Premium rozen bestellen

Premium Rozen
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Premium Rozenboeket als een Geschenk

Een premium rozenboeket kan voor elke speciale gelegenheid besteld worden, vanwege zijn edele verschijning en zijn positieve effect op de ontvanger door de hoge kwaliteit van de bloemen. Premium rozen zijn altijd een perfecte keuze, of je nu een vriendin wilt verwennen op haar verjaardag of liefde wilt sturen naar je significante andere. Druk je gevoelens in stijl uit met een arrangement van rozen met een lange stel en met grote bloesems.

Betoverend stijlvolle & elegante rozen; met een van deze premium rozenboeketten heb je een unieke creatie voor een unieke gelegenheid gevonden. Onze professionele bloemisten zullen je premium rozen met de hand binden tot een boeket van hoge kwaliteit. En het beste van alles is dat we je bestelling bezorgen op het adres van je keuze op de datum die je bij het afrekenen opgeeft.

Premium rozen: Onze meest populaire soorten

Grote rozen

Lang gesteelde rozen van Surprose zijn verkrijgbaar in lengtes van 60 cm en 70 cm. Bij snijrozen is een lange steel een teken van kwaliteit. Een lange rozensteel kan grote bloemen dragen en tijdens zijn vaasleven veel water opnemen om lang vers te blijven.

Nederlandse rozen

Van rozen uit Nederland is bekend dat ze van de beste kwaliteit zijn. Dit komt omdat de Nederlandse telers marktleiders zijn op het gebied van snijrozen. De meeste eersteklas snijrozen en die met de beste kwaliteit en meest exclusieve bloemhoofdjes komen van telers in Nederland. Klik hier om te zien met welke Nederlandse kwekers Surprose nauwe samenwerkingsverbanden heeft.

Engelse rozen

Engelse rozen worden gekenmerkt door hun unieke bloemstructuren. Zorgvuldige selectie in een langdurig proces van veredeling levert bijzondere rozen op. Hun bloemhoofdjes zijn groot en uniek van vorm, zodat ze alle ogen trekken. Daarom behoren ze tot de categorie Premium Rozen.

Je kent ze wel, de mooie grote Engelse rozen, alsof je ze zo uit een van de tuinen van de National Trust hebt geplukt. Mooie wilde rozen die uitsluitend verkrijgbaar zijn in de zomer, de tijd dat deze rozen bloeien. Ook bij Surprose vindt je Engelse rozen, of wilde rozen in de Engelse stijl. Bijzondere kleuren en varianten. Ook deze wilde rozen zijn van premium kwaliteit en afkomstig van kwekers uit Nederland en Duitsland. In Duitsland worden deze rozen ook wel “Freilandrozen” genoemd, omdat ze van het veld komen en buiten gekweekt worden.

Geurende rozen

Geurende rozen verspreiden een lieflijke en tegelijk bekoorlijke rozengeur. Niet alle rozen zijn geurig, maar alleen die welke zorgvuldig gekweekt zijn om geurig te zijn. Bestel online bij Surprose Premium Rozen met de typische verfrissende en Citrus achtige geur.

Niet elke roos is van zichzelf geurend. Surprose heeft een aantal soorten uitgezocht die licht geurend zijn en, op speciale bestelling kunnen er ook sterk geurende premium rozen worden besteld. De sterk geurende rozen komen van diverse kwekers en zijn in twee kleurvarianten te bestellen: wit-creme en roze-rood. De kleur is niet zeker omdat we hier selecteren op de sterke geur, en niet elke soort is altijd verkrijgbaar. Doordat we directe lijnen hebben met onze kwekers kunnen we wel garanderen dat we binnen drie werkdagen sterk geurende rozen kunnen leveren

Ecuador Rozen

Ecuador rozen worden gekenmerkt door grote bloemen en dikke stengels. Door hun ligging op de evenaar zijn de in Ecuador geteelde rozen van bijzonder hoge kwaliteit. In Ecuador schijnt de zon twaalf uur per dag, ongeacht het seizoen. De hoge intensiteit van de zon in combinatie met het klimaat, dat altijd hetzelfde is, zijn de beste omstandigheden om eersteklas rozen te kweken.

In Ecuador groeien het hele jaar door de meest fantastische rozen. Het voordeel van Ecuador is dat het op de evenaar ligt en de zon vrijwel het hele jaar hoog aan de hemel staat, waardoor het hele jaar rond een uitstekende kwaliteit rozen gekweekt kan worden. Bij Surprose hebben we de meest favoriete premium rozen uit Ecuador in ons assortiment. Deze rozen kunnen wij binnen drie werkdagen versturen. Wij bestellen deze bij de kweker en sturen de rozen dan in onze geschenkverpakking direct naar de ontvanger. De Ecuador rozen komen in twee lengtes binnen, dat doen de kwekers om ruimte te besparen tijdens de luchtvracht. Dit verschil in lengte laten wij terugkeren in onze boeketten, waardoor een speels effect ontstaat.

Aantal rozen - Kies je eigen aantal

Premium Rozen in de kleuren rood, roze, wit, oranje, geel, blauw, zalm, zwart, donkerrood en regenboog zijn online per stuk te bestellen bij Surprose. Alle tien kleuren kunnen verzonden worden vanaf een hoeveelheid van 10 rozen. Kies je aantal rozen en onze eigen bloemisten binden je premium boeket met de hand en sturen het via de kortste weg van de kweker naar het adres dat je opgeeft.

Wil jij een specifiek aantal premium rozen bestellen voor een speciale gelegenheid? Dan hebben wij in de rubriek een ruime selectie premium rozen. Deze zijn allemaal vanaf 10 stuks te bestellen, tot wel 1.000 rozen. Vanaf 100 rozen is de prijs gereduceerd en vanaf 500 stuks is de prijs nog aantrekkelijker. Tot 100 rozen kunnen we de roze en witte premium rozen uit voorraad leveren, voor grotere aantallen hanteren wij een levertermijn van 3 werkdagen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum