Geconserveerde rozen met steel

Long life rozen
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Een vaasleven van meerdere jaren?! Zonder water!? Dat kan alleen met de geconserveerde rozen van Surprose!

Geconserveerde rozen

Het zijn natuurlijk verse rozen die zijn bewerkt, zodat ze voor een langere tijd mooi blijven, zonder dat ze water of bloemenvoeding nodig zullen hebben. De rozen zijn 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Dat wil zeggen dat net zoals elke andere verse roos uit ons assortiment, de roos na een tijd zal vergaan. Het verschil is dat deze roos maanden tot een aantal jaren mooi kan blijven staan in tegenstelling tot onze verse rozen die bij goede verzorging 2-3 weken mooi op de vaas blijven.

Long life rozen met een lange steel!

Je kent ze vast wel, de korte, geconserveerde roosjes in zogenaamde flowerboxen. Deze zijn allemaal erg kort en moeten dus altijd in een “doosje” getoond worden. Bij de long life rozen van Surprose hebben de rozen een steel van ca. 55 cm. Hiermee stel je de prachtigste boeketten samen waar je jaren lang van kunt genieten. Je kunt je eigen aantal rozen bestellen of kiezen voor kant en klare boeketten in meerdere kleuren.

Onze geconserveerde rozen zijn biologisch afbreekbaar en op een milieuvriendelijke manier geprepareerd. Het zijn allemaal echte, natuurlijk gekweekte rozen van top kwekers in Zuid-Amerika. Na het snijden bij de kweker worden de rozenknoppen en de stelen gescheiden, afzonderlijk geprepareerd en weer samengevoegd. De rozenknoppen behouden hun kleur en blijven in het stadium waarin ze geconserveerd zijn. De stelen en het blad aan de steel zijn weer bijgekleurd om te voorkomen dat ze bruin worden. Onze long life rozen hebben als voordeel dat ze jarenlang op de vaas houdbaar zijn.

Je kunt kiezen uit een aantal natuurlijke kleuren en deze kleuren zijn ook de echte kleuren van de betreffende soort.

Hoe worden rozen geconserveerd?

Een long lasting roos wordt pas in de kas geknipt, wanneer zij op haar allermooist is. Onze verse rozen worden geknipt als de knop van de roos nog ietwat dicht is, zodat de roos zo lang mogelijk en zo vers mogelijk word bezorgd. Bij een long life roos is dit dus anders. Deze worden pas geknipt als ze open gaan.

Normaliter drinken rozen natuurlijk water met daarin bloemenvoeding. Bij een geconserveerde roos is het water vervangen door een andere vloeistof, waardoor de roos voor een lange tijd haar schoonheid behoudt. Het is alsof door de vloeistof de roos qua schoonheid stil blijft staan in de tijd, waardoor je er veel langer van kunt genieten!

Plantaardige long life rozen

Ja, deze rozen zijn ook na de bewerking met de vloeistof geheel plantaardig. Er worden geen gevaarlijke chemische stoffen gebruikt om de rozen lang houdbaar te maken. Alle stoffen die voor dit proces worden gebruikt zijn plantaardig en geheel biologisch afbreekbaar. Er wordt absoluut geen gebruik gemaakt van plastic of een synthetische stof. Deze rozen zijn dan ook niet gevaarlijk voor kinderen of huisdieren wanneer zij de rozen aanraken.

Verzorg je long life rozen

Zo verzorg je jouw long life rozen:

  • Geen water! Vermijd vocht en zet ze in een droge vaas. Omdat de stelen gekleurd worden geven ze af als ze in contact met water komen.
  • Verwijder blad aan de steel dat onder de rand/in de vaas komt.
  • Leg ze niet op een plat oppervlak, de rozen kunnen dan plat worden op de zijde waarop ze hebben gelegen, zet ze daarom zo snel mogelijk rechtop in een droge vaas.
  • Fel zonlicht, dicht achter glas kan zorgen voor verkleuring van de rozen, vermijd daarom te fel en direct zonlicht.
  • Stof ze af en toe voorzichtig af met een zachte plumeau. Blazen met lucht is ook een goede optie om stof te verwijderen.
Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum