Grote rozen

Grote rozen bestellen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Grote rode rozen

Grote rozen kopen bij Surprose

Surprose heeft als rozenspecialist een erg breed assortiment met grote rozen. Dit zijn rozen waarvan de totale lengte wel kan oplopen tot ca. 65 centimeter! Rozen met deze lengte zijn premium rozen die je niet vaak ziet bij andere rozenleveranciers. Surprose kan op zeer korte termijn deze rozen bij jou leveren, zodat jij zeker weet dat je een mooi cadeau voor diegene hebt of juist een mooi rozenboeket voor jezelf in huis hebt! Surprose heeft zoals gezegd veel verschillende soorten grote rozen die in heel veel kleuren te verkrijgen zijn.

De betekenis van grote rozen

Met een bos grote rozen heb jij een prachtig en imposant cadeau wat je aan iemand geeft. Surprose heeft de grote rozen in verschillende kleuren die allemaal een andere betekenis hebben. Hieronder staan de verschillende betekenissen per kleur.

  • Rode rozen staan voor romantiek en liefde. Je geeft een bos rode rozen aan iemand die jij liefhebt en waaraan je wil tonen hoeveel je van hem of haar houdt. Een boeket met rode rozen is het perfecte cadeau voor op de verjaardag van jouw partner, of op bijvoorbeeld een trouwdag of andere speciale dag.
  • Roze rozen staan voor dankbaarheid en bewondering. Je kunt deze roze rozen bijvoorbeeld geven aan vrienden die je wil bedanken voor de steun die jij van hen krijgt of nadat ze iets voor jou hebben gedaan. Ook worden roze rozen vaak gegeven om iemand te feliciteren bij een bijzondere prestatie, zoals het halen van een examen.
  • Witte rozen staan voor vertrouwen en respect. Deze rozen worden vaak gebruikt op bijvoorbeeld bruiloften. Op bruiloften staan namelijk witte rozen vaak heel mooi bij de jurk van de bruid en bij het gehele thema van het feest. Met deze witte rozen kan de locatie dan heel mooi versierd worden en weet jij zeker dat het een geslaagde bruiloft wordt.

Grote rozen met cadeaus bestellen

Met de premium grote rozen geef jij een heel uniek cadeau. Door de grootte van de rozen, zijn er niet veel rozen nodig in een boeket om het toch een hele volle indruk te geven in de vaas. Op deze manier weet jij zeker dat het cadeau imposant zal zijn. Wil jij jouw boodschap nog wat extra kracht bijgeven? Dat kan met de cadeaus die Surprose ook verkoopt. Denk bijvoorbeeld aan een luxe chocoladecadeau, een mooie knuffel of een lekkere fles champagne. Surprose heeft verschillende A-merken chocolade in het assortiment. Je kunt dan ook chocolade van de merken Tony's Chocolonely en Lindt bestellen! Surprose levert ook champagne van het merk Moët & Chandon. Deze flessen champagne zijn van hoge kwaliteit en passen dus goed bij de XXL-rozen van Surprose. Op deze manier kun jij het cadeau personaliseren en perfect maken voor elke gelegenheid.

De grote rozensoorten van Surprose

Avalanche roos

Surprose heeft verschillende XXL-rozen in het assortiment. Deze rozen zijn erg sterk, doordat ze een lange en grote steel hebben. Deze stelen kunnen veel water opnemen, waardoor de rozen vaak langer mooi op de vaas kunnen staan. Hieronder staan een aantal van de XXL-rozen die Surprose in het assortiment heeft.

  • Avalanche – Deze XXL-roos heeft een prachtige witte kleur. De witte kleur staat mooi in nagenoeg elk interieur en deze roos is daarom ook erg populair in verjaardagsboeketten.
  • Red Naomi – De Red Naomi staat bekend om haar felle en imposante rode kleur. Een ideale roos voor romantische gelegenheden zoals een trouwdag of Valentijnsdag.
  • Sophia Loren – De Sophia Loren roos heeft een indrukwekkende roze kleur. Deze roos wordt vaak gebruikt in boeketten voor verjaardagen van familie en vrienden.
  • David Austin – De David Austin roos is een populaire rozensoort. Voor veel mensen bekend als rozenstruik, maar nu ook verkrijgbaar in boeketvorm. Deze roos heeft een lange steel en een unieke rozenknop, waardoor het een verrassend boeket is. 

De duurzaamheid van Surprose

Surprose vindt het duurzaam ondernemen erg belangrijk. Daarom zorgen we er ook voor dat wij zo klimaatneutraal de rozen naar jou kunnen leveren. Dit begint bij onze kwekers. Deze zijn gecertificeerd, zodat alle rozen getraceerd kunnen worden over de herkomst. Vervolgens worden de rozen via een zo'n kort mogelijk route naar jou geleverd in een milieuvriendelijke doos. Deze doos is nagenoeg volledig recyclebaar en er wordt geen plastic hierin gebruikt. Kijk voor meer informatie op de pagina duurzaamheid van Surprose.

Zakelijk rozen bestellen bij Surprose

Wil jij altijd een bos rozen bestellen voor bijvoorbeeld een jubilaris of een jarige medewerker? Dan heeft een zakelijk account bij Surprose veel voordelen voor jou. Hieronder staan een aantal van deze voordelen. Op onze pagina zakelijk rozen bestellen vind jij alle informatie over zakelijke accounts.

  • Een zakelijke korting bij frequente bestellingen
  • Een overzichtelijke factuur met de BTW
  • Als vaste klant bestellen op rekening
Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum