Verjaardag

Rozen versturen voor een verjaardag

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozenKies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen

Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardagRozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag

Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefdeRozen voor liefde

Rozen voor je geliefde

Laat je liefde zien met rozen!

Verjaardag rozen FAQ

Hoeveel rozen voor een verjaardag?

Bij Surprose kun jij een eigen aantal rozen kiezen. Dit is natuurlijk perfect voor de jarige, aangezien jij bijvoorbeeld 33 rozen kan bestellen wanneer diegene 33 wordt. Surprose heeft ook verschillende gemengde rozenboeketten die heel geschikt zijn voor verjaardagen. Deze boeketten worden dan aangevuld met prachtig groen, zodat jij een compleet en vol boeket op de vaas hebt!

Wat is de betekenis van rozen voor een verjaardag?

Als jij rozen krijgt voor jouw verjaardag beteken jij heel veel voor diegene. Met rozen geef jij namelijk een geluksgevoel vol met liefde. Bij verjaardagen wordt vaak het aantal rozen gegeven wat de leeftijd van de jarige is. Hiermee heb jij dus een leuk en persoonlijk cadeau. Bij Surprose worden alle rozen verzonden in een luxe geschenkverpakking. Het feest begint dus al bij het openen van de doos!

Met welke rozen kan ik iemand feliciteren?

Surprose heeft heel veel verschillende soorten rozen waarmee jij de jarige kunt feliciteren. Vaak worden bij verjaardagen rozen gegeven in de lievelingskleur van de jarige. Is jouw geliefde jarig? Dan kun jij ook heel goed rode rozen geven. Als jij jouw bewondering voor de jarige wil uitspreken, dan zijn de roze rozen van Surprose heel geschikt. Als iemand in het voorjaar jarig is, worden ook vaak pioenrozen gegeven als geschenk.

Hoe snel worden rozen voor een verjaardag bezorgd?

Bij Surprose kun jij de rozen razendsnel in huis hebben. Zo kun jij voor Nederlandse adressen al dezelfde dag de rozen in huis hebben. Voor speciale rozen hanteren wij soms een levertijd van een aantal werkdagen. Dit komt doordat wij de rozen speciaal voor jou bestellen bij de kweker. Zo weet jij zeker dat jij altijd de meest verse rozen in huis krijgt!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum