zodat het nieuwe koppel kan proosten op hun trouwerij.

  • Jubileum: Wil je een koppel feliciteren met het aantal jaar dat zij al bij elkaar zijn? Kies dan voor een boeket uit ‘kies je eigen aantal’ waarbij je zelf het aantal rozen kan kiezen die het aantal huwelijksjaren laat zien. Voeg hier een rode, witte, of rosé wijn toe om het cadeau helemaal af te maken.

  • Dankjewel: Zeg dankjewel tegen een vriend, kennis, of familielid die iets bijzonders voor je heeft gedaan. Bestel een boeket rozen met een wijn die in de smaak zal vallen bij de ontvanger.

Wijn bij Surprose

Verschillende soorten wijn bij Surprose

Wijnen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Het is daarom ook belangrijk om een breed assortiment verschillende wijnen te hebben. Zo weet jij zeker dat wanneer jij een flesje wijn uitzoekt voor iemand, de smaak van diegene in het assortiment zit. Of diegene nu houdt van rode wijn, witte wijn of rosé, Surprose heeft van alles wat in het assortiment. Surprose heeft ook verschillende soorten rode wijn. Ideaal voor bijvoorbeeld een cadeau in de winterse maanden. Zo laat je zien dat je aan diegene denkt en hij of zij heeft een mooi aandenken.

De geschenkverpakking van Surprose

Wanneer jij rozen met een extra cadeau laat leveren, wil jij natuurlijk dat de presentatie ook zo mooi mogelijk is. Gelukkig ben jij dan bij Surprose aan het goede adres. Surprose levert namelijk de rozen en de extra cadeaus in een luxe geschenkverpakking. De wijn en de rozen worden op een mooie manier vastgezet in deze doos, zodat ze tijdens het transport niet kunnen verschuiven. Dit doen wij uiteraard met zo weinig mogelijk plastic, omdat wij streven naar een zo duurzame levering. Meer weten over de duurzaamheid? Bekijk dan even onze pagina over duurzaamheid.

Wenskaartje

Bij alle bestellingen voegen wij een wenskaartje toe. Kies zelf de tekst die zichtbaar wordt op het kaartje door deze in te vullen in het daarvoor bestemde vak. Vertel op dit kaartje van wie en waarom dit mooie cadeau verzonden is. Verras nu iemand met topkwaliteit rozen en de lekkerste wijnen van Surprose.

*Wijn en champagne is enkel te bestellen met rozen. Je kunt wijn niet los bestellen zonder rozen. Is dit wel het geval, dan behouden wij ons het recht om de bestelling te annuleren.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum