Rozensoort: Good Times

Good Times rozen

Als je aan Good Times denkt, denk je misschien niet zo snel aan een bloem, laat staan een gele roos. Als je Good Times op zou zoeken op Google, komen er allerlei nummers voorbij van zangers die een leuke tijd willen hebben. De Good Times is een gele roos van hoge kwaliteit. De gele roos uit ons assortiment komt uit Kenia en komt vers en dicht aan in Nederland. De roos ondergaat zowel in Nederland als in Kenia meerdere inspecties en keuringen, zodat de beste kwaliteit wordt verkocht!

Boeketten met Good Times

Good Times rozenDe Good Times roos is een fel gele roos. Een groot voordeel aan deze gele Good Times roos is dat de roos maar weinig doorns heeft. Wil je dus graag rozen hebben voor iemand met kinderen of hou je niet van rozen met doorns, dan is dit wellicht een hele goede optie voor je! De roos heeft bij ons meestal een steellengte van circa 50 cm. In gemengde boeketten is de steellengte afhankelijk van de andere rozen en kan deze dus afwijken. De Good Times roos is bijna de enige gele roos die te bestellen is bij ons. De roos is in mono boeketten, gemengde boeketten en per stuk te bestellen. Per stuk zijn deze rozen te bestellen vanaf 10 stuks t/m maar liefst 1001 stuks! In de categorie ‘kies je aantal’ kun je een keuze maken tussen 10 t/m 101, 102 t/m 500 en 501 t/m 1001 gele rozen. Hier kun je vervolgens zelf een aantal gele rozen invullen dat je graag zou willen hebben.

Gele rozen staan symbool voor…

De gele roos staat symbool voor kracht en vriendschap. Gele rozen worden vaak gestuurd naar vrienden om een langdurige vriendschap te vieren en te koesteren. Gele rozen staan niet voor niks symbool voor vriendschap! Gele rozen brengen daarnaast ook nog levendigheid en een goed humeur met zich mee. Wist je dat rozen in huis met een vrolijke kleur kunnen zorgen dat jij je een stukje gelukkiger voelt? Meer weten over de betekenissen van verschillende kleuren rozen? Wij hebben een blog geschreven waar je alles leest over allerlei kleuren rozen met de bijpassende betekenis!

Good Times rozen kweker

Gele Good Times roosDe Good Times roos komt oorspronkelijk uit Kenia. Er zijn daar 3 kwekers die deze rozensoort hebben, dit zijn: Altima, Lobelia, Timaflor. Wil je meer weten over onze kwekers? Hier vind je meer informatie over onze kwekers. Gele rozen komen veel minder voor dat bijvoorbeeld roze, rode of witte rozen. Gele rozensoorten zijn namelijk moeilijker te vinden van goede kwaliteit. De Good Times roos is er wel zo één. Waarom Kenia? Kenia ligt ontzettend dichtbij de evenaar. Dit zorgt ervoor dat er overdag veel en lang zon aanwezig is. Doordat de zon zo dichtbij staat worden de rozen ontzettend sterk. De knop van deze roos is ongeveer 6 cm groot.

Van de kweker naar jou

De rozen komen vanuit Kenia vers aan in Nederland en worden na de controles zo snel mogelijk vervoerd naar onze bloembindsters, zodat jij de meest verse rozen krijgt. De rozen komen meestal pas een dag voor levering aan in de binderij en gaan diezelfde dag nog met onze vervoerder mee. Alles zodat de rozen vers en mooi aankomen bij jou thuis!

Onze Good Times rozen:

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum