Pioenroos Coral Charm

Pioenroos Coral Charm

Coral Charm pioenPioenen zijn ook rozensoorten, ookal zien ze er heel anders uit. Pioenen zijn gevuld met bladeren in bloemvorm. Een pioen heeft wel wat weg van een roos, dat kun je wel zeggen. Door de vele bloemblaadjes van een pioenroos kunnen ze tot wel tussen de 15 en 20 cm breed worden! Terwijl de bloemen in de knop zo klein zijn. Wij hebben meerdere soorten in ons assortiment, maar de Coral Charm is toch wel een hele bijzondere. De Coral Charm heeft in de knop een felroze kleur, maar als deze pioenroos uit komt en groeit in omvang, zal de kleur veranderen naar een zalm tint. Uiteindelijk wordt heeft ze een crème kleur wat over kan gaan naar wit. Dit is echt iets heel bijzonders en geloof het of niet, dit is de reden dat deze pioenroos zo geliefd is onder de mensen! Deze pioenroos is zelfs zo geliefd, dat ze prijzen heeft gewonnen! Het seizoen voor pioenen is maar kort, dus je kunt er maar het beste zo veel mogelijk van genieten, zolang het kan. Ze bloeit namelijk alleen tussen april en half juni. Wil je meer lezen over pioenrozen in het algemeen, of wil je tips over de pioenrozen? Wij hebben een blog geschreven die je er nog veel meer over kan vertellen!

Een semi-dubbelbloemige pioenroos

Er zijn veel verschillende soorten pioenrozen, maar ze zijn wel allemaal anders. Niet alleen de kleur, maar ook het aantal bloembladeren, de grote van de bloembladeren en de hoeveelheid bloembladeren kan enorm verschillen tussen de pioenrozen. Zo zijn er enkelbloemige pioenrozen, semi-dubbelbloemige pioenrozen en dubbelbloemige pioenrozen. De Coral Charm pioen valt onder de semi-dubbelbloemige pioenrozen, we gaan je uitleggen wat het verschil is en waarom de Coral Charm een semi-dubbelbloemige pioenroos is. Een enkelbloemige pioenroos heeft ca. 7 bloembladeren en wanneer deze opent valt het gele hart in de pioen dus ook meteen enorm op. Een dubbelbloemige pioenroos heeft juist een enorme hoeveelheid bloembladeren, waardoor het hart van de pioen niet zo opvalt. Dan zie je juist vooral bloembladeren, ook wanneer ze volledig geopend zijn. De Coral Charm is dus een semi-dubbelbloemige pioenroos, dat wil zeggen dat de buitenste rand van de pioen is gevuld met bloembladeren, maar wanneer ze openkomt op de vaas ook het gele hart goed te zien is. Het beste van beide werelden dus! Daarbij heeft de Coral Charm vrij grote bloembladeren, waarmee ze voor een goedgevulde vaas zorgt!

Coral Charm pioenen weggeven

De Coral Charm pioen is erg populair op bruiloften. Doordat ze maar zo kort verkrijgbaar zijn, is het extra bijzonder als je ze op je bruiloft kunt hebben. Regelmatig komen pioenrozen voorbij in een bruidsboeket of in de aankleding van de bruiloft. Helemaal omdat deze van kleur veranderen, maakt het je bruiloft nog specialer! 
Daarnaast is de pioenroos erg populair bij cadeaus voor Moederdag. Pioenen bloeien maar erg kort, maar wel tijdens Moederdag! Heel veel vrouwen zijn verliefd op de pioenroos, het is dus niet alleen een perfect geschenk voor Moederdag, maar ook zomaar! Iemand echt verrassen gaat je zeker lukken met deze rozen.

Bestellen en versturen

De mooiste bloemen worden uitgekozen en vervolgens met de hand gebonden. Als ze gebonden zijn gaat er papier omheen en worden ze in de doos gestrikt met ons roze/bruin lintje. Eenmaal in de doos wordt het wenskaartje nog toegevoegd met in de enveloppe ook de verzorgingstips en bloemenvoeding. Wij stoppen 2 zakjes bloemenvoeding in de doos, om jou zo lang mogelijk van de bloemen te kunnen laten genieten. Eenmaal thuis aangekomen kun je de prachtige Coral Charm in een schone vaas zetten. We hopen dat jij net zo van de pioenen genieten, als dat wij dat doen! 

Ben je overtuigd van deze prachtige bloem? Je kunt ze eenvoudig bestellen om ze zelf te bewonderen! Hieronder hebben wij in de tijd dat ze verkrijgbaar zijn een aantal van onze boeketten met deze speciale roos gezet. Je kunt via daar ze meteen bestellen. 

Onze Coral Charm pioenrozen:

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum