Gele Rozen bestellen

Gele Rozen
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Gele rozen

Gele rozenGele rozen stralen als de zon, ruiken naar de zomer en geven je een goed gevoel, zoals een knuffel tussen vrienden. Geel is de rozenkleur van de vriendschap. En toch, zo mooi als gele rozen zijn en zo warm als hun boodschap voor vrienden is, zo tegenstrijdig is de symboliek van de gele bloemenkoningin. Wees daarom voorzichtig bij het geven van gele rozen. Aan de ene kant staat de gele roos voor waardering en vriendschap, maar aan de andere kant voor vluchtige kennissen. Daardoor kan een geschenk van deze rozenkleur ook negatieve eigenschappen oproepen. Onze bloemisten raden dan ook aan om gele rozen te sturen naar goede vrienden, vertrouwde collega’s en familie. Gele rozen zijn een mooie manier om de band tussen twee goede vrienden te vieren!

Online gele rozen kopen

Tijd voor gele rozen? De bloemisten van Surprose sturen allerlei gele rozen door heel Nederland. Of het nou gaat om 50 gele rozen voor een bedrijfsjubileum, een enkele verpakte roos of een geel gemengd boeket als teken van vriendschap, onze online winkel vindt zeker een goede kleurkeuze om rozen cadeau te geven. Onze gele rozen zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Gele rozen bestellenDe bloemisten van Surprose sturen gele rozen van de soort Good Times, omdat deze van hoge kwaliteit zijn en worden gekenmerkt door de grote houdbaarheid. Met de hand gebonden en liefdevol met een freshbag in onze speciale verzenddoos, leveren wij altijd verse en grote gele rozen.

Gele rozen – betekenis

  • Koop gele rozen voor jezelf: gele rozen zijn een prachtig decoratiemiddel om wat kleur te brengen in je huis. Een boeket geelgekleurde rozen geeft niet alleen warmte en een goed humeur, de rozenkoningin straalt minstens zoveel kracht uit. In de taal van de rozen staat de kleur geel voor kracht. Een gele roos straalt levendigheid uit en is een echte eyecatcher in je woonkamer.
  • Geef gele rozen cadeau: gele rozen sturen een boodschap van kracht en dankbaarheid. De gele kleur is vooral populair bij het uitdrukken van kracht. Een boeket gele rozen is de perfecte manier om een langdurige vriendschap te vieren.
Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum