Red Naomi rozen bestellen

Red Naomi rozen bestellen

Onze Red Naomi rozen:

Red Naomi rozen, romantische en intens rode rozen

De Red Naomi is de bekendste rode roos en komt daarom ook het meest voor in ons assortiment. Rode rozen zijn het meest gewild als het gaat om rozen. Als het gaat om rode rozen, dan is de Red Naomi het meest populair! Een rode roos staat natuurlijk symbool voor de liefde, dus als je opzoek bent naar en goede rode roos om te geven aan je geliefde, dan zit je bij de Red Naomi goed! De Red Naomi roos staat voor passie en romantiek. Het ultieme cadeau voor jouw geliefde. De Red Naomi roos, gekweekt in Nederland, is een echte liefdesroos met een extreem romantische uitstraling. Deze prachtige rode roos kenmerkt zich door haar fluweelachtige rode bloemblaadjes. Ook haar lange sterkte stelen van wel 60 centimeter met verrassend weinig doorns maken deze rode roos een echte uitblinker. De Red Naomi roos heeft een grote rozenknop van wel 7 centimeter in doorsnede. De rode rozenknop heeft veel bloemblaadjes en draagt een subtiele rozengeur bij zich. Door het uitmuntende lange vaasleven geniet je optimaal van jouw boeket rode rozen.

Onze ervaring zegt dat de Red Naomi roos op dit moment de beste rode roos is die je kunt vinden in de sector.

Rode rozen uit Nederland

Alle Red Naomi rozen komen direct van kweker Meewisse Roses bij ons, zodat wij de kwaliteit van deze chique rode rozen kunnen garanderen. Meeuwisse Roses staat bekend om de altijd geweldige kwaliteit van rozen, die wij waarborgen door ons directe contact met deze kweker. Doordat de kweker, het ophaalpunt en de binderij in Nederland zitten, kunnen de rozen gemakkelijk en snel worden overgedragen. Dit betekent dat de rozen zo vers mogelijk met de hand worden gebonden en ze een zo lang mogelijk vaasleven hebben. Meewisse Roses is een bedrijf dat is opgericht door Aad Meewisse waar jaren later zijn zoon bij is gekomen. In totaal hebben de kwekers van Meewisse Roses 37 jaar ervaring in het kweken van rozen. Ook bij Meewisse Roses wordt duurzaamheid als erg belangrijk geacht. Er wordt enkel biologisch gewasbescherming gebruikt, wordt het energieverbruik beperkt en wordt de hoeveelheid afval sterk verminderd.
Er worden jaarlijks circa 13 miljoen Red Naomi rozen geknipt, verpakt en verstuurd. Dit alles gebeurt op 43.000 vierkante meter! Dat staat ongeveer gelijk aan 6 voetbalvelden, vol met rode rozen. Meer over onze kweker weten? Je kunt hier meer lezen over Meewisse Roses!

80 rode rozen of 100 rode rozen voor elke gelegenheid

Of je nu 20 rode rozen, 25 rode rozen, 50 rode rozen, 100 rode rozen of 1 rode roos bestelt. Rode rozen staan symbool voor romantiek, passie en liefde. Of je nu een grote bos rode rozen, een boeket rode rozen met 1 witte of 1 losse rode roos laat bezorgen, elke unieke roos spreekt de taal van de liefde. Daarom is de rode roos een perfect cadeau om jouw liefde te tonen. Rode rozen worden ook vaak gebruikt voor bruidswerken, decoraties en andere arrangementen omdat deze Red Naomi roos gegarandeerd een prachtig aanzicht geeft. Wil je rode Red Naomi rozen bezorgen of rode rozen bestellen? De Red Naomi hebben wij het hele jaar door als monoboeket in ons assortiment. Wist je al dat je deze Red Naomi rozen kunt bestellen in elk gewenst aantal, van 10 t/m 101 stuks, van 102 t/m 500 stuks en van 501 t/m 1001 stuks! Je kunt hier zelf invullen hoeveel rozen je in je boeket zou willen! Geef bijvoorbeeld 25, 50, of 60 rode rozen cadeau aan je geheime liefde. Misschien wil je een workshop geven met rode rozen of een bloemstuk maken met een rode roos. Geef de jarige het getal van leeftijd in rozen, het aantal maanden dat jij en je partner samen zijn in aantal rozen of het aantal jaren!

Onze Red Naomi rozen:

Een bos rode rozen anoniem laten bezorgen

Je kunt bij ons ook eenvoudig anoniem je rode rozen bestellen en laten bezorgen bij je ontvanger. Wil je iemand bijvoorbeeld de liefde verklaren, maar wel zodat de ontvanger nog niet weet van wie de rozen afkomstig is? Kies een boeket of kies het aantal rode rozen dat je wilt versturen in de categorie 'kies je aantal'. Je kunt hier de Red Naomi roos bestellen vanaf 10 tot en met 1001 stuks. Keuze genoeg dus! Heb je gekozen? Je kunt iets schrijven op het wenskaartje voor de ontvanger. Wat je invult op het wenskaartje is het enige wat de ontvanger van jou zal zien. Als je hier dus je naam invult, zal de ontvanger weten van wie de Red Naomi rozen afkomstig zijn. Doe je dit niet, blijf je anoniem! Wat als de ontvanger wil weten van wie de rozen afkomstig zijn? De ontvanger mag ons deze vraag stellen, maar wij mogen geen informatie van een besteller doorgeven aan een ontvanger. Wanneer wij zo'n vraag krijgen van een ontvanger zullen wij contact opnemen met de besteller en vragen of de besteller zelf contact op wil nemen met de ontvanger, of dat wij een aantal gegevens door kunnen geven. Is dit antwoord nee, dan blijf je ten alle tijde anoniem. De factuur gaat niet mee in de doos en ontvang je na het bestellen alleen in je mailbox!

Een exclusief cadeau

Wil jij jouw boeket rode rozen nog exclusiever maken en ben je op zoek naar rozen en champagne, wijn of chocolade? In onze webshop vind je altijd een cadeau naar wens. Het is ook mogelijk om 50 rode rozen en 1 witte te bestellen. De betekenis hiervan is dat het aantal van de rode of roze rozen staat voor de leeftijd van de jarige of het aantal jaren dat je samen bent. En de witte roos, in het midden, staat voor een fijn, gelukkig en gezond nieuw (levens)jaar. Kortom rode rozen zijn een perfect geschenk voor een bijzonder persoon, bij Surprose bestel je met gemak een boeket geheel naar wens. Wat je hiervoor moet doen?

  1. Kies je aantal rode rozen en vul dit in;
  2. Klik op 'bestellen';
  3. Scrol naar beneden in je winkelmand;
  4. Voeg een enkele witte roos toe aan je boeket;
  5. Rond je bestelling verder af.

Onze ervaren bloembindsters zorgen er dan voor dat jij jou hoeveelheid rode rozen krijgt, met in het midden deze enkele witte roos. Dit boeket wordt met de hand gebonden tot een prachtig boeket!

Lees nog meer over onze luxe Red Naomi rozen in onze blog.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum