Gele Rozen

Gele Rozen bestellen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Gele roos Gele rozen kopen bij Surprose

Surprose heeft hoge kwaliteit gele rozen in het assortiment. Zo weet jij zeker dat er altijd een mooie bos gele rozen voor jou tussen zit en dat de rozen lang mooi op de vaas kunnen staan. Surprose levert de rozen namelijk rechtstreeks van de kweker naar jou. Verser dan dat kun jij ze dus niet krijgen! Met een bos gele rozen haal jij echt een eyecatcher en het zonnetje in huis! Perfect om vrolijk te worden in het voorjaar wanneer buiten ook weer de zon gaat schijnen. Een bos gele rozen wordt dan ook vaak gegeven bij bijvoorbeeld verjaardagen in de lente of in de zomer, maar ook om vriendschappen te vieren!

De gele rozensoorten van Surprose

Surprose heeft verschillende soorten rozen met de kleur geel erin. Zo is er de roos die helemaal geel is, namelijk de Good Times, maar ook rozen met twee kleuren zoals de Fiësta. Hieronder staat een lijstje met verschillende rozen met geel erin en een kleine omschrijving van de roossoort.

  • Good Times - Deze felle gele roos is perfect om in de woonkamer te zetten, wanneer jij deze wil opvrolijken. De naam zegt het al, als jij jouw humeur wil opbeuren, is de Good Times perfect voor jou!
  • Fiësta - Deze roos heeft twee prachtige kleuren die in elkaar overlopen. De Fiësta heeft gele, maar ook oranje bladeren. Een waar feest in jouw vaas dus! Perfect voor verjaardagen in de lente of zomer.
  • Crème uit Ecuador - Deze mooi rozen uit Ecuador hebben een zachte crèmekleur, die heel mooi staat in heel veel interieurs. De warme kleur van deze rozen is ook perfect voor verjaardagen in het zonnige weer!
  • Avalanche Peach - Deze zalmkleurige rozen staan heel mooi op de vaas met wat groen ertussen. De Avalanche Peach komt uit Nederland en kenmerkt zich aan de goede kwaliteit. Dit betekent dat deze rozen lang mooi op de vaas kunnen staan!

Gele rozen met cadeaus

Wil jij een mooi boeket met gele rozen geven, maar wil jij nog iets extra's geven? Dan heeft Surprose heel veel mooie bijpassende cadeaus die jij kan toevoegen aan de bestelling. Zo kun jij bij een feestelijke gelegenheid bijvoorbeeld een mooie fles champagne toevoegen. Ook voor verschillende soorten wijn kun jij bij Surprose terecht. Surprose heeft ook allerlei chocolade in het assortiment. Zo kun jij bij een boeket gele rozen een Tony's Chocolonely chocoladereep toevoegen. Op deze manier maak jij het cadeau compleet en weet je zeker dat de ontvanger verrast zal zijn!

Gele rozen De betekenis van gele rozen

Gele rozen zijn vrolijk en geven je echt een voorjaarsgevoel. De betekenis van gele rozen is dan ook gezelligheid, vrolijkheid en energie. De rozen zijn perfect voor wanneer iemand een tijdje ziek is geweest en jij diegene wil opbeuren en hem of haar beterschap wil wensen. Vaak worden de gele rozen in het voorjaar gegeven. Dit komt doordat de rozen de kleur van de zon hebben en daarom perfect in deze periode passen. Gele rozen worden ook vaak gegeven bij het vieren van een vriendschap. Zo laat je aan de ander zien dat je heel blij bent dat jullie elkaar hebben leren kennen!

Duurzaamheid bij Surprose

Surprose vindt het natuurlijk belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken. Daarom zijn er ook bepaalde maatregelen genomen, om ervoor te zorgen dat wij de rozen zo klimaatneutraal mogelijk naar jou kunnen versturen. Dit begint bij de kwekers. Surprose haalt de rozen alleen bij gecertificeerde kwekers, zodat alles te traceren is hoe zij opereren. Vervolgens verstuurt Surprose de rozen met DHL GoGreen. Dit is een concept van DHL waarin zij met zoveel mogelijk kleine elektrische auto's bezorgen. Wij versturen de rozen in een nagenoeg volledig recyclebare verpakking. Zo weten wij zeker dat jij de rozen op een zo klimaatneutrale manier binnenkrijgt!

Zakelijk rozen bestellen bij Surprose

Een zakelijk account openen bij Surprose heeft veel voordelen. Hieronder staan een aantal van deze voordelen die jij als bedrijf kunt krijgen. Meer weten? Kijk dan even op onze pagina Zakelijk rozen bestellen" zakelijke rozen bestellen.

  • Bestellen op rekening
  • Een duidelijke factuur, inclusief BTW
  • Een eventuele zakelijke korting bij frequente bestellingen

Gele rozen FAQ

Hoeveel kosten gele rozen?

De gele rozen van Surprose zijn per stuk te verkrijgen vanaf €1,95 (vanaf 10 stuks). Surprose heeft echter ook prachtige boeketten met allerlei gele rozen en groen. Dit maken de boeketten met gele rozen van Surprose heel geschikt voor bijvoorbeeld verjaardagen of andere speciale dagen. Door de hoge kwaliteit van de rozen weet jij zeker dat het boeket in de smaak zal vallen.

Waar staan gele rozen voor?

De gele rozen staan voor de vriendschap en kracht. Je kunt dus perfect een bos gele rozen geven wanneer jij iemand wil bedanken voor de vriendschap tussen jullie twee. Een bos gele rozen wordt ook vaak gegeven op verjaardagen in de lente of juist bij het paasfeest. Dit komt doordat de vrolijke gele kleur vaak in verband wordt gebracht met de lente en de feestdagen.

Hoe snel worden gele rozen bezorgd?

Surprose heeft korte lijntjes met de kwekers en daardoor kunnen zij de rozen razendsnel leveren bij de ontvangers. Voor Nederlandse adressen kun jij de rozen zelfs op dezelfde dag nog laten bezorgen. Voor Duitse en Belgische adressen is er normaliter een levertijd van 1 dag. De rozen komen rechtstreeks van de kweker en daarom zijn deze nog heel vers bij aankomst.

Hoelang blijven gele rozen goed?

De gele rozen van Surprose kunnen bij een goede verzorging wel enkele weken mooi op de vaas staan. Dit komt doordat Surprose de rozen zo vers mogelijk bij kan krijgen. Dit kan door de korte lijntjes die Surprose heeft met alle kwekers. De kwaliteit van de rozen is ook heel hoog en daardoor blijven de rozen van Surprose ook langer mooi op de vaas dan andere rozen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum