Chocolade

Rozen met chocolade als cadeau

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Bestel rozen en chocolade bij Surprose

Chocolade bij je rozenWil jij jouw boeket rozen extra kracht bijzetten met een extra cadeautje? Dan heeft Surprose hoge kwaliteit chocolade in het assortiment. Doordat de rozen bij Surprose ook van erg hoge kwaliteit zijn, kun jij een mooi cadeau bestellen wat bij elke gelegenheid gegeven kan worden. Als jij iemand wil bedanken voor een mooie tijd of gewoon zomaar een vriend of vriendin verrassen? Bestel dan een mooie bos rozen met lekkere chocolade van Lindt. Gegarandeerd dat diegene zich speciaal voelt en dit niet snel zal vergeten. 

Verstuur rozen en chocolade

Chocolade en bonbons zijn net dat beetje extra als zoete verleiding bij onze rozen. Natuurlijk vind je bij Surprose alleen de beste chocolade, verantwoord geproduceerd en prachtig verpakt. Chocolade als geschenk bij onze rozen wordt mee verpakt in een aparte envelop in dezelfde luxe verzenddoos als de bloemen. Houdt de ontvanger van wijn bij de chocolade? Ook daaraan is gedacht zodat je jouw boodschap met onze rozen nog een extra verrassing mee kunt geven.

De Chocolade van Surprose

Surprose biedt verschillende soorten chocolade aan. De chocolade soorten worden kort uitgelicht.

  • Ferrero Rocher - 16 stuks, wie kent dit doosje niet? Het doosje bevat 16 heerlijke bonbons met hazelnootvulling en past uitstekend bij elk boeket. Wil je iemand bedanken? Met een boeket rozen en een doosje Ferrero Rocher is de ontvanger meer dan gelukkig.
  • Lindt Pralines Classic, hoogwaardige chocolade voor een bijzondere gelegenheid. De chocolade van Lindt worden beschouwd als een van de lekkerste ter wereld. Dit doosje bevat verschillende Pralines met elke een verassende lekkere smaak. Verras iemand met rozen en chocolade!
  • Lindt in hartvorm, verras je geliefde! Dit hartvormige metalen doosje bevat 30 gram aan heerlijke chocolade van Lindt. Wees de ultieme romanticus en bestel een boeket rode rozen en voeg er een doosje Lindt in hartvorm aan toe!
  • Tony's Chocolonely Tiny, de chocolade box van Tony Chocolony bevat tien verschillende smaken! Verras iemand met rozen en de chocolade. Met deze vrolijke box doe je het altijd goed.

Lindt chocolade

Bestel de Red Naomi en White Avalanche rozen met chocolade

Surprose heeft naast de beste rozen ook hoge kwaliteit chocolade in het assortiment. Vooral met een hartje van Lindt, kun jij een mooie boodschap overbrengen. Surprose heeft ook mooie combinaties van een bosje rozen met chocolade. Perfect voor een compleet cadeau voor jouw geliefde, familie of vrienden. De Red Naomi rozen zijn premium rozen die bekend staan om haar mooie rode kleur en grote bloemenkop. Ideaal om te geven bij speciale gelegenheden, zoals een jubileum of een verjaardag. De White Avalanche zijn hoge kwaliteit witte rozen die zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld trouwdagen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum