Versandinformationen von Surprose

Informatie over de verzending

Voor alle bestellingen geldt: wij versturen onze rozen altijd vers van de kweker, geconditioneerd in een speciale verpakking. Zorg als besteller dat er iemand thuis is op het moment van afleveren! Houd daarom de track en trace code in de gaten en informeer de ontvanger dat hij of zij verse bloemen kan verwachten indien nodig.

Verzendinformatie per afleverland

Wij leveren rozen in Nederland, Duitsland en België. Hieronder vind je alle informatie over de leveringen en de bijbehorende verzendkosten. Bijzondere rozen, die bijvoorbeeld gekleurd worden, hebben een langere levertijd. De levertijd van de rozen staat individueel vermeld bij elk boeket.

Rozen in Nederland laten leveren

Rozen versturen in NederlandStandaardlevering met DHL:

Mits voor 17.00 u besteld, kunnen bestellingen met DHL doorgaans de volgende dag bezorgd worden van dinsdag t/m zaterdag. In enkele gevallen kan het voorkomen dat DHL een dag extra nodig heeft. Levering op de gewenste datum wordt in ca. 95% gerealiseerd, maar kunnen we nooit garanderen. Voor belangrijke data adviseren wij dan ook, indien mogelijk de afleverdatum een dag eerder te kiezen.

Same day of avondlevering met DHL:

Orders voor 11.00 u besteld, kunnen nog dezelfde avond in Nederland bezorgd worden tot 22.30u. Dit geldt uitsluitend voor particuliere afleveradressen! Zakelijke adressen kunnen niet in de avondlevering worden meegenomen. Indien een particulier adres op een industrieterrein ligt, wordt dit door DHL vaak aangemerkt als een zakelijk adres met kans op vertraging. Avondlevering kan gekozen worden voor alle werkdagen in de week, van maandag t/m vrijdag.

Uitgesloten van avondleveringen zijn:

 • De eilanden
 • De Bijlmermeer te Amsterdam
 • Industriegebieden

NB. De track&tracecode die je krijgt na je orderbevestiging is voor de avondlevering pas vanaf 13.00u te gebruiken om jouw zending te volgen.

De verzendkosten voor levering in Nederland zijn:

 • DHL Standaard: €5,95 (di-za). Besteld voor 17:00u : Levering de volgende werkdag.
 • Bestellingen boven de €70,00 worden zonder bezorgkosten geleverd.
 • DHL Sameday / vandaag: €7,95 (ma-vr) Besteld voor 11:00u: Levering dezelfde avond op doordeweekse dagen. Geldt niet op zaterdag.
 • Bestellingen boven de €70,00: €1,95.

*NB. De wensleverdatum kunnen wij helaas niet garanderen! We zijn afhankelijk van DHL en het kan voorkomen dat een pakketje een dag later wordt afgeleverd. In 95% van de gevallen wordt er op de gewenste datum geleverd. Heb je een boeket nodig voor een belangrijke datum, dan adviseren wij om een dag eerder als wensdatum te kiezen indien mogelijk.

Leverdagen in Nederland

Leveringen in Nederland op: maandagavond, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Besteldag: Vroegst mogelijke gewenste leverdatum: Vroegst mogelijke gewenste leverdatum voor bijzondere rozen:
Maandag voor 11:00 uur Maandagavond 17:00-22:00 uur Woensdag
Maandag voor 17:00 uur Dinsdag Woensdag
Dinsdag voor 11:00 uur Dinsdagavond 17:00-22:00 uur Donderdag
Dinsdag voor 17:00 uur Woensdag Donderdag
Woensdag voor 11:00 uur Woensdagavond 17:00-22:00 uur Vrijdag
Woensdag voor 17:00 uur Donderdag Vrijdag
Donderdag voor 11:00 uur Donderdagavond 17:00-22:00 uur Zaterdag
Donderdag voor 17:00 uur Vrijdag Zaterdag
Vrijdag voor 11:00 uur Vrijdagavond 17:00-22:00 uur Dinsdag
Vrijdag voor 17:00 uur Zaterdag Dinsdag
Zaterdag Maandagavond 17:00-22:00 uur Woensdag
Zondag Maandagavond 17:00-22:00 uur Woensdag

Rozen in België laten leveren

Rozen versturen in BelgiëDe verzendkosten voor leveringen in België zijn:

 • DHL Standaard: €8,95 Besteld voor 17:00u, levering de volgende werkdag.

Leverdagen in België

Leveringen in België op: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Besteldag: Vroegst mogelijke gewenste leverdatum: Vroegst mogelijke gewenste leverdatum voor bijzondere rozen:
Maandag voor 17:00 uur Dinsdag Woensdag
Dinsdag voor 17:00 uur Woensdag Donderdag
Woensdag voor 17:00 uur Donderdag Vrijdag
Donderdag voor 17:00 uur Vrijdag Zaterdag
Vrijdag voor 17:00 uur Zaterdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag

Rozen laten leveren in Duitsland

Rozen versturen in DuitslandDe verzendkosten voor leveringen in Duitsland zijn:

 • DHL Standaard: €5,95 (ma-za), levering in 1-2 dagen.
 • DHL Express: €11,95 (di-vrij), gegarandeerde levering op de wensdatum.
 • DHL Express zaterdag: €16,95 gegarandeerde levering op zaterdag.
 • Bestellingen boven de €70,00 zijn gratis op basis van de standaard levering.

Leverdagen in Duitsland

Leveringen in Duitsland op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Besteldag: Vroegst mogelijke gewenste leverdatum: Vroegst mogelijke gewenste leverdatum voor bijzondere rozen:
Maandag voor 14.00 uur Dinsdag Woensdag
Dinsdag voor 14:00 uur Woensdag Donderdag
Woensdag voor 14:00 uur Donderdag Vrijdag
Donderdag voor 14:00 uur Vrijdag Zaterdag
Vrijdag voor 14:00 uur Zaterdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag

Leveringen tijdens de coronacrisis

Ook in deze onzekere tijden willen wij u graag zekerheid geven over onze leveringen. Wij doen ons best om de kwaliteit te leveren die u van ons verwacht. Door de corona-crisis moeten we wellicht overstappen naar een andere teler om dezelfde soort of kleur rozen te kunnen blijven leveren. Onze leveringsservice via DHL is contactloos aan de deur volgens de geldende richtlijnen.

Bestel de koningin van de bloemen online

Rozen sturen kan heel eenvoudig zijn: nadat u uw keuze heeft gemaakt op een van onze hoofdpagina's zoals "Rozen bestellen" en de gewenste leveringsdatum heeft gekozen, worden onze bloemen klaargemaakt voor verzending. Dit gebeurt de dag voor de door u gewenste leverdatum. U wilt bloemen naar een ander afleveradres sturen? Geen probleem! Als u anderen gelukkig wilt maken, hoeft u alleen maar het afleveradres in te vullen van de persoon naar wie u de bloemen wilt sturen. Vanzelfsprekend zal de factuur met het bedrag waarvoor u rozen heeft besteld niet toegevoegd worden aan de verpakking waarmee onze rozen verstuurd worden. De factuur zult u alleen ontvangen op het e-mailadres die u heeft ingevuld tijdens het bestellen van deze rozen. 

Tijdens het transport houden we de rozen vers door ze te verpakken met een “freshbag”. Deze zorgt ervoor dat de stelen tijdens het transport niet uitdrogen, de rozen blijven op deze manier gegarandeerd 48 uur vers. Indien de buitentemperatuur hoger dan 25 graden wordt, voegen wij aan elke bestelling biologisch afbreekbare “cooling packs toe”, zodat de rozen in optimale conditie de ontvanger bereiken.

Onze verzendpartner

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig  met een eigen ontwikkelde verpakking verzonden. Onze vaste partner voor de verzending is DHL, nationaal en internationaal. Wij hebben bewust voor DHL gekozen vanwege hun betrouwbare service, hun wereldwijde netwerk en hun duurzame bedrijfsvoering. Zo worden onze bestellingen in de grote steden van Europa al steeds vaker met een elektrische auto uitgeleverd.

Gewenste leveringsdatum

Bestellingen voor levering in Nederland worden door DHL op de dag voor de gewenste leveringsdatum verzonden. Levering is 95% op de gewenste dag, anders op de volgende werkdag.

Levering aan privéadressen

Zorg er bij het afleveren van de bestelling op een privéadres voor dat de naam van de ontvanger duidelijk op het verzendformulier vermeld staat. Anders kan onze verzendpartner de bestelling niet leveren. Belangrijk: Als de ontvanger niet kan worden gevonden, wordt er bij de buren thuis bezorgd, wordt er de volgende werkdag een nieuwe bezorgpoging gedaan of kan het artikel op een postkantoor worden opgehaald. Houd ten alle tijden de track&trace code hiervoor goed in de gaten. Leveringen aan pakstations, pakketwinkels en postbussen zijn niet mogelijk.

Levering aan zakelijke adressen

Leveringen aan zakelijke adressen zijn mogelijk. In geval van levering op een bedrijfsadres moet de naam van het bedrijf/bedrijf en de naam van de ontvanger bij de bestelling worden vermeld. Indien de naam van het bedrijf/bedrijf niet wordt vermeld, maar het gaat wel om een zakelijk afleveradres, kan de bestelling niet worden geleverd. Wij adviseren bij zakelijke adressen om te kiezen voor de verzendmethode: standaardlevering. Dit omdat er over het algemeen niet kan worden geleverd in de avond op een zakelijk adres, waardoor er vertraging kan ontstaan. Meer over zakelijk bestellen te weten komen? Kijk dan even op de pagina: Zakelijk rozen bestellen" href="/zakelijk">Zakelijk rozen bestellen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum