Rozensoort: Magic Vuvuzela

De Magic Vuvuzela roos

Er zijn maar weinig van onze rozen die uit Duitsland komen en daar geteeld zijn. De wilde rozen uit ons assortiment komen daarentegen meestal uit Duitsland! Dit zijn rozen die lijken op de pioenrozen, maar er anders uitzien en pas beschikbaar zijn als de pioenrozen er eigenlijk niet meer zijn. Het seizoen van deze speciale rozen duurt ongeveer tot en met eind oktober.

De Magic Vuvuzela bestellen

De Magic VuvuzelaDit is een heel speciale en exclusieve roos. Dit maakt dat de roos niet direct voor een volgende werkdag leverbaar kan zijn. De levertijd van de Magic Vuvuzela is 3 werkdagen mits er voor 17:00 uur besteld is. Per order bestellen wij deze roos bij de kweker, zodat je de meest verse rozen zult krijgen. Deze roos heeft een steellengte van ca. 50 cm. De binnenkant van een roos, binnen alle rozenblaadjes is vrijwel nooit te zien, tenzij je de rozen gaat drogen door te plat te maken en er iets zwaars op te leggen. Dat is bij deze roos anders. Deze roos zal openkomen en je zult hier de binnenkant van de roos kunnen zien.  
Het is een erg exclusieve roos en maar tijdelijk beschikbaar. De Magic Vuvuzela is dan ook maar te vinden in 2 boeketten, wel hebben we in de categorie “Engelse / Wilde rozen” meerdere andere rozensoorten die ook bloemvormig zijn en wat weg hebben van een Engelse roos of pioenroos!

Over de Magic Vuvuzela

Boeket Magic VuvuzelaDe Magic Vuvuzela is de 5e Vuvuzela soort die onze kweker in zijn kas heeft staan. Ze zijn geïnspireerd door de typische Engelse David Austin rozen. Vanuit die gedachte zijn deze rozen tot stand gekomen. De Magic Vuvuzela heeft wel wat weg van een wilde Engelse roos, maar komt in plaats daarvan dus uit Duitsland. Wat deze roos uniek maakt is de kleur van de roos en de ontelbare rozenblaadjes die ze heeft. De roos heeft een roze/rode kleur, waarbij de buitenste bladeren donkerder zijn dan de bladeren aan de binnenkant van deze prachtige roos. De bladeren van de Magic Vuvuzela zijn niet de klassieke rozenblaadjes die iedereen kent. De rozenblaadjes van de Magic Vuvuzela zijn veel bloemvormiger een de klassieke roos zoals de Avalanche of de Red Naomi. De bloemvormige rozenblaadjes maken dat deze roos wat meer lijkt op een pioenroos of een Engelse roos.

De kweker van de Magic Vuvuzela

De kweker van deze roos is Wans Roses. De eigenaar van dit bedrijf is Christian Wans en zijn vrouw. De kwekerij bestaat al sinds 1975, maar het kweken van speciale rozen is begonnen in 2001. Sinds dat moment zijn ze bij Wans Roses zich gaan focussen op bijzondere rozen zoals de Magic Vuvuzela. Door de ervaring die het personeel bij Wans Roses heeft opgedaan, kunnen ze de kwaliteit van de rozen waarborgen en ervoor zorgen dat de rozen een lang vaasleven zullen hebben bij jou thuis op de vaas. Om te benadrukken dat dit een hele speciale roos is, valt de Magic Vuvuzela onder de merknaam: Royal Beauties! 2021 is het jaar dat ze de Magic Vuvuzela in hun kas hebben toegevoegd.

Wanneer deze roos beschikbaar is in ons assortiment zullen ze hieronder te zien zijn.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum