Bruidsboeket

Bruidsboeket bestellen

Bestel je bruidsboeket voor je bruiloft

Je kunt je bruiloft natuurlijk niet vieren zonder een bruidsboeket. Geen tijd om naar een bloemist te gaan en alle bloemen stuk voor stuk uit te zoeken? Dan ben je bij SURPROSE aan het juiste adres.

Een klassiek bruidsboeket bestellen

Een klassiek bruidsboeket is vaak strak gebonden en heeft een ronde vorm. Een klassiek boeket is meestal wit of heeft lichte pasteltinten. Het is de bedoeling dat het boeket niet te veel opvalt, maar de bruidsjurk complimenteert. Hieronder de vier beste boeketten voor een klassieke bruiloft.

Een bohemian bruidsboeket bestellen

Een bohemian bruidsboeket, ook wel boho bruidsboeket genaamd, is wat losser gebonden met natuurlijke vormen. Dit bruidsboeket heeft meet pastel kleuren en is gebonden met groen. De stijl van een bohemian boeket is wat speelser dan een klassiek boeket. Hieronder de vier beste boeketten voor een bohemian boeket.Bruidsbloemen bij je bruidsboeket

Graag bruidsbloemen uitzoeken die passen bij het bruidsboeket dat je hebt uitgekozen? Elk bruidsboeket hoort bij een collectie, elke collectie bestaat uit drie stijlen en is er ook in drie kleuren. Kijk hieronder per kleur wat er nog meer bij de collectie van je bruidsboeket past!

Witte bruidsbloemen

Pastel bruidsbloemen

Kleurrijke bruidsbloemen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozenKies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen

Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardagRozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag

Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefdeRozen voor liefde

Rozen voor je geliefde

Laat je liefde zien met rozen!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum