Bos Rozen

Bos rozen bestellen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Prachtige bos rozen bestellen bij Surprose

Bos rozen

Alle boeketten met rozen in één oogopslag: we bieden zowel kleurrijke boeketten als eenkleurige rozenboeketten aan om online te bestellen. Stuur designerboeketten en andere rozenboeketten van hoge kwaliteit vanuit uw luie stoel via Surprose.nl.

Voor elke verzonden roos kun je op de productpagina zien waar hij is gekweekt. Deze verbinding met een breed kwekersnetwerk maakt het mogelijk dat elk Surprose rozenboeket het hele jaar door vers in Europa wordt geleverd.

Online een bos rozen bestellen

Online rozen bestellen. Surprose levert zowel kleurrijke als eenkleurige boeketten. Liever een klassiek boeket rozen of moet het een groots en prachtig boeket zijn? Welke kleur wil je bestellen? Of moet het een gemengd boeket zijn van twee of meer kleuren? Met veel mooie rozen boeketten ondersteunen wij jou bij het vinden van de juiste stijl.

De gelegenheid is cruciaal: Surprose beveelt kleurrijke boeketten aan voor een verjaardag, rode boeketten voor je geliefden en witte rozenboeketten voor een trouwdag of voor condoleances. Als je niet zo zeer per gelegenheid, maar meer per stijl wilt kiezen, kun je romantische boeketten met rozen, moderne of klassieke boeketten met rozen filteren en bekijken.

Wij, als jouw rozenexpert, willen je graag een breed assortiment aanbieden zodat je snel en gemakkelijk online het juiste rozenboeket kunt kopen, dat vervolgens bij ons in de binderij met veel passie wordt gebonden.

Bos rozen bestellen op kleur en grootte

  • Kleuren rozenBestel een boeket rozen op kleur: bestel een boeket rozen in de kleuren rood, roze, wit, oranje, geel, groen, paars, blauw, regenboog en zwart bij Surprose online. Zowel eenkleurige als kleurrijke gemengde boeketten kun je bestellen via onze webshop.
  • Stuur een boeket rozen in een exact aantal: moet het een klein of een groot boeket zijn? Surprose biedt jouw boeketten rozen aan in alle maten gebonden in de binderij. Met de kleuren rood, wit, roze, zachtroze, oranje, geel, blauw, zwart en de regenboogrozen is het zelfs mogelijk om zelf het aantal rozen in het boeket te bepalen. Zo kun je voor de gelegenheid het juiste boeket rozen bestellen.
  • Een enkele roos wordt als een romantisch gebaar beschouwd en een boeket rozen brengt een boodschap over die varieert op basis van het aantal rozen. Daarom moet het aantal rozen vaak worden aangepast aan de juiste gelegenheid en de relatie met de ontvanger.
  • Boeket rozen modern, romantisch of klassiek? - Pas het boeket rozen aan de gelegenheid aan. Onze bloemisten en fotografen hebben grote en kleine boeketten met rozen in drie verschillende stijlen voor jou samengesteld in onze online winkel: (1) modern, (2) romantisch en (3) klassiek. Onze moderne boeketten bevatten de nieuwste bijzondere rozen, dat wil zeggen kostbare rozen en andere rozentrends. Een typisch romantisch rozenboeket is meestal te zien in de kleuren rood en roze. Klassieke boeketten met rozen daarentegen worden gekenmerkt door de typische klassieke bladversiering zoals gipskruid. Je vindt boeketten van rozen in alle kleuren in alle categorieën. Van klassiek tot modern gebonden rozen - overtuig uzelf van een Surprose boeket!

Populaire rozenboeketten

  • Populair boeket rode rozenRode rozen met gipskruid, dit prachtige boeket van 15 rode rozen met gipskruid straalt veel liefde uit. Dit boeket is dan ook geschikt voor een trouw- of verjaardag. De rode rozen in dit boeket zijn van de soort Red Naomi, een top roos.
  • Gemengde rozen met tarwegras, verzend met Surprose nu deze gemengde rozen met tarwegras. Dit boeket van gemengde rozen bestaat uit verschillende kleuren Avalanche rozen die gekweekt worden door v. d. Berg Roses in Nederland.
  • Pastelmix XL met eucalyptus – Avalanche, dit prachtige grootbloemige boeket van verschillende kleuren en rozen wordt aan jou zelf of iemand anders geleverd door Surprose! De rozen in dit boeket zijn van de soort Avalanche Peach, Avalanche Sweet en White Avalanche. De Avalanche roos staat onder de rozenkenners bekend als een uitmuntende roos met een bijzonder lang vaasleven. Dit zijn top kwaliteit rozen.

Zakelijk rozen bestellen bij Surprose

Bij Surprose is het ook mogelijk om een zakelijke bestelling te plaatsen. Dit kan door een zakelijk account aan te maken. Een zakelijk account geeft verschillende voordelen.

Wil je zakelijk rozen bestellen voor een bedrijf en is het belangrijk dat het boeket bij de huisstijl past, kies dan een kleur rozen uit dat goed combineert met de huisstijl van het bedrijf dat de rozen ontvangt. We kunnen zelfs rozen speciaal laten kleuren naar wens van onze klanten. Voor meer informatie over zakelijk rozen bestellen bekijk deze pagina.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum