Verjaardag

Rozen versturen voor een verjaardag

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Verjaardag rozen bestellen bij Surprose

Heb je binnenkort een verjaardag en nog geen cadeau? Kun je zelf niet langskomen, maar wil je wel iets sturen? Of ben je een verjaardag vergeten en wil je deze persoon alsnog feliciteren? Geef rozen, dat is voor elke optie een goed idee. Rozen houden namelijk van mensen en mensen houden van rozen. Bestel een prachtig boeket verjaardag rozen online, hiermee doe je het nooit fout. Alle rozen uit onze webshop komen van de beste rozenkwekers die met heel veel liefde de allermooiste soortechte rozen kweken. Deze rozen bloeien en schitteren ruim twee weken bij de jarige op de vaas (mits je ze goed verzorgd, lees hier onze tips).

Rozen als verjaardagscadeau

Welke kleur verjaardag rozen?

Weet je niet van welke kleur de jarige houdt? Elke kleur heeft haar eigen betekenis. Niet alleen de rode roos heeft een symboliek, namelijk die van de liefde. Ook onze, met biologisch afbreekbare inkt geverfde, blauwe roos heeft een symboliek, namelijk die van mysterie en rebellie. Onze gele roos is ideaal als verjaardag roos voor vrienden. Geef de perzikkleurige Avalanche Peach wanneer je de jarige warmte en vreugde wilt geven. En onze roze rozen, die we in verschillende tinten en soorten hebben, geef je weg als bedankje of aan iemand die gek is op roze natuurlijk! Wij hebben ook verschillende gekleurde boeketten samengesteld, mocht je niet kunnen kiezen. Deze geef je bij vrolijke gelegenheden en om het leven te vieren.

Zoals je ziet is ons assortiment enorm uitgebreid, je vindt er altijd iets dat bij de jarige past. Wist je dat ook de aantallen rozen die je geeft een bepaalde symboliek hebben? Los van deze symboliek is het natuurlijk hartstikke leuk om 37 rozen te geven aan jouw vriendin die 37 is geworden. Bij Surprose kies je je eigen aantal rozen al vanaf 10 stuks. Heb je een mooi boeket uitgezocht voor de jarige dan krijg je in ons bestelproces de mogelijkheid om gratis een persoonlijk kaartje toe te voegen. Wij binden het door jouw gekozen boeket met de hand en verpakken het in onze eigen unieke Surprose doos. Meer over dit proces ‘van rozenkweker naar de vaas’ lees je in deze blog. Het verjaardagsfeestje begint, volgens ons, al bij het in ontvangst nemen van deze unieke en luxe Surprose doos. Ben je iemands verjaardag vergeten, wij weten zeker dat de jarige jou dit na ontvangst meteen vergeeft.

Boeket rode rozen met 1 witte

Wist je dat het ook een optie is om een boeket rode rozen met 1 witte roos in het midden cadeau geven aan een jarige? Het aantal van de rode rozen staat voor de leeftijd van de jarige en de witte roos, in het midden, staat voor een fijn, gelukkig en gezond nieuw levensjaar. Kies hier direct je aantal verjaardag rozen.

Rozen als duurzaam verjaardagscadeau

Verjaardag

Achter al onze rozen zit een transparant verhaal. Alle rozen van Surprose komen rechtstreeks van de kweker, op onze website vind je hier veel meer informatie over. Wanneer je onze rozen cadeau geeft op een verjaardag geef je meteen een duurzaam cadeau. Want de rozen staan, mist de jarige ze goed verzorgd, ruim twee weken op de vaas. Verzorgingstips worden meegeleverd. Daarnaast kiezen wij altijd voor de meest duurzame opties en gebruiken wij zo min mogelijk plastic in ons verpakkingsproces. Wij hebben bewust voor een samenwerking met de DHL en hun GoGreen-methode gekozen.

Verras hem/haar met verjaardag rozen van Surprose

Bij ons bestel je de mooiste rozen voor een verjaardag in verschillende kleuren en soorten van 1 tot 500 stuks. Ook bieden wij de optie om er een vaas bij te bestellen, wel zo gemakkelijk. Het is ook mogelijk om er een fles Moët & Chandon Champagne in geschenkverpakking of een doos luxe chocolade bij bestellen. Wij kunnen het ons heel goed voorstellen wanneer je na het lezen van deze blog en het bezoeken van onze webshop jouw favoriete rozen toevoegt aan je eigen verlanglijstje. 

Hoeveel rozen voor een verjaardag?

Bij Surprose kun jij een eigen aantal rozen kiezen. Dit is natuurlijk perfect voor de jarige, aangezien jij bijvoorbeeld 33 rozen kan bestellen wanneer diegene 33 wordt. Surprose heeft ook verschillende gemengde rozenboeketten die heel geschikt zijn voor verjaardagen. Deze boeketten worden dan aangevuld met prachtig groen, zodat jij een compleet en vol boeket op de vaas hebt!

Wat is de betekenis van rozen voor een verjaardag?

Als jij rozen krijgt voor jouw verjaardag beteken jij heel veel voor diegene. Met rozen geef jij namelijk een geluksgevoel vol met liefde. Bij verjaardagen wordt vaak het aantal rozen gegeven wat de leeftijd van de jarige is. Hiermee heb jij dus een leuk en persoonlijk cadeau. Bij Surprose worden alle rozen verzonden in een luxe geschenkverpakking. Het feest begint dus al bij het openen van de doos!

Met welke rozen kan ik iemand feliciteren?

Surprose heeft heel veel verschillende soorten rozen waarmee jij de jarige kunt feliciteren. Vaak worden bij verjaardagen rozen gegeven in de lievelingskleur van de jarige. Is jouw geliefde jarig? Dan kun jij ook heel goed rode rozen geven. Als jij jouw bewondering voor de jarige wil uitspreken, dan zijn de roze rozen van Surprose heel geschikt. Als iemand in het voorjaar jarig is, worden ook vaak pioenrozen gegeven als geschenk.

Hoe snel worden rozen voor een verjaardag bezorgd?

Bij Surprose kun jij de rozen razendsnel in huis hebben. Zo kun jij voor Nederlandse adressen al dezelfde dag de rozen in huis hebben. Voor speciale rozen hanteren wij soms een levertijd van een aantal werkdagen. Dit komt doordat wij de rozen speciaal voor jou bestellen bij de kweker. Zo weet jij zeker dat jij altijd de meest verse rozen in huis krijgt!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum