Bos Rozen

Bos rozen bestellen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Prachtige bos rozen bestellen bij Surprose

Surprose is de online rozenspecialist en daar past natuurlijk ook een uitgebreid assortiment rozen bij. Een bos rozen is voor veel gelegenheden het perfecte cadeau. Door een bos rozen bij Surprose te kopen weet jij zeker dat jij de beste kwaliteit rozen krijgt. Surprose haalt de rozen namelijk over de hele wereld bij de beste kwekers vandaan. Doordat Surprose deze rozen zo vers mogelijk binnenkrijgt, kan de bos rozen bij een goede verzorging meerdere weken mooi bij jou thuis op de vaas staan. Surprose levert de rozen in Nederland, Duitsland en België. Door de korte lijntjes die Surprose heeft met de kwekers, kun jij op korte termijn nog een prachtige bos rozen kopen die snel bij jou thuis geleverd wordt of juist op jouw gewenste adres als cadeau.

Gemengde bos rozen bestellen

Een gemengde bos rozen bij Surprose staat altijd mooi, doordat deze bos is samengesteld en gebonden door professionals. Een gemengde bos rozen is heel kleurrijk en staat daarom heel mooi in ieder interieur, perfect als cadeau dus! Je kunt er ook voor kiezen om een gemengde bos rozen op te vullen met wat groen in het boeket. Dit kan bijvoorbeeld gipskruid of tarwegras zijn. Op deze manier wordt de bos rozen nog voller en staat het heel mooi op de vaas in de kamer. Een populair gemengd rozenboeket van Surprose is de rozenmix van 30 roze rozen. Deze bos rozen is perfect voor bijvoorbeeld een verjaardag, maar ook voor een trouwdag of voor op Valentijnsdag. De rozen die in deze bos rozen worden gedaan komen uit Kenia. Dit land heeft het perfecte klimaat om rozen te kweken, door de ligging op de evenaar.

Mono bos rozen kopen

Wil jij liever een bos rozen met een kleur bestellen, kan dat natuurlijk ook bij Surprose. Er zijn namelijk heel veel verschillende boeketten met een rozensoort, waarbij het boeket is opgevuld met prachtig groen, zoals eucalyptus, gipskruid of panicum. Wil jij liever enkel mooi rozen in jouw boeket? Dan heeft Surprose de kies je eigen aantal categorie. Op deze pagina kun jij jouw bos rozen bestellen zoals jij die precies wil. Je kunt bijvoorbeeld op de 33ste verjaardag van iemand een bos met 33 roze rozen samenstellen en deze geven aan hem of haar. De rozen hier hebben een hele lange steellengte, waardoor de rozen langer sterk blijven. De rozen uit de kies je eigen aantal categorie worden ook vaak gebruikt bij huwelijksaanzoeken en trouwdagen. De rozen hebben namelijk een grote bloemenknop, waardoor het imposante boeketten zijn.

Een populaire bos rozen bestellen

Deze boeketten zijn populair voor een reden, want deze prachtige boeketten staan mooi in elk interieur. Deze boeketten zijn zeer geschikt voor verjaardagen, trouwdagen of andere speciale gelegenheden:

  • 15 rode rozen met gipskruid: deze klassieke bos rozen is perfect voor een trouwdag, aangezien er romantisch rode rozen inzitten. Door het gipskruid wordt het een heel mooi vol boeket rozen.
  • Rozenboeket roze-rood: doordat deze gemengde bos rozen verschillende kleuren bevat, is het perfect voor gelegenheden zoals verjaardagen of jubilea.
  • Rozenmix van 30 roze rozen: roze rozen staan voor dankbaarheid en bewondering en deze bos rozen is dan ook heel geschikt voor het bedanken van iemand of het feliciteren na een bijzondere prestatie.

Anoniem een bos rozen versturen

Wil jij liever discreet een bos rozen versturen? Ook dat kan bij Surprose. Wanneer jij geen naam in de wenstekst zet, zal de bos rozen anoniem verstuurd worden. De factuur die jij via de mail binnenkrijgt, wordt namelijk niet in de geschenkverpakking gedaan. Het is daarom jouw eigen keuze of de ontvanger kan weten of jij de bos rozen hebt gestuurd. Wanneer de ontvanger contact met ons opneemt, vragen wij altijd eerst de besteller of het akkoord is dat wij de contactgegevens mogen vertellen aan de ontvanger. Zonder toestemming zullen wij dus nooit de gegevens van de besteller geven aan de ontvanger.

Cadeau toevoegen aan een bos rozen

Je kunt bij een bos rozen ook een prachtig cadeau toevoegen. Hiermee zorg je ervoor dat de verrassing compleet wordt. Voeg bijvoorbeeld een goede fles champagne van Moët & Chandon toe en wens de ontvanger een geweldige dag toe met de gratis wenskaart! Surprose heeft daarnaast ook hoge kwaliteit chocolade van de A-merken Lindt en Tony's Chocolonely. Deze chocolade is perfect voor wanneer jij een bos rozen gaat kopen voor een trouwdag of Valentijnsdag. Lindt heeft namelijk een mooie cadeauverpakking in hartvorm. Weet jij dat de ontvanger nog geen geschikte vaas heeft voor de bos rozen? Dan is het verstandig om een mooie vaas toe te voegen aan jouw bestelling. Het zou namelijk heel zonde zijn wanneer de ontvanger de bos rozen op een vaas moet zetten waar het boeket niet helemaal tot haar recht komt.

Bos rozen FAQ

Hoe verzorg ik een bos rozen het beste?

Voor een bos rozen is een goede verzorging erg belangrijk. Zorg ervoor dat de glazen vaas goed schoon is en voeg vers lauwwarm water toe aan deze vaas. Doe vervolgens rozenvoeding in deze vaas en vul het water regelmatig bij. Ververs dit water na een week en doe er ook opnieuw rozenvoeding bij voor het beste resultaat voor de bos rozen.

Hoe duur is een bos rozen?

Een bos rozen kan heel erg in prijs verschillen. Vaak ligt de prijs rond speciale dagen, zoals Valentijnsdag of Moederdag hoger dan bijvoorbeeld in de zomer. Er zitten ook veel verschillen in het soort rozen zelf. Zo zijn rozen met een langere en grotere steel vaak ook wat duurder, gezien het feit dat deze rozen meer water op kunnen nemen en daardoor ook langer goed blijven.

Hoelang blijft een bos rozen goed?

Een bos rozen kan met een goede verzorging erg lang mooi blijven. Door de rozen juist te verzorgen kunnen ze namelijk wel meerdere weken mooi op de vaas staan. Dit hangt natuurlijk wel van de roos zelf af. Rozen blijven natuurproducten, dus de verschillen tussen de rozen kunnen wat groter zijn.

Wat is de betekenis van een bos rozen?

Rozen kunnen heel veel verschillende betekenissen hebben. Vaak hangt dit af van de kleur van de rozen. Zo staan rode rozen natuurlijk voor de onvoorwaardelijke liefde die jij voor iemand hebt en staan oranje rozen voor passie en gezelligheid. Roze rozen zijn ook heel populair en staan voor de bewondering en waardering die jij voor iemand hebt!

Voor welke gelegenheid is een bos rozen geschikt?

Rode rozen zijn heel geschikt voor gelegenheden zoals verjaardagen van jouw partner, trouwdagen, Valentijnsdag of Moederdag. Op deze dagen wil jij jouw liefde tonen aan de ander. Gemengde rozenboeketten zijn heel geschikt voor verjaardagen en bijvoorbeeld een examenfeest. Witte rozen zijn heel populair op bijvoorbeeld bruiloften, aangezien deze rozen staan voor de loyaliteit die jij voor iemand hebt!

 

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum