Premium Rozen

Premium rozen bestellen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Premium Rozenboeket als een Geschenk

Een premium rozenboeket kan voor elke speciale gelegenheid besteld worden, vanwege zijn edele verschijning en zijn positieve effect op de ontvanger door de hoge kwaliteit van de bloemen. Premium rozen zijn altijd een perfecte keuze, of je nu een vriendin wilt verwennen op haar verjaardag of liefde wilt sturen naar je significante andere. Druk je gevoelens in stijl uit met een arrangement van rozen met een lange stel en met grote bloesems.

Betoverend stijlvolle & elegante rozen; met een van deze premium rozenboeketten heb je een unieke creatie voor een unieke gelegenheid gevonden. Onze professionele bloemisten zullen je premium rozen met de hand binden tot een boeket van hoge kwaliteit. En het beste van alles is dat we je bestelling bezorgen op het adres van je keuze op de datum die je bij het afrekenen opgeeft.

Premium rozen: Onze meest populaire soorten

Grote rozen

In de bloemenwereld betekent een langere roos ook vaak een hogere kwaliteit van de roos. Deze rozen blijven dan ook meestal langer mooi op de vaas staan. Dit komt mede doordat de steel beter de bloemenkop kan dragen en de steel kan ook meer water opnemen. De XXL-rozen van Surprose zijn van hoogwaardige kwaliteit en altijd vers. Dit komt doordat Surprose de grote rozen direct vanuit de kweker naar jou levert! De grote imposante rozen staan onvoorstelbaar mooi in boeketten en zijn daarom ook perfect om te geven voor een speciale dag.

Nederlandse rozen

Surprose is de rozenspecialist en heeft daarom ook een breed assortiment Nederlandse rozen. Nederlandse rozen staan wereldwijd bekend als hoge kwaliteit rozen. Dit komt omdat de Nederlandse telers marktleiders zijn op het gebied van snijrozen. Surprose hanteert dan ook korte lijntjes met deze Nederlandse telers. Hierdoor kan Surprose op korte termijn Nederlandse rozen bij jou thuis leveren of juist bij vrienden of familie als cadeau voor een verjaardag, examenfeestje of andere speciale dag. Nederlandse rozen staan ook vaak bekend als grotere rozen. Zo zijn de Red Naomi, maar ook de Sophia Loren erg grote rozen die in Nederland geteeld worden. 

Engelse rozen

Engelse rozen worden gekenmerkt door hun unieke bloemstructuren. Zorgvuldige selectie in een langdurig proces van veredeling levert bijzondere rozen op. Hun bloemhoofdjes zijn groot en uniek van vorm, zodat ze alle ogen trekken. Daarom behoren ze tot de categorie Premium Rozen.

Je kent ze wel, de mooie grote Engelse rozen, alsof je ze zo uit een van de tuinen van de National Trust hebt geplukt. Mooie wilde rozen die uitsluitend verkrijgbaar zijn in de zomer, de tijd dat deze rozen bloeien. Ook bij Surprose vindt je Engelse rozen, of wilde rozen in de Engelse stijl. Bijzondere kleuren en varianten. Ook deze wilde rozen zijn van premium kwaliteit en afkomstig van kwekers uit Nederland en Duitsland. In Duitsland worden deze rozen ook wel “Freilandrozen” genoemd, omdat ze van het veld komen en buiten gekweekt worden.

Geurende rozen

Geurende rozen verspreiden een lieflijke en tegelijk bekoorlijke rozengeur. Niet alle rozen zijn geurig, maar alleen die welke zorgvuldig gekweekt zijn om geurig te zijn. Bestel online bij Surprose Premium Rozen met de typische verfrissende en Citrus achtige geur.

Niet elke roos is van zichzelf geurend. Surprose heeft een aantal soorten uitgezocht die licht geurend zijn en, op speciale bestelling kunnen er ook sterk geurende premium rozen worden besteld. De sterk geurende rozen komen van diverse kwekers en zijn in twee kleurvarianten te bestellen: wit-creme en roze-rood. De kleur is niet zeker omdat we hier selecteren op de sterke geur, en niet elke soort is altijd verkrijgbaar. Doordat we directe lijnen hebben met onze kwekers kunnen we wel garanderen dat we binnen drie werkdagen sterk geurende rozen kunnen leveren

Ecuador Rozen

Ecuador rozen worden gekenmerkt door grote bloemen en dikke stengels. Door hun ligging op de evenaar zijn de in Ecuador geteelde rozen van bijzonder hoge kwaliteit. In Ecuador schijnt de zon twaalf uur per dag, ongeacht het seizoen. De hoge intensiteit van de zon in combinatie met het klimaat, dat altijd hetzelfde is, zijn de beste omstandigheden om eersteklas rozen te kweken.

In Ecuador groeien het hele jaar door de meest fantastische rozen. Het voordeel van Ecuador is dat het op de evenaar ligt en de zon vrijwel het hele jaar hoog aan de hemel staat, waardoor het hele jaar rond een uitstekende kwaliteit rozen gekweekt kan worden. Bij Surprose hebben we de meest favoriete premium rozen uit Ecuador in ons assortiment. Deze rozen kunnen wij binnen drie werkdagen versturen. Wij bestellen deze bij de kweker en sturen de rozen dan in onze geschenkverpakking direct naar de ontvanger. De Ecuador rozen komen in twee lengtes binnen, dat doen de kwekers om ruimte te besparen tijdens de luchtvracht. Dit verschil in lengte laten wij terugkeren in onze boeketten, waardoor een speels effect ontstaat.

Aantal rozen - Kies je eigen aantal

Premium Rozen in de kleuren rood, roze, wit, oranje, geel, blauw, zalm, zwart, donkerrood en regenboog zijn online per stuk te bestellen bij Surprose. Alle tien kleuren kunnen verzonden worden vanaf een hoeveelheid van 10 rozen. Kies je aantal rozen en onze eigen bloemisten binden je premium boeket met de hand en sturen het via de kortste weg van de kweker naar het adres dat je opgeeft.

Wil jij een specifiek aantal premium rozen bestellen voor een speciale gelegenheid? Dan hebben wij in de rubriek een ruime selectie premium rozen. Deze zijn allemaal vanaf 10 stuks te bestellen, tot wel 1.000 rozen. Vanaf 100 rozen is de prijs gereduceerd en vanaf 500 stuks is de prijs nog aantrekkelijker. Tot 100 rozen kunnen we de roze en witte premium rozen uit voorraad leveren, voor grotere aantallen hanteren wij een levertermijn van 3 werkdagen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum