Sale

Voorjaarsaanbiedingen van de rozen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozenKies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen

Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardagRozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag

Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefdeRozen voor liefde

Rozen voor je geliefde

Laat je liefde zien met rozen!

Rozenboeket met Lindt chocolade

Rozen sale

Rozen zijn natuurproducten en daarom hebben wij in verschillende seizoen ook verschillende aanbiedingen. Wij staan altijd in nauw contact met onze kwekers om te kijken welke rozen op dat moment het sterkste zijn en dus ook het langst mooi bij jou thuis op de vaas staan. De rozen van Surprose zijn altijd van hoge kwaliteit en worden verpakt in een prachtige geschenkverpakking. Onze rozen zijn dus ook heel geschikt als geschenk voor bijvoorbeeld een verjaardag of trouwdag. Staat het perfecte boeket voor jou hier niet bij? Kijk dan even op onze pagina "Rozen bestellen" href="/rozen-bestellen">rozen bestellen". Hier staat een uitgebreid aanbod van allerlei verschillende soorten rozenboeketten.

Rozen in de herst bestellen

Hoe leuk is het als het buiten weer wat kouder wordt en wanneer jij gezellig thuis bent met een prachtige bos rozen op tafel. De rozen van Surprose zijn hier heel geschikt voor. Surprose heeft namelijk ook speciale herstboeketten en herfstaanbiedingen. Op deze pagina kun jij kijken naar onze speciale aanbiedingen voor dit mooie seizoen. Wil jij liever een boeket met een specifiek aantal rozen? Ga dan naar onze pagina "kies je eigen aantal".

Versheid van de rozen

Let op! Deze rozen zijn in de sale verkrijgbaar, maar dit betekent niet dat ze minder vers zijn! Zoals bovengenoemd zijn de producten seizoen afhankelijk, waardoor er soms een overschot aan rozen beschikbaar is. Om jullie hiervan te laten profiteren bieden wij deze aan tegen een scherpe prijs. De rozen in de sale zijn altijd net zo vers als de rozen zonder korting.

Rode rozen met champagne

Rozen met champagne

Bestel nu een vaste combinatie van rozen en champagne en bespaar op de prijs. Rozen en champagne zijn een prachtig geschenk om te geven bij verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum, verjaardag of trouwerij. Staat de champagne die jij graag bij je boeket rozen zou willen bestellen hier niet tussen? Je kunt hier alle champagnes bekijken! 

Rozen met chocolade

In onze sale zijn er ook vooraf samengestelde rozenboeketten met chocolade beschikbaar. Profiteer nu van een gunstige korting door een product te kiezen met een vaste samenstelling. Bespaar door rozen met chocolade in de categorie sale te bestellen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum