Rozen met chocolade als cadeau

Chocolade
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Bestel rozen en chocolade bij Surprose

Een boeket rozen sturen is een mooie verassing, maar maak de verassing compleet met een extraatje! Bij Surprose is het mogelijk om een doosje chocolade bij het boeket te bestellen. De rozen van Surprose zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en worden geleverd in een geschenkverpakking. Bij elke bestelling ontvang je een gratis wenskaartje voor je persoonlijke boodschap! Verras iemand met een boeket rozen en chocolade!

Verstuur rozen en chocolade


Chocolade en bonbons zijn net dat beetje extra als zoete verleiding bij onze rozen. Natuurlijk vind je bij Surprose alleen de beste chocolade, verantwoord geproduceerd en prachtig verpakt. Chocolade als geschenk bij onze rozen wordt mee verpakt in een aparte envelop in dezelfde luxe verzenddoos als de bloemen. Houdt de ontvanger van wijn bij de chocolade? Ook daaraan is gedacht zodat je jouw boodschap met onze rozen nog een extra verrassing mee kunt geven.

Lavendelkleurig rozenboeket met choco-mix

Met dit combi-product bestel je rozen en pralines van het merk Milka samen. Het boeket bestaat uit een mix van paarse rozen, panicum en eucalyptus. De rozen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn met de hand tot een prachtig boeket gebonden in onze binderij. Het boeket bevat rozen van de soort Memory Lane. Dit boeket komt het best tot uiting in een passende ruime vaas, zodat de rozen allemaal voldoende ruimte krijgen. Dit cadeau is altijd direct leverbaar.

De Chocolade van Surprose

Surprose biedt verschillende soorten chocolade aan. De chocolade soorten worden kort uitgelicht.

  • Merci Finest Selection chocolade, wie kent dit doosje niet? Het doosje bevat vier heerlijke soorten chocolade en past uitstekend bij elk boeket. Wil je iemand bedanken? Met een boeket rozen en een doosje Merci is de ontvanger meer dan gelukkig.
  • Milka favourites mix, meerdere chocolade soorten in een doos. De meest favouriete chocolade soorten vind je hierin terug. Milka, Oreo, Daim, Toblerone en Côte d'Or! Daar zit vast iets tussen wat in de smaak zal vallen!
  • Lindt Pralines Classic, hoogwaardige chocolade voor een bijzondere gelegenheid. De chocolade van Lindt worden beschouwd als een van de lekkerste ter wereld. Dit doosje bevat verschillende Pralines met elke een verassende lekkere smaak. Verras iemand met rozen en chocolade!
  • Lindt in hartvorm, verras je geliefde! Dit hartvormige metalen doosje bevat 30 gram aan heerlijke chocolade van Lindt. Ween de ultieme romanticus en bestel een boeket rode rozen en voeg er een doosje Lindt in hartvorm aan toe!
  • Tony's Chocolonely Tiny, de chocolade box van Tony Chocolony bevat tien verschillende smaken! Verras iemand met rozen en de chocolades. Met deze vrolijke box doe je het altijd goed.

Bestel de Red Naomi en White Avalanche rozen met chocolade

De rozen van de soorten Red Naomi en White Avalanche zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. De rozen stralen luxe en passie uit. Verras je geliefde met drie rozen in een vaas met als extra een metalen doosje Lindt in hartvorm. Met deze deal heb je rozen en chocolade van de hoogste kwaliteit! En met de gratis geschenkverpakking en gratis wenskaartje wordt de verassing compleet. Surprose bezorgt rozen door heel Nederland, Duitsland en België.

Drie rode rozen inclusief glasvaas en Lindt PralinesDrie witte rozen inclusief glasvaas en Lindt Pralines bestellen

Drie rode en witte rozen inclusief glasvaas en Lindt Pralines bestellen

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum