Gelegenheid

Gelegenheids rozen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Rozen voor elke gelegenheid

Gelegenheidsrozen Surprose heeft uitsluitend hoge kwaliteit rozen in het assortiment. Zo weet jij zeker dat je voor elke gelegenheid een mooie bos rozen kunt uitzoeken. De rozen van Surprose worden direct van de kweker naar de ontvanger geleverd. Verser kan dus niet! Doordat Surprose korte lijntjes heeft met deze kwekers, kan Surprose ook een lage prijs bieden. Hieronder staan een aantal veelvoorkomende gelegenheden. Per gelegenheid staat er ook een bos of boeket rozen bij die perfect past bij deze gelegenheid, gewoon ter inspiratie!

Persoonlijke gelegenheden om iemand te verrassen met rozen

 • Liefde: Wil je iemand vertellen hoeveel je van hem/haar houdt? Vertel het met rode rozen. Dat kan al met een enkele rode roos, verpakt inclusief bijpassend rozenvaasje in een mooie geschenkverpakking. Drie rode rozen, 10 rode rozen, 100 rode rozen of een prachtige bos rode rozen, gemengd met eucalyptus. Het assortiment rode rozen is groot genoeg om iets van jouw keuze te vinden.
 • Trouwdag: Vergeet niet voor je trouwdag rozen te bestellen! Bij Surprose is het mogelijk om je eigen aantal rozen te bestellen vanaf 10 of 20 stuks, dat is afhankelijk van de soort roos. Ben je bijvoorbeeld 27 jaar getrouwd, bestel dan ook 27 rozen in de kleur van je geliefde partner. Wil je het extra speciaal maken kun je aan je bestelling een witte of rode roos toevoegen, om het speciale getal of jaar te benadrukken.
 • Sorry: Heb je iets goed te maken? Ga op zeker en zorg dat het niet aan de rozen ligt… Met de kwaliteitsrozen van Surprose maak je een goede indruk, altijd prachtig, zorgvuldig met liefde verpakt om de juiste emotie over te brengen. Jouw persoonlijke boodschap wordt discreet in een envelopje bijgevoegd. Voor deze gelegenheid is natuurlijk elke soort roos geschikt maar kijk vooral naar de persoonlijke voorkeur van degene die de rozen ontvangt (en ja, soms helpt het om groot uit te pakken…).
 • Zomaar: Wat is er leuker dan onverwacht aan iemand te laten weten dat degene heel speciaal voor jou is? Dat kan met een setje van drie rozen in wit of rood, maar ook heel goed met een gemengde bos rozen. Houdt hij of zij van chocolade? Voeg dan een doosje bonbons of chocolade toe aan jouw bestelling, dat kan al vanaf €2,95.
 • Bedankje: Stuur een gemengde bos rozen, hiermee voorkom je dat de suggestie gewekt wordt dat er wel eens verliefdheid in het spel kan zijn, dus wees voorzichtig met rode rozen!
 • Uitnodiging: Pas de grootte en de kleur van het boeket rozen aan op de aard van de uitnodiging, van een mooie witte bos rozen tot de uitbundige regenboog rozen voor een knalfeest, alles is mogelijk.
 • Sterkte met verdriet of verlies: Houd het simpel, laat de rozen spreken, liefst in een witte of zachtroze kleur. Benut de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen.
 • Opvrolijken: Wil je iemand verrassen met een bos rozen om hem of haar wat op te vrolijken? Pak uit met een fleurige bos gemengde rozen, eventueel aangevuld met een doosje chocolade of flesje wijn.
 • Wat te vieren: Maak het zo gek als je zelf wilt! Hier kan elke roos voor gebruikt worden en waarom zou je niet een flesje champagne van Moët & Chandon toevoegen? Kies een champagne uit die de bos rozen nog bruisender maakt. Er is al een flesje champagne vanaf €27,50.
 • Geslaagd: Zend je felicitatie met een mooi handgebonden boeket gemengde rozen. Natuurlijk kan het hier ook met een kleiner boeket, het gaat er immers om dat jouw persoonlijke felicitatie op de wenskaart vergezeld wordt door iets waar iedereen dol op is: rozen!
 • Verjaardag: Kies je eigen aantal rozen in de kleur die het beste bij de ontvanger past (bijvoorbeeld: de leeftijd dat hij/zij geworden is). Voeg eventueel een enkele witte of rode roos toe voor het nieuwe of bijzondere jaar. Hier past ook heel goed een goede fles wijn of doosje chocolade bij om het extra feestelijk te maken. Voor meer suggesties naar ons assortiment verjaardagsrozen.

Zakelijke gelegenheden om voor iemand online rozen te bestellen

 • Jubileum: Voor een jubilaris is een gemengde bos rozen altijd een juist geschenk (vermijd alleen rode rozen…). Ook is het aantal rozen dat gelijk is aan het jubileumjaar een goede suggestie, zoek naar de kleur die bij de jubilaris past.
 • Opening: Hier geef je rozen die qua kleur goed passen bij de uitstraling of huisstijl van het bedrijf van de ontvanger! Denk eraan om een passende vaas bij te bestellen. Het zou zonde zijn dat de rozen die je geeft ergens in een emmer blijven staan….
 • Behalen van een prijs: Zoek een feestelijk boeket uit en voeg een mooie fles champagne toe van Moët & Chandon om het heugelijke feit te vieren. Kleur is aan de besteller, voor deze gelegenheid is elke kleur geschikt, maar dat kan natuurlijk ook een mooie gemengde bos rozen zijn.
 • Bedankje (bijvoorbeeld voor een dagvoorzitter of gastspreker): Geef een mooie bos gemengde rozen met een persoonlijke tekst op het wenskaartje. Een goede fles wijn past goed bij deze gelegenheid en zal zeker gewaardeerd worden. Drinkt de ontvanger geen wijn dan is een mooie doos bonbons een goed alternatief, samen met de rozen wordt alles feestelijk verpakt en in een geschenkverpakking geleverd.
 • Ziekte: Stuur een bos gemengde rozen om te laten weten dat je degene mist op het werk en sterkte wenst. Voeg een boodschap toe van collega’s op het wenskaartje en voeg eventueel een andere attentie toe. Een bijpassende glasvaas kan handig zijn als je het idee hebt dat de ontvanger deze wel eens niet in huis kan hebben voor de prachtige rozen…
 • Pensioen: Hier hoort natuurlijk een mooie bos rozen bij… een mooie gemengde bos of een aantal rozen dat past bij de leeftijd van degene die met pension gaat. Een goede fles wijn past hier uitstekend bij, de wijnen van Surprose zijn stuk voor stuk topwijnen!
 • Afscheid bedrijf: Bedank het personeelslid dat afscheid neemt met een fantastische bos rozen om de waardering voor zijn of haar inzet te tonen.
 • Promotie: Kies een feestelijk boeket, uitbundig met veel kleur. Vergeet niet de persoonlijke boodschap op het kaartje en een passend flesje wijn of champagne om de promotie te vieren.
 • Nieuwe collega: Een nieuwe collega zal het zeker waarderen als het bedrijf namens de directe collega’s of directie het nieuwe personeelslid welkom heten met een mooie bos rozen. Kies hier voor een mooie gemengde bos rozen, dan zit je altijd goed!

Soorten rozen

De rode rozen zijn de populairste rozen. Deze rozen geef je vaak bij een trouwdag, verjaardag van jouw partner of Valentijnsdag. Zo laat je zien dat je van diegene houdt en dat je niet zonder hem of haar kan. Als jij iemand wil bedanken, zijn roze rozen perfect. Deze rozen staan namelijk voor dankbaarheid en bewondering. Deze rozen zijn dus ook heel geschikt voor wanneer iemand bijvoorbeeld een examen heeft gehaald of een bijzondere prestatie heeft geleverd. Als jij een bruiloft hebt, zijn witte rozen heel geschikt om de locatie mee aan te kleden. Deze witte rozen passen vaak goed bij de jurk van de bruid en witte rozen staan voor een nieuw begin wat je met elkaar gaat opbouwen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum