Champagne

Prosecco en champagne met rozen bestellen

Wijn en champagne is enkel te bestellen met rozen*

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozenKies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen

Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardagRozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag

Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefdeRozen voor liefde

Rozen voor je geliefde

Laat je liefde zien met rozen!

Champagne verzenden als cadeau

Surprose zorgt met haar ruime assortiment van cadeaus ervoor dat er voor iedere gelegenheid een geschikt geschenk beschikbaar is om als cadeau te verzenden. Wil je het boeket rozen dat verzonden wordt extra speciaal maken? Kies dan voor een fles Moët & Chandon Champagne om te versturen als extra cadeau. Een topkwaliteit champagne en de beste rozen zullen samen een geweldig cadeau vormen.

Champagne bij je rozen

Welke gelegenheid champagne versturen?

  • Verjaardag: Om een speciale verjaardag te vieren is de champagne van Moët & Chandon een geschikt cadeau om samen met een topkwaliteit boeket rozen te versturen. Verras de jarige met een fles champagne met de smaak waar de jarige van houdt en een op maat gemaakt rozenboeket met het aantal rozen van de gevierde leeftijd. Kies je eigen aantal rozen in deze categorie.

  • Oud en nieuw: Een gebruikelijke manier om te vieren dat we het volgende jaar in gaan in het poppen van een fles champagne. Kun je niet bij een oud en nieuw evenement aanwezig zijn, maar wil je wel je steentje bijdragen in het feestje? Verstuur dan een fles champagne en verzorg ook op afstand een gezellig feestje.

  • Bruiloft: Om een pasgetrouwd stel te kunnen laten proosten op het nieuwe huwelijk is een Moët & Chandon Champagne toch het mooiste cadeau wat je kan geven? Kies voor een champagne die in de smaak zal vallen bij de bruidegom en de bruid en zorg voor een onvergetelijk cadeau samen met de mooiste bruiloft rozen van Surprose.

Champagne samen met een bos rozen versturen

Heb jij binnenkort een speciale dag en wil jij dit niet vieren met alleen een prachtige bos rozen? Dan kun jij bij Surprose ook hoge kwaliteit champagne bij de bestelling toevoegen. Om het kiezen van een geschikt boeket met een heerlijke champagne te vereenvoudigen, hebben wij een aantal producten vooraf samengesteld. Kies een van de volgende producten en verras met de mooiste rozen en lekkerste Moët & Chandon Champagne om te versturen.

Champagne in een cadeauverpakking versturen

Surprose verpakt alle bestellingen in een prachtige geschenkverpakking. Hiermee weet jij zeker dat alle producten onbeschadigd op de locatie aankomen en dat het uitpakken ook nog eens een feestje is! Surprose heeft ook wat luxere champagne flessen in het assortiment. Perfect voor de specialere dagen, zoals een bruiloft of een 10-jarig huwelijksjubileum (dit wordt ook wel het rozen huwelijk genoemd). Ook voor de wat kleinere dorst heeft Surprose zeer geschikte flesjes champagne. Zo is het merk Bellussi wat goedkoper, maar ook perfect om cadeau te doen bij een mooie bos rozen.

*Wijn en champagne is enkel te bestellen met rozen. Je kunt wijn niet los bestellen zonder rozen. Is dit wel het geval, dan behouden wij ons het recht om de bestelling te annuleren.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum