Zakelijik rozen versturen

Zakelijk rozen bestellen en versturen

Bij Surprose bestel je de mooiste rozen, vers van de kweker, voor iedereen. Het is dus ook mogelijk om bij Surprose zakelijk rozen te versturen. Op deze pagina vind je alle informatie over de voordelen, het gebruik van een zakelijk account en meer. Bedank bijvoorbeeld je medewerkers voor het geleverde werk, of je klanten voor de opgebouwde relatie. Wens ze een gelukkig nieuwjaar, een fijne kerst of een fijne verjaardag. Ongeacht de gelegenheid, bij Surprose vind je de beste kwaliteit rozen, die passen bij jouw bedrijf. Of de rozen nou per stuk verpakt moeten worden, of het een grote hoeveelheid is, of dat u graag een bijzondere kleur zou willen hebben die aansluit op uw bedrijf, met Surprose is vanalles mogelijk!

Er zijn vele zakelijke gelegenheden waarvoor rozen een bijzonder geschikt geschenk zijn:

  • Verse rozen van de kwekerZiekte van een werknemer
  • Verjaardag van een personeelslid
  • Verhuizen, of opening nieuw kantoor
  • Jubilaris, jubileum
  • Behalen van een prijs, een award of een belangrijke target
  • Nieuwe medewerker
  • Bedanken voor de prettige samenwerking
  • Nieuwe klant verwelkomen

Meer over geschenk suggesties vindt je bij gelegenheid.

Speciale rozen bestellen

Rood-wit-blauwe roosWil je zakelijk rozen bestellen voor een bedrijf en is het belangrijk dat het boeket bij de huisstijl past, kies dan een kleur rozen uit dat goed combineert met de huisstijl van het bedrijf dat de rozen ontvangt. We kunnen zelfs rozen speciaal laten kleuren naar wens van onze klanten. Er zijn vele kleurcombinaties mogelijk. Deze rozen laten we vanuit de kwekerij kleuren bij een gespecialiseerd bedrijf. Er zijn bijvoorbeeld kleurcombinaties mogelijk met de kleuren van de Nederlandse, Duitse, en Belgische vlag. Ook tweekleurige rozen zijn op bestelling leverbaar: de kleuren blauw-wit, rood-wit of groen-wit zijn uitermate geschikt voor een feestje voor een bedrijf, voor een sportclub of organisatie die bepaalde kleuren als uitstraling van haar organisatie heeft.
Standaard voeren we al regenboogrozen, blauwe rozen en zwarte rozen. Deze zijn allemaal op dezelfde wijze ingekleurd met biologisch afbreekbare inkt. Hetzelfde proces wordt ook gebruikt om de rozen naar wens in te kleuren. Dit kan al vanaf 20 rozen, mits in dezelfde kleur. De levertijd voor speciaal gekleurde rozen op wens van onze klanten bedraagt 5 werkdagen. Vraag naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar verkoop@surprose.nl.

Zakelijk rozen bestellen bij Surprose is automatisch een keus voor de beste kwaliteit rozen, altijd met zorg verpakt in een luxe geschenkverpakking, met gratis wenskaart. Wil je een fles wijn of champagne toevoegen aan jouw zakelijke bestelling? Geen probleem. In de winkelwagen kun je meerdere cadeaus naar keuze toevoegen aan jouw bestelling. Rozen voor een zakenrelatie zijn een perfect geschenk. Let wel bij het invullen van de gegevens dat de naam van de ontvanger duidelijk vermeld wordt bij de geadresseerde. Zo is het voor degene die het pakket in ontvangst neemt duidelijk voor wie het pakket binnen het bedrijf bedoeld is. Het is natuurlijk van belang dat de rozen zo snel mogelijk na ontvangst worden uitgepakt en op de vaas met vers water gezet worden. Meer informatie over de verzorging van onze rozen vind je hier.

Rozen voor zakelijke evenementen en feesten

WaterflesjeWil je rozen weggeven op een feest of een zakelijk evenement? Ook dat kunnen we perfect verzorgen. Wij leveren kleine waterflesjes waar je de rozen per stuk mee vers kunt houden. Op die manier geef je rozen per stuk weg aan je relaties met de zekerheid dat de roos een volle dag goed blijft op het waterflesje. Wij hebben deze waterflesjes (of watertubes) in twee maten: 7,5 cc en 24 cc. Deze zitten per 10 stuks verpakt en zijn online te bestellen. Heb je grotere aantallen nodig van deze waterflesjes, dan kunnen wij ze ook per 100 stuks tegen een gereduceerde prijs aanleveren, samen met de rozen. Je vult heel simpel het flesje met water, sluit het af met het rubber dopje en prik de schuin aangesneden steel van de roos door het gaatje in het dopje. Schuif de steel tot onderin het flesje en de roos blijft tenminste 1 dag houdbaar in het kleine flesje, en wel twee dagen in het grote flesje. Bekijk ons assortiment in waterflesjes.

Voordelen van zakelijk rozen bestellen

De voordelen van zakelijk rozen bestellen bij Surprose

Er zitten een aantal voordelen aan het zakelijk bestellen van rozen bij ons. Lees hier wat dat inhoudt.

Zakelijk grote hoeveelheden rozen bestellen

Grote hoeveelheden rozen bestellen t/m 10.000 stuks

Het bestellen van tot en met 10.000 rozen met Surprose voor evenementen en gelegenheden.

Neem contact met ons op

Vragen? Stel ze gerust, door contact met ons op te nemen!

Chat, mail, bel of maak gebruik van het contactformulier. Stel je vraag en wij helpen je graag verder!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum