Bos rozen bestellen

Bos Rozen
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rozenboeket roze-rood
  Rozenboeket roze-rood
  € 29,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 2. Halloween boeket
  SALE
  Halloween boeket zwart-oranje
  € 49,00 € 39,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 3. Retro boeket pastelmix
  Retro boeket pastelmix
  € 32,95
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 4. 10 luxe witte rozen
  10 luxe witte rozen
  € 49,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 5. Vurige bloesem mix
  Vurige bloesem mix
  € 49,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 6. Mix boeket roze rozen
  Mix boeket roze rozen
  € 35,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 7. Boeket roze trosrozen
  Boeket roze trosrozen
  € 35,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 8. Luxe Engelse pastelmix
  Luxe Engelse pastelmix
  € 59,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 9. 30 Tacazzi rozen mix
  30 Tacazzi rozen mix
  € 39,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Prachtige bos rozen bestellen bij Surprose

Bos rozen

Alle boeketten met rozen in één oogopslag: we bieden zowel kleurrijke boeketten als eenkleurige rozenboeketten aan om online te bestellen. Stuur designerboeketten en andere rozenboeketten van hoge kwaliteit vanuit uw luie stoel via Surprose.nl.

Voor elke verzonden roos kun je op de productpagina zien waar hij is gekweekt. Deze verbinding met een breed kwekersnetwerk maakt het mogelijk dat elk Surprose rozenboeket het hele jaar door vers in Europa wordt geleverd.

Online een bos rozen bestellen

Online rozen bestellen. Surprose levert zowel kleurrijke als eenkleurige boeketten. Liever een klassiek boeket rozen of moet het een groots en prachtig boeket zijn? Welke kleur wil je bestellen? Of moet het een gemengd boeket zijn van twee of meer kleuren? Met veel mooie rozen boeketten ondersteunen wij jou bij het vinden van de juiste stijl.

De gelegenheid is cruciaal: Surprose beveelt kleurrijke boeketten aan voor een verjaardag, rode boeketten voor je geliefden en witte rozenboeketten voor een trouwdag of voor condoleances. Als je niet zo zeer per gelegenheid, maar meer per stijl wilt kiezen, kun je romantische boeketten met rozen, moderne of klassieke boeketten met rozen filteren en bekijken.

Wij, als jouw rozenexpert, willen je graag een breed assortiment aanbieden zodat je snel en gemakkelijk online het juiste rozenboeket kunt kopen, dat vervolgens bij ons in de binderij met veel passie wordt gebonden.

Bos rozen bestellen op kleur en grootte

 • Kleuren rozenBestel een boeket rozen op kleur: bestel een boeket rozen in de kleuren rood, roze, wit, oranje, geel, groen, paars, blauw, regenboog en zwart bij Surprose online. Zowel eenkleurige als kleurrijke gemengde boeketten kun je bestellen via onze webshop.
 • Stuur een boeket rozen in een exact aantal: moet het een klein of een groot boeket zijn? Surprose biedt jouw boeketten rozen aan in alle maten gebonden in de binderij. Met de kleuren rood, wit, roze, zachtroze, oranje, geel, blauw, zwart en de regenboogrozen is het zelfs mogelijk om zelf het aantal rozen in het boeket te bepalen. Zo kun je voor de gelegenheid het juiste boeket rozen bestellen.
 • Een enkele roos wordt als een romantisch gebaar beschouwd en een boeket rozen brengt een boodschap over die varieert op basis van het aantal rozen. Daarom moet het aantal rozen vaak worden aangepast aan de juiste gelegenheid en de relatie met de ontvanger.
 • Boeket rozen modern, romantisch of klassiek? - Pas het boeket rozen aan de gelegenheid aan. Onze bloemisten en fotografen hebben grote en kleine boeketten met rozen in drie verschillende stijlen voor jou samengesteld in onze online winkel: (1) modern, (2) romantisch en (3) klassiek. Onze moderne boeketten bevatten de nieuwste bijzondere rozen, dat wil zeggen kostbare rozen en andere rozentrends. Een typisch romantisch rozenboeket is meestal te zien in de kleuren rood en roze. Klassieke boeketten met rozen daarentegen worden gekenmerkt door de typische klassieke bladversiering zoals gipskruid. Je vindt boeketten van rozen in alle kleuren in alle categorieën. Van klassiek tot modern gebonden rozen - overtuig uzelf van een Surprose boeket!

Populaire rozenboeketten

 • Populair boeket rode rozenRode rozen met gipskruid, dit prachtige boeket van 15 rode rozen met gipskruid straalt veel liefde uit. Dit boeket is dan ook geschikt voor een trouw- of verjaardag. De rode rozen in dit boeket zijn van de soort Red Naomi, een top roos.
 • Gemengde rozen met tarwegras, verzend met Surprose nu deze gemengde rozen met tarwegras. Dit boeket van gemengde rozen bestaat uit verschillende kleuren Avalanche rozen die gekweekt worden door v. d. Berg Roses in Nederland.
 • Pastelmix XL met eucalyptus – Avalanche, dit prachtige grootbloemige boeket van verschillende kleuren en rozen wordt aan jou zelf of iemand anders geleverd door Surprose! De rozen in dit boeket zijn van de soort Avalanche Peach, Avalanche Sweet en White Avalanche. De Avalanche roos staat onder de rozenkenners bekend als een uitmuntende roos met een bijzonder lang vaasleven. Dit zijn top kwaliteit rozen.

Zakelijk rozen bestellen bij Surprose

Bij Surprose is het ook mogelijk om een zakelijke bestelling te plaatsen. Dit kan door een zakelijk account aan te maken. Een zakelijk account geeft verschillende voordelen.

Wil je zakelijk rozen bestellen voor een bedrijf en is het belangrijk dat het boeket bij de huisstijl past, kies dan een kleur rozen uit dat goed combineert met de huisstijl van het bedrijf dat de rozen ontvangt. We kunnen zelfs rozen speciaal laten kleuren naar wens van onze klanten. Voor meer informatie over zakelijk rozen bestellen bekijk deze pagina.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum