Gemengde Rozen

Gemengde rozen bestellen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Gemengde rozen

Gemengde rozen Kleurrijke rozen verfrissen het dagelijkse leven. Geen enkele andere bloem komt in zoveel verschillende kleuren voor, als de roos. De koningin der bloemen, de roos, biedt een breed scala aan kleuren. Deze kleuren komen allen goed tot hun recht in een boeket met meerdere kleuren rozen. Of het nu oranje, paars, roze, wit, rood, geel, roze of alle kleuren van de regenboog is, de kleurcombinaties voor een kleurrijk boeket zijn oneindig.

Een kleurrijk boeket rozen bestellen is kinderspel – zo werkt het:

Gemengde rozen Het bestellen van een kleurrijk boeket rozen is een stuk gemakkelijker dan je misschien in eerste instantie zou denken. Ga naar onze homepagina, kies uit de categorie kleurrijke rozen een boeket, schrijf eventueel een persoonlijk bericht in het kaartje en dat was het. Voor iedereen die nog niet helemaal bekend is met online betalen, zullen we dat nog even tot in detail uitleggen, om je boeket rozen te kunnen bestellen. Het werkt als volgt:
(1) Als eerst klik je bij het uitgekozen boeket op de knop: “Bestel nu”.
(2) Open rechtsboven in de winkelwagen, om naar de kassa te gaan.
(3) Vul de gewenste datum en afleveradres in – Verstuur de kleurrijke rozen landelijk, of laat de verrassing bij je thuis bezorgen en ervaar hoe het bloemengeschenk in ontvangst wordt genomen.
(4) Met SURPROSE kan er betaald worden met een aantal betrouwbaar en praktische betaalmethoden.
Nu kun je ons kleurrijke assortiment aan rozen bekijken en een mooi boeket uitkiezen. We zijn ervan overtuigd dat het juiste boeket er voor jou tussen zit en wensen je veel plezier bij het kiezen.

Verse kleurrijke rozen

Gemengde rozen Al onze bloemen worden vers en via de kortste route van de kweker verzonden. De kwaliteit van de Surprose-rozen wordt gegarandeerd door onze directe, constante en persoonlijke contact met een breed kwekersnetwerk. Bovendien kunnen wij van elk boeket rozen vertellen van welke kweker deze afkomstig is. Wij willen transparant zijn en onze naam staat dan ook voor uitstekende rozen. Word overtuigd van de frisheid van onze kleurrijke rozenboeketten.

Kleurrijke rozen op kleur gesorteerd

Waar mogelijk worden alle kleurrijke rozenboeketten weergegeven van licht naar donker. Een beetje extra, om de oriëntatie makkelijker en klantvriendelijker te maken.

Filteren naar bepaalde kleurrijke rozen

Prijs: filter voor waarbij kleurrijke rozen overeenkomen met de juiste prijs.
Stijl: toon alleen kleurrijke rozen in jouw stijl: romantisch/natuurlijk, traditioneel/klassiek, modern/design.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum