Verzendkosten

De verzendkosten voor levering in Nederland zijn: € 5,95
De verzendkosten voor leveringen in België zijn: €8,95
De verzendkosten voor leveringen in Duitsland zijn: €4,95 voor standaard,  €11,95 (ma-vrij) en €16,95 (zaterdag) voor express zendingen

Bij een bestelling boven de €50 zijn er geen verzendkosten in Nederland en Duitsland. In België zijn de verzendkosten €3.00 bij een bestelling boven €50. 

Leveringsdagen

De gewenste leveringsdatum kan worden gekozen voor de volgende dagen:

Leveringen in Nederland, België: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag

Besteldag: Vroegst mogelijke gewenste leverdatum: Vroegst mogelijke gewenste leverdatum voor bijzondere rozen:
Maandag voor 17:00 uur Dinsdag Woensdag
Dinsdag voor 17:00 uur Woensdag Donderdag
Woensdag voor 17:00 uur Donderdag Vrijdag
Donderdag voor 17:00 uur Vrijdag Zaterdag
Vrijdag voor 17:00 uur Zaterdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag

 

Leveringen in Duitsland: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag

Besteldag: Vroegst mogelijke gewenste leverdatum: Vroegst mogelijke gewenste leverdatum voor bijzondere rozen:
Maandag voor 14.00 uur Dinsdag Woensdag
Dinsdag voor 14:00 uur Woensdag Donderdag
Woensdag voor 14:00 uur Donderdag Vrijdag
Donderdag voor 14:00 uur Vrijdag Zaterdag
Vrijdag voor 14:00 uur Zaterdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag

 

Leveringen tijdens de coronacrisis

Ook in deze onzekere tijden willen wij u graag zekerheid geven over onze leveringen. Wij doen ons best om de kwaliteit te leveren die u van ons verwacht. Door de corona-crisis moeten we wellicht overstappen naar een andere teler om dezelfde soort of kleur rozen te kunnen blijven leveren. Onze leveringsservice via DHL is contactloos aan de deur volgens de geldende richtlijnen.

Bestel de koningin van de bloemen online

Rozen sturen kan heel eenvoudig zijn: Nadat u uw keuze heeft gemaakt op een van onze hoofdpagina's zoals "Rozen bestellen" en de gewenste leveringsdatum heeft gekozen, worden onze bloemen klaargemaakt voor verzending. Dit gebeurt de dag voor de door u gewenste leverdatum. U wilt bloemen naar een ander afleveradres sturen? Geen probleem! Als u anderen gelukkig wilt maken, hoeft u alleen maar het afleveradres in te vullen van de persoon naar wie u de bloemen wilt sturen. Vanzelfsprekend zal de factuur met het bedrag waarvoor u rozen heeft besteld niet toegevoegd worden aan de verpakking waarmee onze rozen verstuurd worden. De factuur zult u alleen ontvangen op het e-mailadres die u heeft ingevuld tijdens het bestellen van deze rozen. 

Tijdens het transport houden we de rozen vers door ze te verpakken met een “freshbag”. Deze zorgt ervoor dat de stelen tijdens het transport niet uitdrogen, de rozen blijven op deze manier gegarandeerd 48 uur vers. Indien de buitentemperatuur hoger dan 25 graden wordt, voegen wij aan elke bestelling biologisch afbreekbare “cooling packs toe”, zodat de rozen in optimale conditie de ontvanger bereiken.

Onze verzendpartner

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig  met een eigen ontwikkelde verpakking verzonden. Onze vaste partner voor de verzending is DHL, nationaal en internationaal. Wij hebben bewust voor DHL gekozen vanwege hun betrouwbare service, hun wereldwijde netwerk en hun duurzame bedrijfsvoering. Zo worden onze bestellingen in de grote steden van Europa al steeds vaker met een elektrische auto uitgeleverd.

Gewenste leveringsdatum

Bestellingen voor levering in Nederland worden door DHL op de dag voor de gewenste leveringsdatum verzonden. Levering is 95% op de gewenste dag, anders op de volgende werkdag.

Levering aan privéadressen

Zorg er bij het afleveren van de bestelling op een privéadres voor dat de naam van de ontvanger duidelijk op het verzendformulier vermeld staat. Anders kan onze verzendpartner de bestelling niet leveren. Belangrijk: Als de ontvanger niet kan worden gevonden, wordt er bij de buren thuis bezorgd, wordt er de volgende werkdag een nieuwe bezorgpoging gedaan of kan het artikel op een postkantoor worden opgehaald. Leveringen aan pakstations, pakketwinkels en postbussen zijn niet mogelijk.

Levering aan zakelijke adressen

Leveringen aan zakelijke adressen zijn mogelijk. In geval van levering op een bedrijfsadres moet de naam van het bedrijf/bedrijf en de naam van de ontvanger bij de bestelling worden vermeld. Indien de naam van het bedrijf/bedrijf niet wordt vermeld, maar het gaat wel om een zakelijk afleveradres, kan de bestelling niet worden geleverd

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum