Rode rozen

Rode rozen bestellen

Verse rode rozen, direct van de kweker

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Als de roos de koningin onder de bloemen is, dan is de rode roos de koningin van alle rozen. De klassieker voor elke romanticus. Rozen zijn een geweldig cadeau voor elke gelegenheid, waarbij rode rozen meestal naar geliefden worden gestuurd. Of je rozen bestelt voor goede vrienden, jouw liefde, of jezelf als decoratief hoogtepunt, je kunt er zeker van zijn dat een levering van rode rozen in een geschenkdoos van Surprose een prachtige ervaring is. Onze rode rozen spreken een heel bijzondere taal - die van liefde en vitaliteit. Geef jezelf en jouw dierbaren een glimlach met een handgebonden boeket rozen van Surprose. Als u vandaag online bestelt, kunt u morgen rode rozen laten bezorgen in Duitsland, Nederland en België. Kies de leveringsdatum na het kiezen van uw boeket rozen via onze kalender bij de kassa.

Prachtige XXL rode rozen van het ras Red Naomi

Rode rozen - Red Naomi Rode rozen - Red Naomi

De Rode Red Naomi roos krijgt niet zomaar de stempel XXL. De steellengte van deze rode roos is maar liefst ca. 65 cm! Deze roos staat dan ook prachtig in boeketten met grotere aantallen. De Red Naomi roos wordt vaak gegeven bij gelegenheden zoals een trouwdag of Valentijnsdag. Zo kun jij jouw partner verrassen met het ultieme geschenk van 100 Red Naomi rozen. Zo laat jij zien dat diegene jouw ultieme liefde is en jij je geen leven zonder hem of haar kunt wensen.

De meest gewilde rozen uit Kenia: de EverRed

Rode rozen - EverRed Rode rozen - EverRed

Kenia staat bekend om haar prachtige rozen. Door de ligging op de evenaar kunnen rozen hier het hele jaar door perfect groeien. De EverRed roos maakt daar handig gebruik van. Door de rode kleur, is deze roos perfect voor gemengde boeketten en voor boeketten met alleen rode rozen. Door een steellengte van ca. 50 cm zijn de EverRed rozen ideaal voor gelegenheden zoals Moederdag of verjaardagen. Met deze rozen laat jij zien dat je aan diegene denkt!

Geef een rood rozenboeket cadeau van Surprose

De rode rozen zijn bij Surprose te bestellen als een hand gebonden boeket in alle bedenkbare maten. Er zijn geen grenzen aan het aantal roodgekleurde stelen in het boeket. Jij bepaalt dus hoeveel rozen er als boeket geleverd moeten worden. 10 en 20 rode rozen zijn over het algemeen een mooi bewijs van de liefde, dat maakt het ook een romantisch cadeau voor een verjaardag. Andere hoeveelheden, zoals 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 en 100 rode rozen zijn ideaal voor ronde verjaardagen, maar het Surprose-team gaat nog een stapje verder. In onze webshop bieden wij de mogelijkheid om de rode rozen per stuk te bestellen. Het binden en versturen van een boeket van 30 of 33 rozen is voor onze bloemisten geen probleem. Ook is er een enkele roos apart te koop als hoogwaardig geschenkset met bijbehorende vaas van kristalglas. We versturen elk aantal als een hand gebonden rozenboeket. Vanaf 10 rode rozen tot en met 500 rozen kunnen wij als bloemenboeket verzenden. Zo laten we wat betreft rode rozen niks te wensen over.

Bruidsboeket rode rozen

Rood is de kleur van de liefde. Wit, als typische kleur voor bruiloften, is het symbool van de schoonheid. Een typisch bruidsboeket van rode rozen straalt daarom ook iets wits uit, omdat liefde en schoonheid nauw met elkaar verbonden zijn. Het Surprose team beveelt daarom een boeket rode rozen met wit gipskruid aan. Zo’n bruidsboeket is een waar genot om naar te kijken! Een boeket dat ontstaat door de meest populaire bloemen (rode rozen) te combineren met de meest populaire bruidsboeketversiering (gipskruid) is voor liefhebbers een droom die uitkomt. Dit bruidsboeket van rode rozen is het perfecte geschenk. Bestel het voor je eigen bruiloft, of geef het als een huwelijkscadeau, of bestel het gewoon voor jouw dierbaren. Een rood rozenboeket zal altijd goed in de smaak vallen en is als bruidsboeket erg populair.

Populaire boeketten met rode rozen

Surprose heeft heel veel boeketten met verse rode rozen die populair zijn en dat is niet zonder reden. Hieronder staan drie van de meest populaire rode rozenboeketten die jij perfect kan geven aan bijvoorbeeld jouw geliefde voor een trouwdag of voor de verjaardag: 

Rode rozen met cadeaus bestellen voor speciale gelegenheden

Bij Surprose kun jij ook een leuk cadeau bestellen naast een prachtige bos rode rozen. Zo kun jij bijvoorbeeld jouw geliefde verrassen op jullie trouwdag met een goede fles champagne of met heerlijke chocolade waar jullie samen van kunnen genieten. Surprose heeft alleen maar A-merken in het assortiment, zodat de cadeautjes van dezelfde kwaliteit als onze rozen zijn. 

Wat betreft de chocolade hebben wij goede kwaliteit van onder andere Tony's Chocolonely en Lindt. Deze chocolade past goed bij de rozen van Surprose en zijn dus perfect om mee te geven met een prachtige bos rozen. Je kunt ook een leuke knuffel toevoegen aan het rozenboeket. Geef bijvoorbeeld op Valentijnsdag of een andere romantische dag een mooie bos rode rozen samen met een leuke teddybeer. Zo heb jij een heel compleet en persoonlijk cadeau voor jouw geliefde! 

Anoniem rode rozen bestellen met Surprose

Bij Surprose is het ook mogelijk om jouw rode rozen anoniem te versturen. Wij zullen namelijk nooit zomaar jouw gegevens doorgeven aan de ontvanger. Wanneer diegene wil weten wie de rozen heeft verstuurd, mogen wij deze gegevens niet doorgeven in verband met de privacywetgeving. Als jij jouw naam niet in de wenstekst zet, zullen de rode rozen dan ook altijd anoniem worden verstuurd.  

Wel kunnen wij contact met jou opnemen als de ontvanger aan ons vraagt wie de rozen heeft verstuurd. Met jouw toestemming kunnen we deze gegevens dan doorgeven aan de ontvanger. Anoniem rode rozen versturen is perfect als jij jouw liefde voor diegene nog even geheim wil houden. Zo maak jij de ontvanger heel nieuwsgierig en weten ze dus niet dat het van jou komt! 

Zakelijk rode rozen bezorgen

Ook voor zakelijke bestellingen voor bijvoorbeeld rode rozen kun jij bij Surprose terecht. Deze zakelijke bestellingen hebben een aantal voordelen ten opzichte van particuliere bestellingen. Zo kun jij bij herhaaldelijke bestellingen een aantrekkelijke zakelijke korting krijgen. Verder krijg jij ook een overzichtelijke factuur waar duidelijk de BTW op staat. Na de goedkeuring van jouw dossier, kunnen wij ook bestellingen op rekening aannemen. Bij grote zakelijke bestellingen kunnen wij jouw bestelling ook via eigen vervoer brengen. Zo weet jij zeker dat de bestelling op tijd aankomt.

Wat zijn de mooiste rode rozen?

De rode roos is de bekendste roos uit de rozenfamilie, maar wat is nou de mooiste rode roos? De mooiste rode roos is de Red Naomi roos. Deze rode roos straalt passie en romantiek uit. De Red Naomi kan een steellengte hebben van maar liefst 70 centimeter! Boven op deze lange steel zit een erg grote rode rozenknop, die een subtiele rozengeur met zich meebrengt. Als deze rode roos goed wordt verzorgd, kan die wel langer dan 10 dagen in de vaas staan.

Wat kosten rode rozen per stuk?

De EverRed rode roos kost €1,95 per stuk en de Red Naomi rode roos kost €2,25 per stuk bij Surprose. Deze twee rozensoorten zijn van erg hoge kwaliteit en komen direct van de kweker. Het verschil tussen deze twee rozen is, dat de Red Naomi een langere steel heeft dan de EverRed. Verder verschillende de rozen ook in kleur. De Red Naomi heeft een donkerder rode kleur dan de EverRed.

Wat kosten rode rozen?

Dit ligt aan het seizoen, de soort roos en de hoeveelheid rode rozen die je wilt. 10 rode rozen kosten €22,50, 20 rode rozen kosten €39,-, 30 rode rozen kosten €57,-, 50 rode rozen kosten €99,- en 100 rode rozen kosten €169,-. Deze boeketten bevatten dan rode rozen van erg hoge kwaliteit, gebonden door professionele bloemenbinders. Daarnaast komen de rozen ook direct van de kweker, waardoor ze extreem vers worden bezorgd.

Wat zijn de beste kwaliteit rode rozen?

Surprose biedt de beste kwaliteit rode rozen aan. Het assortiment rode rozen van Surprose, bestaat uit de rozensoorten Red Naomi en EverRed. Deze rode rozen soorten hebben een steellengte van minimaal 60 centimeter! En zijn afkomstig van de beste Nederlandse kwekers. Surprose levert een bos rode rozen direct van de kweker, waardoor de rozen extreem vers bezorgd worden. Verras je geliefde dus met een bos hoge kwaliteit rode rozen van Surprose.

Wat kosten 50 rode rozen?

Een boeket van 50 rode rozen kost €99,-. De rode rozen zijn van de soort EverRed.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum