Rozen met chocolade als cadeau

Chocolade
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Bestel rozen en chocolade bij Surprose

Een boeket rozen sturen is een mooie verassing, maar maak de verassing compleet met een extraatje! Bij Surprose is het mogelijk om een doosje chocolade bij het boeket te bestellen. De rozen van Surprose zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en worden geleverd in een geschenkverpakking. Bij elke bestelling ontvang je een gratis wenskaartje voor je persoonlijke boodschap! Verras iemand met een boeket rozen en chocolade!

Verstuur rozen en chocolade


Chocolade en bonbons zijn net dat beetje extra als zoete verleiding bij onze rozen. Natuurlijk vind je bij Surprose alleen de beste chocolade, verantwoord geproduceerd en prachtig verpakt. Chocolade als geschenk bij onze rozen wordt mee verpakt in een aparte envelop in dezelfde luxe verzenddoos als de bloemen. Houdt de ontvanger van wijn bij de chocolade? Ook daaraan is gedacht zodat je jouw boodschap met onze rozen nog een extra verrassing mee kunt geven.

Roze rozenboeket met Lindt chocolade

Roze rozenboeket met chocoloade

Een roze rozenboeket met verschillende soorten roze rozen, wat samen een speels geheel vormt. Roze rozen staan symbool voor dankbaarheid en vreugde. Dat maakt dit boeket perfect om weg te geven aan iemand anders. Wat dat geschenk nou helemaal afmaakt, is chocolade. In het Lindt Hello hart zitten 10 chocolaatjes in hartvorm. Ook het blikje is in de vorm van een hartje. Op het blikje staat dan ook "Hello, a little something just for you!". De roze rozen samen met deze chocolade maakt een perfect geschenk voor iemand anders. Gewoon zomaar, om iemand te bedanken, om iemand steun te bieden, enzovoorts. Dit geschenk past bij talloze gelegenheden. Ga hier naar het rozenboeket met Lindt chocolade.

De Chocolade van Surprose

Surprose biedt verschillende soorten chocolade aan. De chocolade soorten worden kort uitgelicht.

  • Merci Finest Selection chocolade, wie kent dit doosje niet? Het doosje bevat vier heerlijke soorten chocolade en past uitstekend bij elk boeket. Wil je iemand bedanken? Met een boeket rozen en een doosje Merci is de ontvanger meer dan gelukkig.
  • Guylian Belgische pralines, Belgische pralines van hoge kwaliteit. Alleen de beste cacaobonen worden gebruikt voor deze chocolade. In de pralines zitten pure-, melk- en witte chocolade verwerkt!
  • Lindt Pralines Classic, hoogwaardige chocolade voor een bijzondere gelegenheid. De chocolade van Lindt worden beschouwd als een van de lekkerste ter wereld. Dit doosje bevat verschillende Pralines met elke een verassende lekkere smaak. Verras iemand met rozen en chocolade!
  • Lindt in hartvorm, verras je geliefde! Dit hartvormige metalen doosje bevat 30 gram aan heerlijke chocolade van Lindt. Ween de ultieme romanticus en bestel een boeket rode rozen en voeg er een doosje Lindt in hartvorm aan toe!
  • Tony's Chocolonely Tiny, de chocolade box van Tony Chocolony bevat tien verschillende smaken! Verras iemand met rozen en de chocolades. Met deze vrolijke box doe je het altijd goed.

Bestel de Red Naomi en White Avalanche rozen met chocolade

De rozen van de soorten Red Naomi en White Avalanche zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. De rozen stralen luxe en passie uit. Verras je geliefde met drie rozen in een vaas met als extra een metalen doosje Lindt in hartvorm. Met deze deal heb je rozen en chocolade van de hoogste kwaliteit! En met de gratis geschenkverpakking en gratis wenskaartje wordt de verassing compleet. Surprose bezorgt rozen door heel Nederland, Duitsland en België.

Drie rode rozen inclusief glasvaas en Lindt PralinesDrie witte rozen inclusief glasvaas en Lindt Pralines bestellen

Drie rode en witte rozen inclusief glasvaas en Lindt Pralines bestellen

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum