Rozen versturen voor een verjaardag

Verjaardag
Van hoog naar laag sorteren
 1. 20 roze Tacazzi rozen
  20 roze Tacazzi rozen
  € 39,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 2. 50 regenboog rozen
  50 regenboog rozen
  € 129,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 3. 50 blauwe rozen
  50 blauwe rozen
  € 129,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 4. 10 luxe witte rozen
  10 luxe witte rozen
  € 49,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 5. 20 blauwe rozen
  20 blauwe rozen
  € 59,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 6. 20 regenboog rozen
  20 regenboog rozen
  € 59,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 7. 30 regenboog rozen
  30 regenboog rozen
  € 85,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 8. 30 kleurrijke rozen
  30 kleurrijke rozen
  € 35,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Verjaardag rozen bestellen bij Surprose

Heb je binnenkort een verjaardag en nog geen cadeau? Kun je zelf niet langskomen, maar wil je wel iets sturen? Of ben je een verjaardag vergeten en wil je deze persoon alsnog feliciteren? Geef rozen, dat is voor elke optie een goed idee. Rozen houden namelijk van mensen en mensen houden van rozen. Bestel een prachtig boeket verjaardag rozen online, hiermee doe je het nooit fout. Alle rozen uit onze webshop komen van de beste rozenkwekers die met heel veel liefde de allermooiste soortechte rozen kweken. Deze rozen bloeien en schitteren ruim twee weken bij de jarige op de vaas (mits je ze goed verzorgd, lees hier onze tips).

Rozen als verjaardagscadeau

Welke kleur verjaardag rozen?

Weet je niet van welke kleur de jarige houdt? Elke kleur heeft haar eigen betekenis. Niet alleen de rode roos heeft een symboliek, namelijk die van de liefde. Ook onze, met biologisch afbreekbare inkt geverfde, blauwe roos heeft een symboliek, namelijk die van mysterie en rebellie. Onze gele roos is ideaal als verjaardag roos voor vrienden. Geef de perzikkleurige Avalanche Peach wanneer je de jarige warmte en vreugde wilt geven. En onze roze rozen, die we in verschillende tinten en soorten hebben, geef je weg als bedankje of aan iemand die gek is op roze natuurlijk! Wij hebben ook verschillende gekleurde boeketten samengesteld, mocht je niet kunnen kiezen. Deze geef je bij vrolijke gelegenheden en om het leven te vieren.

Zoals je ziet is ons assortiment enorm uitgebreid, je vindt er altijd iets dat bij de jarige past. Wist je dat ook de aantallen rozen die je geeft een bepaalde symboliek hebben? Los van deze symboliek is het natuurlijk hartstikke leuk om 37 rozen te geven aan jouw vriendin die 37 is geworden. Bij Surprose kies je je eigen aantal rozen al vanaf 10 stuks. Heb je een mooi boeket uitgezocht voor de jarige dan krijg je in ons bestelproces de mogelijkheid om gratis een persoonlijk kaartje toe te voegen. Wij binden het door jouw gekozen boeket met de hand en verpakken het in onze eigen unieke Surprose doos. Meer over dit proces ‘van rozenkweker naar de vaas’ lees je in deze blog. Het verjaardagsfeestje begint, volgens ons, al bij het in ontvangst nemen van deze unieke en luxe Surprose doos. Ben je iemands verjaardag vergeten, wij weten zeker dat de jarige jou dit na ontvangst meteen vergeeft.

Boeket rode rozen met 1 witte

Wist je dat het ook een optie is om een boeket rode rozen met 1 witte roos in het midden cadeau geven aan een jarige? Het aantal van de rode rozen staat voor de leeftijd van de jarige en de witte roos, in het midden, staat voor een fijn, gelukkig en gezond nieuw levensjaar. Kies hier direct je aantal verjaardag rozen.

Rozen als duurzaam verjaardagscadeau

Verjaardag

Achter al onze rozen zit een transparant verhaal. Alle rozen van Surprose komen rechtstreeks van de kweker, op onze website vind je hier veel meer informatie over. Wanneer je onze rozen cadeau geeft op een verjaardag geef je meteen een duurzaam cadeau. Want de rozen staan, mist de jarige ze goed verzorgd, ruim twee weken op de vaas. Verzorgingstips worden meegeleverd. Daarnaast kiezen wij altijd voor de meest duurzame opties en gebruiken wij zo min mogelijk plastic in ons verpakkingsproces. Wij hebben bewust voor een samenwerking met de DHL en hun GoGreen-methode gekozen.

Verras hem/haar met verjaardag rozen van Surprose

Bij ons bestel je de mooiste rozen voor een verjaardag in verschillende kleuren en soorten van 1 tot 500 stuks. Ook bieden wij de optie om er een vaas bij te bestellen, wel zo gemakkelijk. Het is ook mogelijk om er een fles Moët & Chandon Champagne in geschenkverpakking of een doos luxe chocolade bij bestellen. Wij kunnen het ons heel goed voorstellen wanneer je na het lezen van deze blog en het bezoeken van onze webshop jouw favoriete rozen toevoegt aan je eigen verlanglijstje. 

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum