Voor mannen

Rozen voor hem

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Rozen voor hem

Oranje rozenboeket

Vaak wordt gedacht dat rozen uitsluitend voor vrouwen zijn. Dit is helemaal niet waar. Heel vaak vinden mannen het ook hartstikke leuk om een prachtige bos rozen te krijgen. Op deze pagina staan rozenboeketten die over het algemeen mannen ook heel mooi vinden. Er zijn verschillende soorten boeketten in het assortiment van Surprose. Zo zijn er mono boeketten. Dit zijn boeketten waar een soort roos in zitten. Hier kun je bijvoorbeeld je eigen aantal rode rozen kiezen. Zo weet je zeker dat je een persoonlijk en uniek boeket rozen krijgt. Er zijn ook gemengde rozenboeketten. Deze boeketten hebben bijvoorbeeld meerdere soorten rozen gemengd met groen in het boeket zitten.

Rozen bestellen voor mannen

Surprose heeft een ruim assortiment van verschillende kleuren en soorten rozen, ook voor mannen! Geef bijvoorbeeld witte rozen met een groene gloed, blauwe, oranje, of gele rozen aan een man. Vergis je niet, ook rode en witte rozen worden als liefdesgeschenk gewaardeerd door een man!

Blauwe rozen Blauwe rozen voor mannen

Ook voor speciale kleuren, zoals blauwe rozen zijn er heel veel geschikte boeketten voor mannen. Zo kun jij bijvoorbeeld wanneer een man 32 is geworden een mooi boeket met 32 blauwe rozen laten bezorgen. Zo heb jij een rozencadeau, wat toch mannelijkheid zal uitstralen. De blauwe rozen van Surprose zijn van erg hoge kwaliteit en worden vers van de kweker naar jou verstuurd. Zo weet je zeker dat je zo lang mogelijk van deze rozen kan genieten. Ook voor werkjubilea kun jij een bosje blauwe rozen geven aan mannen. Zo laat je zien dat je zijn werk waardeert en hoopt dat de samenwerking tussen jullie blijft.

Regenboog rozen voor mannen

In een mannenhuishouden is een speels boeket zoals onze regenboog rozen een geschikt geschenk. Ofwel in de felle regenboogkleuren, of onze pastel regenboogkleuren. Voor een man die een gewaagd interieur niet uit de weg gaat, zijn deze speciale rozen een geschikt cadeau! Bijvoorbeeld dit boeket van 20 regenboog rozen.

Rozen en wijn voor mannen

Maak jouw geschenk compleet door een mooie wijn van Surprose toe te voegen aan het gekozen rozenboeket. Surprose heeft een witte, rosé en rode wijn in haar assortiment, waardoor er voor elke man een geschikte smaak wijn bij zit. Kies bijvoorbeeld voor deze Chardonnay, of voor dit boeket van witte rozen met eucalyptus, samen met de champagne. Verras elke man met de speciale rozen van Surprose.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum