Verontschuldigen met rozen 

Sorry
Van hoog naar laag sorteren
 1. Mix boeket roze rozen
  Mix boeket roze rozen
  € 35,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 2. Vurige bloesem mix
  Vurige bloesem mix
  € 49,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Van hoog naar laag sorteren

Vergeef me – zeg sorry met rozen

Rozen kunnen voor elke gelegenheid gebruikt worden, dus ook om sorry te zeggen tegen iemand die je lief hebt. Een fout begaan, iets stoms gedaan of een andere motivatie om sorry te zeggen? Met de rozen van Surprose geef je een topkwaliteit boeket rozen en wordt het makkelijker om vergeven te worden.

 • Een geliefde: zeg sorry tegen een geliefde met een boeket rode rozen. Rode rozen zijn kenmerkend als kleur van de liefde. Wil je aan jouw geliefde laten weten dat het je spijt? Geef dan een boeket met rode Red Naomi rozen en laat weten dat je met alle liefde sorry wil zeggen

 • Een familielid: Wil je sorry zeggen tegen een familielid, maar weet je niet goed hoe en met welke kleur rozen? Kies dan voor witte rozen of een gemengd boeket. Witte rozen kenmerken een start van een nieuw begin. Een gemengd boeket is voor elke gelegenheid geschikt, dus ook om sorry te zeggen.

 • Een kennis of collega: Staat de persoon waartegen je sorry wil zeggen iets verder van je af? Kies dan voor een kleur boeket dat bij de persoonlijkheid van de ontvanger past. Op deze manier kan je nooit een verkeerd boeket sturen!

Wenskaartje

Bij alle bestellingen van Surprose wordt een wenskaartje geleverd. Zet zelf een tekst op dit wenskaartje. Vertel hier van wie deze rozen afkomstig zijn en waarom je sorry wil zeggen.

Cadeau

Wil je jouw ‘sorry’ geschenk specialer maken, om de boodschap nog duidelijker over te brengen? Kijk dan bij onze cadeaus en voeg bijvoorbeeld een doosje chocolade of een teddybeer toe aan jouw rozenboeket.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum