Rozensoort: Vuvuzela

De Vuvuzela roos

Deze wilde roos is de Vuvuzela roos. Deze roos heeft een bijzondere uitstraling met haar kleuren, haar vorm en haar bloembladeren. De kleur kan ook iets veranderen naarmate de roos wat langer op de vaas staat. De kleuren kunnen dan van erg fel, naar zacht en pastelkleurig veranderen! Ook het in bloei komen van deze roos is een erg mooi proces.

De Vuvuzela roos versturen

De Vuvuzela roosBij het open bloeien van deze rozen zal de bloem talloze bloembladeren laten zien. Opvallend is dan dat de binnenkant, ook wel het hart van de roos genoemd, een andere kleur heeft dan de buitenkant van de roos. De buitenkant van deze roos heeft een fel roze kleur. Dit is echter alleen de buitenkant van de roos. De binnenkant van de roos heeft namelijk een sterke oranje-gele kleur! Wanneer de roos open komt op de vaas zul je beide kleuren kunnen zien! Daarbij heeft deze roos een bloemvormige knop. Dit wil zeggen dat de roos haar bladeren niet zo gevouwen in elkaar steken, als bij een welbekende klassieke roos, zoals een Sophia Loren roos of een Sweet Revival roos. De Vuvuzela roos lijkt meer op een Engelse tuinroos of de populaire pioenrozen.
Deze roos heeft een steellengte van circa 50 cm en komt dus het mooist open op een middelhoge tot hoge vaas. De breedte van de vaas is afhankelijk van het aantal rozen. Heb je geen geschikte vaas of verwacht je dat de ontvanger deze misschien niet heeft? Kijk dan even tussen onze vazen!

Rozen van de kweker bezorgd

Boeket Vuvuzela rozenDe Vuvuzela roos komt bij onze kweker Wans Roses uit Duitsland vandaan. Zij hebben een reeks van meerdere Vuvuzela soorten. Wij hebben deze soort en de Magic Vuvuzela, een rood-roze wilde roos. In de kassen van Wans Roses zijn ze druk bezig met de duurzaamheid en de CO2 uitstoot. Ze gebruiken bijvoorbeeld allene biologische middelen ter bescherming van de rozen tegen bacteriën. Ook recyclen ze hun eigen afvalwater wat de rozen niet opdrinken. Hierbij wordt het water gezuiverd en nogmaals gebruikt om de rozen van water mee te voorzien! Mocht je willen weten hoe Surprose tegenover duurzaamheid staat, kun je hier meer informatie vinden over Surprose en duurzaamheid.

Zoals hier al is beschreven zijn dit erg exclusieve rozen. Ze zijn dan ook niet het hele jaar rond beschikbaar en hebben 3 werkdagen levertijd nodig. De rozen maken gebruik van zonlicht en zijn daarom meestal pas beschikbaar in maart tot en met eind oktober. Om de rozen zo vers mogelijk te kunnen versturen, maken wij geen gebruik van voorraad. Wanneer je de Vuvuzela rozen besteld, zal de kweker de rozen vers knippen en vervolgens versturen naar het verzamelpunt waar wij al onze rozen bij elkaar verzamelen. De rozen worden op deze manier zo vers mogelijk verstuurd, zodat jij ze thuis zo lang als mogelijk is op de vaas kan hebben staan. Wil je echt genieten van deze Vuvuzela rozen en wil je een aantal tips voor de verzorging van de rozen? Dat kan, we hebben een blog geschreven over de rozenverzorging. Hier vind je een aantal tips die je kunt gebruiken om zo lang mogelijk de rozen mooi op de vaas te houden.

Wanneer de rozen beschikbaar zijn, zullen de boeketten met de Vuvuzela roos erin, hieronder worden getoond.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum