50 rozen

Een bos van 50 rozen bestellen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozenKies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen

Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardagRozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag

Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefdeRozen voor liefde

Rozen voor je geliefde

Laat je liefde zien met rozen!


50 rozen FAQ

Wat kosten 50 rode rozen?

De prijs van rozen hangt heel erg af van het moment waarop je de rozen koopt. De periode vlak voor Valentijnsdag en Moederdag zijn de rozen wat duurder door de enorme vraag die er dan is. Wanneer je in de zomer rode rozen koopt, ligt de prijs van 50 rode rozen op ongeveer €79.00. Dan heb je een prachtige bos van 50 rode rozen.

Waar kan ik 50 rozen kopen?

Als jij 50 rozen voor een speciale dag wil kopen, kan dat op veel plekken. Online kun jij ook heel eenvoudig 50 rozen kopen. Vaak heb jij deze rozen nog dezelfde dag op jouw gewenste adres geleverd. Zo kun jij heel gemakkelijk voor een verjaardag of andere gelegenheid rozen bestellen!

Wat is de betekenis van 50 rozen?

Met een boeket van 50 rozen laat jij zien dat jouw liefde voor de ander echt is. 50 rozen is een prachtig liefdesgebaar. Ook de kleur van de rozen is van belang. Zo staan oranje rozen voor passie en gezelligheid en staan roze rozen voor de bewondering en waardering die jij voor de ander hebt. Voor verjaardag zijn 50 gemengde rozen perfect!

Voor welke gelegenheid kan ik 50 rozen geven?

De betekenis van rozen hangt vaak af van de kleur van de rozen. 50 rode rozen staan namelijk voor de onvoorwaardelijke liefde die jij voor iemand hebt. 50 roze rozen staan voor de bewondering en waardering die jij voor iemand hebt. Perfect om te geven bij bijvoorbeeld een examenfeest of ander feest.

Hoe kan ik 50 rozen goed verzorgen?

De verzorging van 50 rozen is heel belangrijk. Zorg ervoor dat je een glazen vaas van de juiste grootte goed schoonmaakt. Vul deze vaas daarna met lauwwarm vers water en voeg er rozenvoeding aan toe. Doe de 50 rozen in de vaas en vul het water regelmatig bij. Ververs dit water na een week en voeg er ook opnieuw rozenvoeding aan toe voor de beste resultaten.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum