Rozen voor een verlaagde prijs

SALE
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Sale

Ook bij Surprose hebben we altijd een aantal aanbiedingen voor onze klanten. Onze rozen zijn een natuurproduct en vaak is de verkrijgbaarheid seizoen afhankelijk. Daarom hebben wij direct met onze kwekers contact over de rozen die in bepaalde weken tegen betere condities verkrijgbaar zijn. Dat kan zijn doordat er in een bepaalde week meer rozen gesneden kunnen worden dan gemiddeld omdat er bijvoorbeeld meer zon-uren zijn geweest tijdens de groei. Wil je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je mist nooit meer die speciale aanbieding waar jij op dat moment iemand heel blij mee kunt maken (en vergeet jezelf niet…)

Versheid van de rozen

Let op! Deze rozen zijn in de sale verkrijgbaar, maar dit betekend niet dat ze minder vers zijn! Zoals bovengenoemd zijn de producten seizoen afhankelijk, waardoor er soms een overschot aan rozen beschikbaar is. Om jullie hiervan te laten profiteren bieden wij deze aan tegen een scherpe prijs. De rozen in de sale zijn altijd net zo vers als de rozen zonder korting.

Rozen met champagne

Bestel nu een vaste combinatie van rozen en champagne en bespaar op de prijs. Rozen en champagne zijn een prachtig geschenk om te geven bij verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum, verjaardag of trouwerij.

Rozen met chocolade

In onze sale zijn er ook vooraf samengestelde rozenboeketten met chocolades beschikbaar. Profiteer nu van een gunstige korting door een product te kiezen met een vaste samenstelling. Bespaar door rozen met chocolade in de categorie sale te bestellen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum