Rozensoort: Upper Class

Upper Class rozen

Over de Upper Class roos

De naam van deze roos geeft al veel weg over de uitstraling die deze rozensoort heeft. De roos is van hoge kwaliteit en heeft een zeer luxe uitstraling. De Upper Class roos wordt vers en dus nog in de rozenknop verzonden. Wanneer je de roos na ontvangst op de vaas zet, zal het je wellicht verbazen hoe groot deze rozen zijn wanneer de open komen. Deze rode roos opent zich namelijk in de breedte erg wijd. De Upper Class is een grootbloemige rode roos uit Kenia.

Rode rozen van de kweker

De Upper Class roos De kwekers van deze rode roos zijn Altima en Timaflor. Deze kwekers bevinden zich in Kenia en zitten beiden gelegen op een berg, dicht bij de evenaar. Zij testen regelmatig de kwaliteit van de Upper Class, om er zeker van te zijn dat er thuis nog van kan worden genoten! Deze rode roos heeft een gemiddelde knopgrootte van ongeveer 4,5 cm en is direct leverbaar uit ons assortiment. De steellengte van de Upper Class is ca. 50 cm lang. Daarbij zou een middelgrote vaas het beste passen. Kies een vaas die ruim genoeg is, zodat de rozen de ruimte hebben om volledig open te komen bij de ontvanger thuis.
De knopgrootte van deze roos ligt lager dan sommige andere rozen, echter klapt deze roos zich wel volledig uit, waardoor de roos in bloei wel heel groot is. De bladeren zijn bloemvormig waardoor deze roos er anders uitziet dan bijvoorbeeld de Red Naomi roos. De bloembladeren van deze roos lijken wel fluweel! De uitstraling en bloemvormige rozenbladeren van deze roos maken dit een unieke en prachtige roos.

Upper Class rozen bestellen

Boeket Upper Class rozen De Upper Class rozen worden van Kenia naar Nederland verstuurd. Hier in Nederland worden de rozen van deze rozensoort naar de verzamelplaats gebracht, waar ook alle andere rozensoorten die bij Surprose besteld zijn samenkomen. Al deze rozensoorten, inclusief de Upper Class worden naar onze binderij gebracht. In de binderij worden de rozen gebonden tot het bestelde boeket door onze bloembindsters. Deze roos komt voor, zowel als mono boeket als gemengd boeket. Ook als speciaal boeket voor de kerst hebben wij deze luxe roos gebruikt.
Eenmaal gebonden krijgt het boeket een freshbag om de stelen. In deze freshbag zit rozenvoeding met een beetje water. De rozen zijn tot op dit moment zo koel mogelijk gehouden, zodat ze niet open komen en al uitgebloeid bij de ontvanger aankomen. De freshbag houdt de Upper Class rozen mooi tot op het moment van aankomst bij de ontvanger. Eenmaal op de vaas zullen ze prachtig open komen! Wil je meer weten over de verzorging als je de rozen eenmaal in huis hebt? Lees dan onze blog: Rozenverzorging. Hier geven wij een aantal tips die je kunt gebruiken om zo lang mogelijk van jouw Upper Class rozen te genieten!

Hieronder tonen wij de boeketten waar de rode Upper Class roos in verwerkt is. Het kerstboeket wordt hier bij getoond, mits deze ook beschikbaar is. Wanneer het kerstboeket niet beschikbaar is zal deze hieronder ook niet getoond worden. Als je alle rode rozen wilt bekijken om te vergelijken, kun je het beste naar alle rode rozen gaan.

Onze Upper Class rozen:
  1. Gemengd rozenboeket geel-oranje-rood
    Gemengd boeket geel-oranje-rood met panicum en eucalyptus
    € 35,95

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum