1 roos

1 roos online kopen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

1 roos bestellen

Wil je graag 1 roos bestellen en versturen? Dat kan! Een klein cadeautje om iemand te laten weten dat je aan diegene denkt, een hart onder de riem te steken of de liefde te verklaren. Je kunt bij Surprose kiezen tussen de enkele long life roos en de enkele verse roos. Bestel en verstuur een enkele roos waar de ontvanger nog lang van zal kunnen genieten!

Een enkele roos bestellen

Surprose heeft hoge kwaliteit rozen die ook per stuk te bestellen zijn. Surprose heeft als dé rozenspecialist een zeer uitgebreid aanbod rozen. Zo zijn de enkele rozen inclusief glasvaasje te verkrijgen in rood, wit en roze. Doordat Surprose korte lijntjes heeft met de kwekers, kan de roos op zeer korte termijn bij jou thuis zijn. Surprose verstuurt bij de roos ook een vaasje wat perfect past voor een roos. Deze vaas hebben nog niet veel mensen in huis. Het is dan zonde om de enkele roos in een te grote vaas te zetten. Hierdoor kan het zijn dat de prachtige roos niet goed tot haar recht komt.

De enkele long life roos bestellen

Long life rozen zijn rozen die zo behandeld zijn dat ze wel een paar maanden tot een paar jaar mooi kunnen blijven staan. Het bijzondere van deze rozen is dat ze helemaal geen water nodig hebben. Dit betekent niet dat de rozen nep zijn, want het zijn echte rozen die geconserveerd zijn. Surprose heeft de long life rozen in veel verschillende kleuren beschikbaar. Dit zijn namelijk de kleuren: roze, crème, bordeauxrood en rood. Bij de enkele long life rozen krijg je ook een glasvaasje erbij!

Verstuur een 1 roos

De symboliek van 1 roos versturen is een teken van liefde op het eerste gezicht. Wil jij deze boodschap overbrengen maar wel graag je enkele roos anoniem versturen? Het enige wat de ontvanger te zien krijgt is het wenskaartje met jouw persoonlijke boodschap of video. Laat je daar je naam achter, dan zal de ontvanger weten wie je bent. Liever anoniem versturen? Laat dan vooral niet je naam achter, meer dan dat hoef je niet te doen.

Meer informatie over het verzenden van een enkele roos vind je op onze pagina met alle verzendinformatie.

1 roos bezorgen

De roos wordt door onze bloembindsters in een papier gewikkeld. Zo beschadigd de roos niet tijdens het transport naar de ontvanger en blijft de roos mooi. Aan de steel gaat een freshbag met daarin water en bloemenvoeding, zodat de roos niet zal uitdrogen. In de doos gaat een enveloppe met daarin: verzorgingstips, twee zakjes bloemenvoeding en jouw persoonlijke kaartje met tekst of de QR-code van je video. De vaas wordt zorgvuldig ingepakt in papier en gaat dan bij de roos in de doos. Alleen het uitpakken van de doos wordt zo al een feestje!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum