Long life

Geconserveerde rozen met steel

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Een vaasleven van meerdere jaren?! Zonder water!? Dat kan alleen met de geconserveerde rozen van Surprose!

Geconserveerde rozen

Roze long life rozen De geconserveerde rozen van Surprose zijn hoge kwaliteit rozen die zo zijn bewerkt dat ze maanden en soms wel jarenlang mooi op de vaas kunnen staan. Het grote voordeel van deze long life rozen is dat deze rozen niks geen water of bloemenvoeding nodig hebben. De rozen zijn zo behandeld dat ze wel op natuurlijke rozen blijven lijken, maar je hoeft er dus nagenoeg niet naar om te kijken. Ideaal voor wanneer jij niet vaak thuis bent, of dat jij gewoon geen persoon bent die rozen in huis wilt hebben waar je elke paar dagen naar moet omkijken.

Long life rozen met een lange steel!

Je kent ze vast wel, de korte, geconserveerde roosjes in zogenaamde flowerboxen. Deze zijn allemaal erg kort en moeten dus altijd in een “doosje” getoond worden. Bij de long life rozen van Surprose hebben de rozen een steel van ca. 55 cm. Hiermee stel je de prachtigste boeketten samen waar je jaren lang van kunt genieten. Je kunt je eigen aantal rozen bestellen of kiezen voor kant en klare boeketten in meerdere kleuren.

Regenboog long life roos

Onze geconserveerde rozen zijn biologisch afbreekbaar en op een milieuvriendelijke manier geprepareerd. Het zijn allemaal echte, natuurlijk gekweekte rozen van top kwekers in Zuid-Amerika. Na het snijden bij de kweker worden de rozenknoppen en de stelen gescheiden, afzonderlijk geprepareerd en weer samengevoegd. De rozenknoppen behouden hun kleur en blijven in het stadium waarin ze geconserveerd zijn. De stelen en het blad aan de steel zijn weer bijgekleurd om te voorkomen dat ze bruin worden. Onze long life rozen hebben als voordeel dat ze jarenlang op de vaas houdbaar zijn.

Je kunt kiezen uit een aantal natuurlijke kleuren en deze kleuren zijn ook de echte kleuren van de betreffende soort.

Hoe worden rozen geconserveerd?

De long life rozen worden pas geknipt wanneer deze in de kas staan. Op dit moment zijn de rozen het allermooist. De verse rozen die je kunt kopen op onze webshop worden op een eerder moment geknipt. Hierdoor blijft de bloemenkop nog iets dicht, waardoor de rozen langer mooi op de vaas staan. Bij de long life rozen is dit echter niet nodig, dus worden ze geknipt wanneer de bloemenkop mooi open is. Vervolgens worden deze rozen behandeld met een vloeistof, waardoor de rozen maanden en soms wel jaren mooi blijven. Je hoeft dus ook geen water of bloemenvoeding in de vaas te doen.

Plantaardige long life rozen

Ja, deze rozen zijn ook na de bewerking met de vloeistof geheel plantaardig. Er worden geen gevaarlijke chemische stoffen gebruikt om de rozen lang houdbaar te maken. Alle stoffen die voor dit proces worden gebruikt zijn plantaardig en geheel biologisch afbreekbaar. Er wordt absoluut geen gebruik gemaakt van plastic of een synthetische stof. Deze rozen zijn dan ook niet gevaarlijk voor kinderen of huisdieren wanneer zij de rozen aanraken.

Verzorg je long life rozen

Zo verzorg je jouw long life rozen:

  • Geen water! Vermijd vocht en zet ze in een droge vaas. Omdat de stelen gekleurd worden geven ze af als ze in contact met water komen.
  • Verwijder blad aan de steel dat onder de rand/in de vaas komt.
  • Leg ze niet op een plat oppervlak, de rozen kunnen dan plat worden op de zijde waarop ze hebben gelegen, zet ze daarom zo snel mogelijk rechtop in een droge vaas.
  • Fel zonlicht, dicht achter glas kan zorgen voor verkleuring van de rozen, vermijd daarom te fel en direct zonlicht.
  • Stof ze af en toe voorzichtig af met een zachte plumeau. Blazen met lucht is ook een goede optie om stof te verwijderen.

Wat zijn long life rozen?

Long life rozen zijn rozen die geconserveerd zijn, waardoor ze meerdere maanden tot wel jaren mooi op de vaas kunnen staan. Doordat hier echte rozen voor worden gebruikt, weet jij zeker dat je een prachtige bos rozen op de vaas hebt. Er hoeft geen water in de vaas te zitten en de enige verzorging is dat je af en toe het stof van de rozen blaast. Veder is het belangrijk dat de vazen niet in direct zonlicht staan.

Zijn long life rozen echte rozen?

De long life rozen van Surprose zijn echte rozen die geconserveerd zijn. Hierdoor kunnen deze rozen meerdere maanden tot enkele jaren prachtig op de vaas staan. Met de long life rozen van Surprose geef jij dan ook een geluksgevoel wat nog heel lang mooi blijft. De long life rozen van Surprose worden allemaal in een luxe geschenkverpakking verzonden, zodat ook de ontvangst al een feest is!

Hoelang blijven long life rozen goed?

Long life rozen blijven erg lang goed. De rozen kunnen wel een meerdere maanden tot een paar jaar prachtig staan op de vaas. Wil jij dus een geschenk geven wat nog lang mooi zal blijven, zijn de long life rozen van Surprose een hele goede optie. De long life rozen kunnen al op zeer korte termijn geleverd worden en worden altijd bezorgd in een prachtige en luxe geschenkverpakking.

Hoe verzorg ik long life rozen?

De verzorging van de long life rozen van Surprose is heel eenvoudig. Wanneer je de long life rozen hebt gekregen, is het belangrijk om een droge vaas te pakken en hier dan ook géén water in te doen. Zet de vaas op een plek neer waar er geen direct zonlicht op komt. Verder hoef je alleen de rozen af en toe af te stoffen of er even op te blazen dat ze bloemenknoppen schoon blijven. Zo geniet jij heel lang van deze long life rozen!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum