100 rozen

100 rozen bestellen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

100 rode rozen bestellen bij Surprose

100 rode rozen

Degene die het boeket van 100 rode premium rozen uitpakt weet één ding zeker: Hij of zij is wel heel speciaal voor degene die ze laat bezorgen… Het meest fantastische rozenboeket om te geven en om te krijgen. Alle rozen zijn van onze Nederlandse topkwekers en stralen stuk voor stuk op de vaas. Onze boeketten van 100 rode of 100 witte rozen hebben een steellengte van ca 60 cm en een doorsnede van wel 60-80 cm. Het volume van dit boeket zal de eerste week toenemen aangezien de rozen in de knop verwerkt worden en open komen op de vaas.

De betekenis van 100 rode rozen

100 rode rozen is natuurlijk een heel imposant cadeau. De betekenis hiervan is dan ook heel speciaal voor heel veel mensen. Met 100 rode rozen laat jij zien dat de ontvanger voor jou de ware is. Je geeft aan dat jouw liefde voor diegene heel veel waard is en dat jij alles voor diegene wil doen. Surprose heeft twee soorten rode rozen. De Red Naomi is onze grootste en meest premium rode roos. Deze staat bekend om haar grote bloemenkoppen en haar mooie rode kleur. Een iets goedkopere rode roos is de Everred. Deze rode roos is nog steeds een premium roos, maar iets kleiner dan de imposante Red Naomi.

100 rode rozen laten bezorgen

100 rozen laten bezorgen is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag. Bestel eenvoudig 100 rozen online en voeg een persoonlijke boodschap toe aan jouw bestelling. Wij rekenen voor het bezorgen van 100 rozen geen bezorgkosten, indien we deze moeten versturen naar Nederland of Duitsland. Het boeket van 100 rozen wordt verpakt in een grote witte doos van ca 80x60x23 cm voorzien van stickers in de kenmerkende Surprose stijl. Om de stelen van het boeket zit een “freshbag”, deze zorgt ervoor dat de rozen tenminste 48 vers blijven tijdens het transport. Het boeket zit, net als onze overige boeketten vastgesnoerd met een lint op het interieur van de doos. Onze verpakkingen met 100 rozen worden net als de overige verpakkingen verzonden met DHL.

100 witte rozen, 100 roze rozen, 100 gele rozen, 100 oranje rozen, 100 gemengde rozen…

Bij Surprose kun je 100 rozen bestellen in meerdere kleuren. In de categorie “kies je eigen aantal” kun je 100 rozen bestellen in de kleur die je wenst. Wij verpakken tot 101 rozen van dezelfde kleur als gebonden boeket per verzenddoos. Bij hogere aantallen zullen we het aantal rozen over meerdere verpakkingen verdelen naar eigen inzicht. Heb je hiervoor een speciale wens, laat het ons weten zodat we hier rekening mee kunnen houden. Ook indien je 100 gemengde rozen wilt laten bezorgen is dat mogelijk. In dat geval vragen wij contact op te nemen met onze afdeling verkoop. Ook is het mogelijk om bij Surprose een of enkele witte of rode rozen toe te voegen aan je bestelling. Dus wil je bijvoorbeeld 99 rode rozen bestellen, met één witte roos dan is dat zeker mogelijk. In de winkelwagen krijg je de mogelijkheid een witte roos toe te voegen. Dat kan ook met een rode roos in een boeket met witte rozen. Ook hier geldt; heb je een speciaal verzoek, neem dan even contact op met onze klantenservice, of stuur een mailtje naar verkoop@surprose.nl

100 regenboog rozen online bestellen

Onze bijzondere regenboogrozen zijn uiteraard ook te bestellen als een boeket van 100 rozen. Dit kun je bestelling in de categorie “kies je eigen aantal” waarbij je elk gewenst aantal tot 101 stuks kunt ingeven. Je maakt natuurlijk een waanzinnige indruk door 100 regenboogrozen te versturen! Wil je een groter aantal regenboogrozen bestellen, neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij zullen er alles aan doen om je te helpen een verpletterende indruk te maken met onze regenboogrozen…. Meer over onze regenboogrozen is te vinden op onze regenboogrozen pagina

100 blauwe rozen laten bezorgen

In onze rubriek “specials” vind je onze blauwe rozen. Ook de blauwe rozen zijn per stuk te bestellen tot wel 101 stuks. 100 blauwe rozen bestellen is dus eenvoudig in onze webshop. Meer over onze blauwe rozen vindt je op onze blauwe rozen pagina

100 zwarte rozen kopen

Wil jij een prachtig uniek cadeau kopen voor jouw partner, familie of vrienden? Dan zijn 100 zwarte rozen perfect. De zwarte rozen worden gemaakt met een biologische inkt. De rozenstelen worden gedoopt in deze inkt, waardoor de rozen deze prachtige zwarte kleur krijgen. Surprose gebruikt hiervoor hoge kwaliteit rozen, waardoor de tijd dat de rozen mooi blijven hier niet onder zal lijden. 100 zwarte rozen zie je niet vaak en is daarom ook een zeer imposant cadeau voor een bijzonder iemand. Meer over onze zwarte rozen is te vinden op onze zwarte rozen pagina

Hoeveel kosten 100 rozen?

De prijs van 100 rozen hangt af van de kleur en van de rozensoort die jij gaat bestellen. 100 rode rozen heb jij bij Surprose al vanaf 169 euro. Deze prijs hangt natuurlijk ook af van de kosten per seizoen en hoeveel aanbod er is. 100 rode rozen worden vaak gebruikt bij het doen van een huwelijksaanzoek of om jouw partner te feliciteren op jullie trouwdag.

Wat betekenen 100 rozen?

Met een boeket van 100 rozen laat jij zien dat diegene heel speciaal voor jou is. Als jij bijvoorbeeld 100 rode rozen geeft, toon jij aan dat je niet zonder de ander kan en dat jouw liefde voor diegene onvoorwaardelijk is. Een bos van 100 rode rozen is zo'n imposant en bijzonder cadeau wat de ander gegarandeerd niet snel zal vergeten.

Waar kan ik 100 rozen kopen?

Bij Surprose kan jij eenvoudig en snel 100 rozen kopen. Surprose heeft een breed assortiment rozen, dus jij kan ook kiezen uit veel verschillende kleuren rozen. Zo kun jij op onze webshop natuurlijk 100 rode rozen bestellen, maar ook 100 oranje rozen, 100 witte rozen of 100 roze rozen. Bij veel rozen kun jij ook de bestelling dezelfde dag al in huis hebben. Bij Surprose weet jij dan ook zeker dat de rozen die jij krijgt zo vers mogelijk zijn.

Kunnen 100 rozen in een boeket?

Bij Surprose kunnen 100 rozen in een boeket worden gebonden. Hiermee heb jij een imposante bos rozen wat jij perfect als cadeau kan geven bij bijvoorbeeld een trouwdag, Valentijnsdag of huwelijksaanzoek. Wil jij een extra betekenis toevoegen aan jouw bos van 100 rozen? Dan kunnen onze bloembindsters er ook een witte roos in het midden van het boeket binden. Zo heb jij een prachtig cadeau!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum