Sorry

Verontschuldigen met rozen 

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Vergeef me – zeg sorry met rozen

Rozen kunnen voor elke gelegenheid gebruikt worden, dus ook om sorry te zeggen tegen iemand die je lief hebt. Een fout begaan, iets stoms gedaan of een andere motivatie om sorry te zeggen? Met de rozen van Surprose geef je een topkwaliteit boeket rozen en wordt het makkelijker om vergeven te worden.

  • Een geliefde: zeg sorry tegen een geliefde met een boeket rode rozen. Rode rozen zijn kenmerkend als kleur van de liefde. Wil je aan jouw geliefde laten weten dat het je spijt? Geef dan een boeket met rode Red Naomi rozen en laat weten dat je met alle liefde sorry wil zeggen. Wil je iets extra's doen? Ook dast kan! Als je echt je excuses wilt aanbieden, stuur dan een rood rozenboeket met daarin 1 witte roos. De witte roos in het midden staat voor een nieuw begin, midden in alle rode rozen die je liefde weergeven. Een rood rozenboeket met 1 witte roos in het midden is het perfecte geschenk om je excuses aan te bieden. Het is een mooi boeket met een nog mooiere betekenis!

  • Een familielid: Wil je sorry zeggen tegen een familielid, maar weet je niet goed hoe en met welke kleur rozen? Kies dan voor witte rozen of een gemengd boeket. Witte rozen kenmerken een start van een nieuw begin, puurheid en reinheid. Een witte roos is dus perfect om excuses aan te bieden. Daarnaast kun je ook niet fout gaan met een gemengd boeket. Kies het gemengde boeket op basis van de kleuren die in het interieur passen, of waarvan je weet dat je familielid ervan houdt! 

  • Een kennis of collega: Staat de persoon waartegen je sorry wil zeggen iets verder van je af? Kies dan voor een kleur boeket dat bij de persoonlijkheid van de ontvanger past. Op deze manier kan je nooit een verkeerd boeket sturen!

Wenskaartje

Bij alle bestellingen van Surprose wordt een wenskaartje geleverd. Zet zelf een tekst op dit wenskaartje. Vertel hier van wie deze rozen afkomstig zijn en waarom je sorry wil zeggen. Als je wilt laten weten van wie het mooie boeket afkomstig is, zet dan hier je naam ook in. Wanneer je hier geen naam invult, zal de ontvanger ook niet weten van wie hij/zij het boeket heeft gekregen en is het dus anoniem. De ontvanger komt dan alleen te weten van wie het boeket komt, als wij hiervoor toestemming hebben gekregen van de besteller.

Cadeau

Wil je jouw ‘sorry’ geschenk specialer maken, om de boodschap nog duidelijker over te brengen? Kijk dan bij onze cadeaus en voeg bijvoorbeeld een doosje chocolade of een teddybeer toe aan jouw rozenboeket.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum