Zakelijk rozen bestellen en versturen

Bij Surprose bestel je de mooiste rozen, vers van de kweker, voor iedereen. Het is dus ook mogelijk om bij Surprose zakelijk rozen te versturen. Op deze pagina vind je alle informatie over de voordelen, het gebruik van een zakelijk account en meer. Bedank bijvoorbeeld je medewerkers voor het geleverde werk, of je klanten voor de opgebouwde relatie. Wens ze een gelukkig nieuwjaar, een fijne kerst of een fijne verjaardag. Ongeacht de gelegenheid, bij Surprose vind je de beste kwaliteit rozen, die passen bij jouw bedrijf. Of de rozen nou per stuk verpakt moeten worden, of het een grote hoeveelheid is, of dat u graag een bijzondere kleur zou willen hebben die aansluit op uw bedrijf, met Surprose is vanalles mogelijk!


Voordelen van zakelijk rozen bestellen

De voordelen op een rij: 

  • Bestellen op rekening, (na goedkeuring van je dossier);
  • Duidelijke factuur, inclusief BTW;
  • Mogelijkheid voor een standaardkorting bij frequente bestellingen;
  • We bewaren je ingevulde gegevens voor je volgende bestelling;
  • De geschenkverpakking en het gratis wenskaartje;
  • Bestellingen met een waarde boven de €50,- worden gratis bezorgd;
  • Een gewenste leverdatum;


Persoonlijk contact

Meer informatie, een advies op maat of vragen? Stel ze gerust, door contact met ons op te nemen!
Chat, mail, bel of maak gebruik van het contactformulier. Stel je vraag en wij helpen je graag verder!

Bel ons via: +31 541 299 859 of stuur een mail naar: verkoop@surprose.nl


Rozen van de kwekerRozen van de groothandel

Grote aantallen voor een evenement of feest. Bestel rozen van de groothandel, vers van de kweker en van de hoogste kwaliteit. Met speciaal transport voor jouw bestelling of via DHL verstuurd. Bestel rozen die gegarandeerd vers aankomen en waar de ontvanger nog van kan genieten. Onze rozen komen vers van de kweker, waar wij korte lijnen mee hebben. Meer informatie over het bestellen van verse rozen, direct van de kweker? Klik op de button hieronder over rozen van de groothandel.


Rozen voor evenementen en feesten

Rozen per stuk verpaktRozen nodig voor een groot feest of evenement? Wil je meerdere boeketten bestellen voor een receptie, beurs, diploma-uitreiking of bruiloft? Wordt er een jubileumfeest of festival georganiseerd en wil je daarvoor rozen bestellen? Verse rozen direct van de kweker geleverd in de hoeveelheid die je wil hebben. Per stuk verpakt of per boeket verpakt, we denken graag met je mee. Lees hier nog veel meer over de mogelijkheden en ideeën voor rozen op evenementen.


Rozen per stuk versturenGrote hoeveelheden rozen bestellen

Wil je graag grote hoeveelheden rozen bestellen? Een groter aantal dan wellicht te bestellen is op de webshop? Dat is mogelijk! Rozen bestellen tot en met 10.000 stuks met Surprose. De rozen komen vers van de kweker en zullen vers worden bezorgd op het adres waar ze nodig zijn. Of je de rozen nou in boeketten gebonden wilt hebben of per stuk verpakt. Bij Surprose krijg je alle gewenste hoeveelheden rozen, met of zonder eigen kaartje van jullie bedrijf. Of je nou roze, rode, witte, oranje, gele, blauwe, zwarte of regenboog rozen wilt. Wij verzorging verse rozen van hoge kwaliteit in het gewenste aantal in de gewenste kleur! Klik op de button hieronder om meer te lezen over hoe dit in zijn werk gaat.


Zakelijk bloemen bestellen op rekening

Zakelijk bloemen bestellen op rekening, dat is zeker mogelijk bij Surprose. Ontvang een duidelijke factuur in je mailbox die je pas later betaald. Bestel eenvoudig online, ontvang een duidelijke factuur voor in de administratie, ontvang verse rozen van de kweker en betaal op een later moment. We leggen je uit hoe het werkt en geven je nog meer informatie over het bestellen van je rozen op rekening. Klik op de button hieronder en lees meer over het betalen op rekening van je rozen!


Gelegenheden om zakelijk rozen te bestellen

Gelegenheden om zakelijk rozen te bestellenEr zijn talloze gelegenheden om zakelijk rozen te bestellen. Een jarige collega, een jubileum van één van je medewerkers of een nieuwe klant die je wilt bedanken voor de samenwerking. Bestel eenvoudig een boeket rozen, rozen per stuk verpakt of grote aantallen rozen voor elke zakelijke gelegenheid die zich voordoet. We zetten een aantal gelegenheden voor je op een rij, inclusief een aantal tips. 


Rozen die passen bij jouw bedrijf

Wanneer je uit naam van jouw bedrijf rozen naar iemand verstuurd, wil je het liefst dat het boeket past bij jouw bedrijf. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een boeket dat aansluit bij de huisstijl van je bedrijf? Specifieke kleuren waarvan je graag wilt dat het terug komt in het boeket? Of een bepaalde stijl waarin je wilt dat het boeket wordt gebonden? Er is heel veel mogelijk waardoor het boeket dezelfde uitstraling heeft als jij wilt uitstralen met jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op de button hieronder om een aantal mogelijkheden te ontdekken!

 


Rozen bestellen in je eigen taal

Natuurlijk is het ook heel eenvoudig om zakelijk rozen te bestellen in je eigen taal. Als je zakelijk rozen wilt bestellen in het Nederlands, zit je al op de goede site, bekijk hier onze zakelijke boeketten.

if you want to order fresh roses online for business occasions click here and order easily in your own language the business bouquets from Surprose.

Wenn du frische Rosen für geschäftliche Anlässe online bestellen möchtest, klicke hier und bestelle ganz einfach in deiner eigenen Sprache Rosenversand für Geschäftszwecke von Surprose


Referenties

Deze bedrijven hebben al eerder zakelijk rozen bij Surprose besteld:

FBK games Pride Amsterdam Calvin Klein Contict
Van Tilburg-Bastianen Chatkracht Academy Pictures | Club Next Roze Maandag

Onze rozen, bij onze klanten

De bedrijven die onze rozen hebben gebruikt voor speciale gelegenheden en evenementen, krijg een idee van zakelijk rozen bestellen en versturen met Surprose!

Surprose - FBK

FBK Games

FBK - Surprose

FBK Games

Calvin Klein - Surprose

Calvin Klein

van Tilburg - Bastianen

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum