Rozen van de kweker

Rozen van de kweker

Surprose betrekt haar rozen rechtstreeks van geselecteerde kwekers. Daardoor kan Surprose just in time, verse rozen aanbieden aan de particulier, maar ook als groothandel aan de zakelijke markt. Wil je zakelijk rozen bestellen tegen groothandelsprijzen? Vraag dan naar de mogelijkheden en bel afdeling verkoop: 085-8225435. Bent je op zoek naar een groothandel in verse rozen, rechtstreeks van de kweker? Dan bent je bij Surprose aan het goede adres. Wij selecteren de beste rozen, wereldwijd van geselecteerde kwekers.

Ben je op zoek naar een groothandel in verse rozen, direct van de kweker? Dan ben je bij Surprose aan het juiste adres. Wij selecteren de beste rozen, wereldwijd van zorgvuldig geselecteerde kwekers. Onze kwekers zijn allemaal MPS A gecertificeerd en kweken zo duurzaam mogelijk. Door de keten zo kort mogelijk te houden is Surprose in staat de versheid van de rozen te garanderen. Door de rozen direct van de kwekers naar de binderij te sturen, beperken we de transportbewegingen zoveel mogelijk. Dat komt zowel de kwaliteit van de rozen te goede als ook ons milieu! Surprose bindt alle rozen zelf tot boeketten, en fungeert als rozengroothandel voor de zakelijke markt. Op zoek naar grote aantallen rozen, eventueel per stuk verpakt? Bij Surprose kunnen we elke behoefte invullen.


Rozen, vers van de kweker, direct naar de consument

Rozen direct van de kwekerRozen direct van de kweker

Ben je persoonlijk op zoek naar rozen die rechtstreeks van de kweker komen? Wil je een vers boeket rozen sturen naar een vriend, een familielid of iemand anders die een boeket rozen verdient? Al onze rozenboeketten zijn professioneel handgebonden en komen vers van de kweker!

Van de kweker, direct naar de zakelijke markt

Rozen voor zakelijke klantenRozen voor zakelijke klanten

Wil je rozen bestellen van de groothandel? Bestel zakelijke verse rozen rechtstreeks bij de kweker bij Surprose. Als je speciale wensen hebt voor je bestelling, kun je altijd contact met ons opnemen om dat te bespreken. Klik hieronder voor meer informatie over het bestellen van rozen met zakelijke doeleinden!

Door het goede contact dat wij met onze kwekers hebben en behouden, kunnen wij onze rozen altijd vers van de kwekers krijgen wanneer de rozen zijn besteld. De rozen worden vers bij de kweker gesneden, vervolgens worden alle rozen die bij ons besteld zijn verzameld. Deze rozen worden per bestelling met de hand gebonden en verstuurd. Dit houdt in dat de meest verse rozen worden verstuurd naar de ontvanger. Niet alleen zijn deze rozen allemaal vers, ook zijn deze rozen van hoge kwaliteit! Een groot aantal rozen uit onze collectie zijn dan ook premium rozen. Dat wil niet alleen zeggen dat de rozen erg mooi zijn, ook wil dit zeggen dat de rozen een lang vaasleven hebben, mits ze rozen na levering goed worden verzorgd. Mocht je meer tips over de verzorging willen hebben, lees dan vooral onze blog: rozenverzorging. Hieronder zul je veel meer informatie krijgen over een aantal van onze kwekers. Wie het zijn, waar de kwekerij is, hoe ze met duurzaamheid omgaan en nog veel meer. Ook kun je de video bekijken die wij bij één van onze kwekers hebben gemaakt. De video is gemaakt bij de kweker: Berg Roses. Ook over deze kweker zul je op deze pagina meer informatie vinden!


Meewisse roses (Bleiswijk, Nederland) - Red Naomi

Bij Meewisse roses doen ze maar 1 ding en dat doen ze vol overtuiging en heel erg goed: het kweken van rozen. Aad Meewisse is zich vanaf 1981 volledig gaan richten op het kweken van rozen. Door altijd gebruik te maken van de modernste technieken is er een familiebedrijf ontstaan waar inmiddels uitsluitend de rode roos van het succesvolle ras Red Naomi geteeld wordt. Jaarlijks zorgen  25 toegewijde medewerkers dat ruim 13 miljoen prachtige rode rozen de Nederlandse kas verlaten. Stuk voor stuk rozen die tot de wereldtop behoren. Uitsluitend gebruikmakend van biologische gewasbescherming zo duurzaam mogelijk geteeld. Tom, de zoon van de oprichter heeft het enthousiasme van zijn vader geërfd en weet dit moeiteloos over te brengen op zijn relaties. Hij kan het dan ook niet laten om elke dag nog even tussen de rozen te lopen en te knippen… Zijn ogen beginnen te stralen als hij verteld hoe mooi het is om de pure schoonheid van deze rozen door te geven aan al die mensen die ze uiteindelijk op de vaas gaan zetten. Surprose kiest bewust voor de Red Naomi van Meewisse vanwege haar bewezen stabiele kwaliteit en betrouwbare levering.

Tom Meewisse: "We kennen de mensen achter Surprose al jaren en zien dat zij op een frisse en moderne manier een behoefte invullen bij de consument. Ik heb bewondering voor de transparantie en het businessmodel van Surprose en ondersteun hun initiatieven van harte. De kernwaarden van Surprose passen uitstekend bij de onze en we zijn er trots op dat zij bewust gekozen hebben voor onze rode roos in hun assortiment.". Meer over Meewisse roses: www.meewisseroses.com.


Berg Roses (Delfgauw, Nederland) - Avalanche - Sophia Loren

Al sinds het jaar 1900 zit het kweken van rozen in de genen van de familie van den Berg. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer van het familiebedrijf in de persoon van Arie van den Berg. Van den Berg Roses teelt op drie continenten en Surprose heeft heel bewust voor een aantal soorten gekozen die dagelijks vers uit de Nederlandse kas komen. In de kassen van Van den Berg lopen Japanse kwartels rond en deze vrolijke diertjes houden de rozenstruiken op een biologische manier vrij van onkruid en ongedierte. Dit is nu precies kenmerkend voor de passie van dit bedrijf. Op een verantwoorde manier een topproduct kweken dat nog twee maal per dag met de hand wordt geknipt. Surprose heeft uit de rassen die door Berg Roses worden geteeld de volgende selectie gemaakt voor haar assortiment : Avalanche (meerdere kleuren) en Sophia Loren. Voor deze soorten geldt Berg Roses als een betrouwbare leverancier met altijd de beste kwaliteit die er verkrijgbaar is.

Arie van den Berg: "De rozen zien groeien is het mooiste wat er is, en een nieuw soort roos in de markt zetten de kroon op ons werk. We telen de rozen in kassen waar we het klimaat kunnen regelen, zodat we iedere dag van het jaar ongeacht het jaargetijde een top roos kunnen oogsten voor onze klanten. Het feit dat de specialisten van Surprose ons hebben geselecteerd als preferred supplier voor een belangrijk deel van haar rozencollectie doet ons goed. We ondersteunen het project van harte en hopen dat de reeds jarenlange prettige samenwerking mag bijdragen aan het internationale succes van Surprose.". Meer over Berg Roses: www.bergroses.com.


Rift Valley Roses (Aberdare-bergketen, Kenia) | Fresco Flowers

Rift Valley Roses (RVR) is een familiebedrijf en is in 2011 opgericht door twee broers Gordon en Stuart Millar. De broers zijn afkomstig uit de derde generatie Keniaanse boerenfamilies uit Schotland en hebben een brede ervaring in akkerbouw in Oost-Afrika. De kwekerij van Rift Valley Roses is 27 hectare groot en ligt op de bergketen Aberdare op een hoogte van 2.250 meter. De kwekerij heeft uitzicht op de Great Rift Valley en Lake Naivasha in Kenia. Het is een plek waar rozen goed geteeld kunnen worden. Het groeit namelijk in rijke vulkanische gronden op grote hoogte, onder dagelijkse zonneschijn niet ver van de evenaar en beschikt over zuiver water uit de hoge Aberdare bergketen. Deze elementen geven de energie aan de rozen die ze nodig hebben om te groeien. Hierdoor produceren de rozen sterke stelen met intense kleuren bestemd voor de rozenliefhebbers over de hele wereld, voor elke gelegenheid.

Door het groeiproces in de productie te volgen en al onze processen consequent te verbeteren wordt er gestreefd naar de maximale houdbaarheid van de rozen. Dit moet gepaard gaan met een goede sociale bedrijfsvoering die ook rekening houdt met het milieu. Er wordt gewerkt volgens het Kaizen-principe, een systeem dat de betrokkenheid van de medewerkers op alle operationele niveaus wil bevorderen. Onze marktfocus ligt bij de bloemenveiling Royal FloraHolland. Fresco Flowers is onze agent en verzorgen alles zodra de bloemen zijn geland in Nederland, zo ook voor Surprose. Voor Surprose zijn diversen kleuren geselecteerd. Rift Valley Roses is voortdurend in ontwikkeling en doet er alles aan om proactief te reageren op marktveranderingen in de rozenindustrie. De online bloemenmarkt is hiervan een mooi voorbeeld. Daarom zijn wij verheugd dat het team Surprose ons heeft benaderd en kijken wij uit naar een duurzame samenwerking om dit initiatief tot een succesformule te ontwikkelen. Meer over Rift Valley Roses: www.frescoflowers.nl


Naranjo (Ecuador)

Naranjo is een exclusieve rozenkweker uit Ecuador. Toen Maryluz Naranjo in 2001 Naranjo oprichtte, had ze al jaren ervaring in de bloemenbranche. Met als missie om wereldwijd de hoogste kwaliteit rozen te leveren, zijn ze een perfecte match met de filosofie van Surprose. Ecuador is heel gunstig gelegen op de evenaar. Hierdoor krijgen de rozen het hele jaar door zon. De zon zorgt ervoor dat er nagenoeg geen kwaliteitsverschil tussen de rozen zit. Bij rozen die gekweekt worden in landen die niet op de evenaar liggen, kan het zijn dat in de winter de rozen van iets mindere kwaliteit zijn. Bij Naranjo is dit dan ook niet het geval en kun jij ook in de winter de hoogste kwaliteit rozen verwachten.

Naranjo is een vooruitstrevende en moderne kweker die constant aan het verbeteren is. Met meer dan 500 mensen zijn zij elke dag bezig om de beste rozen te versturen wereldwijd, zodat de rozen prachtig op de vaas kunnen staan bij iedereen. Wanneer jij dus een boeket met rozen uit Ecuador bestelt, weet jij zeker dat je de mooiste verse rozen krijgt die nog lang op de vaas zullen staan.

Naranjo heeft net als Surprose duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom heeft Naranjo ook 6 certificaten voor de duurzame manier waarop zij de rozen kweken, maar ook wereldwijd verzenden. Hierdoor kun jij rozen uit Ecuador kopen, zonder het milieu onnodig te belasten.

Hoge kwaliteit premium rozen uit Ecuador

Surprose heeft verschillende premium rozen uit Ecuador van Naranjo in het assortiment. Doordat er zoveel kleuren zijn, weet jij zeker dat je een prachtige roos van Naranjo kunt vinden om te geven als geschenk.

  • De witte roos – Deze roos heeft een prachtige en zuivere witte kleur die geschikt is voor veel gelegenheden, zoals bruiloften en trouwdagen.
  • De zalmkleurige roos – Deze roos staat voor dankbaarheid en waardering. Deze rozen zijn dan ook perfect om te geven als bedankje voor iemand of juist als je iemand erg bewonderd.
  • De roze rozen – Surprose heeft twee soorten roze rozen in het assortiment. Een donkerroze roos en een zachtroze roos. De donkerroze staat voor dankbaarheid en de zachtroze staat juist voor geluk.

De rozen uit Ecuador van Naranjo zijn bij Surprose ook te verkrijgen in een gemengd boeket. Zo heb jij altijd een kleurrijk en feestelijk cadeau voor iedere gelegenheid!


Timaflor, “Growing roses is our hobby”

Simon van der Burg, eigenaar van de kwekerij Timaflor startte in 2006 zijn nieuwe rozenbedrijf in Kenia en heeft nu ca. 120 hectare rozen. De kwekerij ligt dichtbij de evenaar op de hellingen van Mount Kenia op een hoogte van 2.350 meter! In dit gedeelte van Kenia is er veel zon en er valt weinig regen, een ideaal klimaat om jaarrond rozen te telen.

Betrouwbaarheid van rozen

Wat is het geheim van Simons tomeloze ambitie? “Je moet je werk leuk en eenvoudig houden. En je moet toch een hobby hebben.” lacht Simon. Het geeft mij voldoening om mensen aan te sturen en zaken te delegeren. Daarnaast is mijn belangrijkste zorg betrouwbaarheid en kwaliteit van de rozen. Mijn medewerkers zijn er de hele dag mee bezig: rozen moeten worden geknipt. Hier in Kenia heb ik de leiding over zes tuinen en tweeduizend man Keniaans personeel. Alle tuinen die ik hier heb, lijken qua indeling op elkaar en dat is heel handig voor het overzicht.

Timaflor

Daarbij samen met onze medewerkers en partners doen we er alles aan om op een sociaal verantwoorde manier om te gaan met de natuurlijke bronnen. Timaflor ondersteunt diverse internationale initiatieven voor duurzaam geteelde rozen. De bekendste hiervan zijn: KFC en MPS GAP. Daarnaast maakt Timaflor deel uit van de grotere Timau-gemeenschap en helpt oa met de financiering van scholen, medische ondersteuning, jeugd, kleding en sport. Bovendien zorgt Timaflor ook voor een betere infrastructuur en veiligheid waardoor moeilijke toegankelijke gebieden bereikbaar worden. Dit helpt ook bij de beveiliging van het gebied waar we lid zijn van de politie van Timau Community. Mede hierdoor hebben we een veilige omgeving ontwikkeld om te kunnen leven en wonen.

Elke soort is anders

TimaflorIk heb inmiddels alle soorten bloemen gekweekt en vermarkt, maar de roos is echt uniek. Er zijn duizend soorten rozen in de kleuren roze, wit, rood, oranje en geel, en elk soort is anders. De roos is compleet divers. Het voordeel van de roos is ook dat je genoeg volume kunt produceren. Timaflor teelt ca 30 soorten rozen die met name worden verkocht op de Nederlands veiling. Onze enige agent in Nederland is Fresco Flowers en verzorgen alles zodra de bloemen zijn geland in Nederland.

Met de online bloemenmarkt hebben we nog weinig ervaring maar voorspellingen van diverse kennishebbers verwacht men volop kansen en groei. Daarom zijn wij verheugd dat het team Surprose ons heeft benaderd en kijken wij uit naar mooie samenwerking om de consument (nationaal / internationaal) te verrassen met het product roos.
Meer over Timaflor: www.frescoflowers.nl/timaflor

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum