50 rozen

Een bos van 50 rozen bestellen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

50 rozen bestellen

Eenvoudig een boeket van 50 rozen bestellen doe je bij Surprose! We hebben in ons assortiment al een aantal boeketten van 50 rozen, bijvoorbeeld in de kleuren: rood, zalm, dieprood, zwart, blauw, regenboog en de regenboog kleuren in pastel. Van de rode rozen hebben we zelfs twee boeketten die je al in 50 stuks kunt bestellen. Gemakkelijk en snel iemand verrassen met 50 rozen doe je met Surprose.

Kies de kleur en soort roos die je graag zou willen bestellen, vul je gegevens in en bestel. Vergeet niet om een persoonlijke wenstekst achter te laten, zodat de ontvanger ook weet van wie dit enorme boeket afkomstig is. Liever een persoonlijke videoboodschap opnemen voor de ontvanger? Dat kan natuurlijk ook, de ontvanger krijgt dan een QR-code die gescant kan worden en dan zal jouw eerder opgenomen video openen. 

50 rozen kopen in alle kleuren

Naast de boeketten die wij zelf al in 50 rozen online aanbieden, kun je ook andere kleuren kiezen die je in je boeket wilt hebben. Je kunt namelijk zelf het aantal rozen kiezen in de kleuren: wit, rood en dieprood, geel, roze en zachtroze, zalm, oranje, zwart, blauw, regenboog en regenboog pastel. Heb je specifieke wensen, maar kun je het online niet vinden in ons assortiment? Laat het ons weten, wellicht kunnen we je toch nog ergens mee helpen!

De betekenis van 50 rozen

Een bos van 50 rozen versturen is op zich al heel spectaculair. Het is een enorme bos dat zeker indruk zal maken op de ontvanger. Helemaal als de rozen dan ook nog eens lang op de vaas blijven staan, omdat ze zo vers zijn. Maar er zit ook echt een betekenis achter het versturen van 50 rozen. Het versturen van 50 rozen staat voor onvoorwaardelijke liefde. Ook aan de kleur van de rozen zit een betekenis, wil je meer weten over de betekenis van de rozen kleuren? Die betekenis kun je vinden in onze blog: de betekenis van rozen kleuren.

De perfecte vaas voor 50 rozen

Een bos van 50 rozen is een enorme bos, dat past niet in elke vaas. De meeste mensen hebben dan ook geen vaas in huis waar ze het hele boeket in kunnen zetten. Het is ook zonde om het boeket te verdelen over meerdere vazen, want dan gaat het effect van de enorme bos een beetje verloren. Daarom hebben wij voor jou de perfecte vaas, daarmee maak jij jouw cadeau compleet.

Wil je graag een glazen vaas? Kijk dan eens naar onze glasvaas Bibi. Deze vaas is geschikt voor 30-50 rozen, een boeket van 50 rozen zal perfect in deze vaas vallen. Liever geen glas? Rennen er huisdieren of kinderen rond? En ben je bang dat de vaas omvalt en breekt? Bekijk dan eens onze acrylvaas voor 25-60 rozen. Als de vaas valt zal het niet breken. En dat terwijl de vaas wel even kristal helder is als echt glas!

50 rozen FAQ

Wat kosten 50 rode rozen?

De prijs van rozen hangt heel erg af van het moment waarop je de rozen koopt. De periode vlak voor Valentijnsdag en Moederdag zijn de rozen wat duurder door de enorme vraag die er dan is. Wanneer je in de zomer rode rozen koopt, ligt de prijs van 50 rode rozen op ongeveer €79.00. Dan heb je een prachtige bos van 50 rode rozen.

Waar kan ik 50 rozen kopen?

Als jij 50 rozen voor een speciale dag wil kopen, kan dat op veel plekken. Online kun jij ook heel eenvoudig 50 rozen kopen. Vaak heb jij deze rozen nog dezelfde dag op jouw gewenste adres geleverd. Zo kun jij heel gemakkelijk voor een verjaardag of andere gelegenheid rozen bestellen!

Wat is de betekenis van 50 rozen?

Met een boeket van 50 rozen laat jij zien dat jouw liefde voor de ander echt is. 50 rozen is een prachtig liefdesgebaar. Ook de kleur van de rozen is van belang. Zo staan oranje rozen voor passie en gezelligheid en staan roze rozen voor de bewondering en waardering die jij voor de ander hebt. Voor verjaardag zijn 50 gemengde rozen perfect!

Voor welke gelegenheid kan ik 50 rozen geven?

De betekenis van rozen hangt vaak af van de kleur van de rozen. 50 rode rozen staan namelijk voor de onvoorwaardelijke liefde die jij voor iemand hebt. 50 roze rozen staan voor de bewondering en waardering die jij voor iemand hebt. Perfect om te geven bij bijvoorbeeld een examenfeest of ander feest.

Hoe kan ik 50 rozen goed verzorgen?

De verzorging van 50 rozen is heel belangrijk. Zorg ervoor dat je een glazen vaas van de juiste grootte goed schoonmaakt. Vul deze vaas daarna met lauwwarm vers water en voeg er rozenvoeding aan toe. Doe de 50 rozen in de vaas en vul het water regelmatig bij. Ververs dit water na een week en voeg er ook opnieuw rozenvoeding aan toe voor de beste resultaten.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum