Geurende rozen

Geurende rozen bestellen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Onze geurende rozen

Rozen betoveren met hun schoonheid… en met hun geur. Elke roos is uniek en elke roos is speciaal, toch zijn geurende rozen anders. Iedereen die aan rozen denkt, denkt ook gelijk aan de betoverende geur. Het kopen of weggeven van geurige rozen geeft uw zintuigen een onvergetelijke ervaring. Om jou te laten genieten van de geur van rozen, hebben wij voor jou een exclusieve pagina met de geurende rozen uit ons assortiment. Een roos is een speciaal geschenk en voor velen hoort bij dit luxe cadeau ook de beroemde en unieke geur – de Geurende rozen rozengeur. Geurende rozen kopen staan voor dubbele betovering. Kies hier je favoriete geurende rozen!

Wij hebben standaard licht geurende rozen in ons assortiment. Deze rozen geuren subtiel en de sterkte is afhankelijk van het seizoen. Wil je sterk geurende rozen bestellen? Neem dan contact op met verkoop@surprose.nl. Wij selecteren dan speciaal bij een van onze kwekers sterk geurende rozen die op dat moment de beste keuze zijn als geurende rozen.

Licht geurende rozen

Een stukje zomer, een geur die in de zomer door het huis gaat. Denk je dat online geurende rozen kopen zorgt voor problemen? Maak je geen zorgen! Onze rozen zijn een lust voor het oog, maar de geurende rozen zijn een ervaring voor alle zintuigen. Wij krijgen de geurende rozen direct van onze vertrouwde kwekers. We hebben een goede relatie met de kwekers en werken nauw samen met rozentelers om u een uitgebreid assortiment van speciale geurende rozen aan te bieden. De rozenexperts van onze online webshop zijn altijd op zoek naar unieke geurende rozen en controleren regelmatig de kwaliteit van de geur en de roos in het algemeen. Zo kan Surprose je een assortiment garanderen vol subtiel geurende rozensoorten. De geur van een roos is niet vergelijkbaar en uniek, verschillende soorten geurende rozen ruiken ook anders. Dit hangt af van de intensiteit van de zon tijdens het groeien en de rijpheid van de rozenblaadjes. Zelfs na zeven dagen ruiken onze geurige rozen nog subtiel. Overtuig jezelf van onze geurende rozen.

Geurende rozen – onze soorten

Geurende rozen zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen. Snijrozen met geur zijn automatisch al speciaal. Onze online shop onderscheidt de geurende rozen in kleur en soort. – Geurende rozen in rood, geel en oranje –

Waarom geuren rozen?

Onze geurende rozen zijn uniek en verleidelijk. Maar hoe ontstaat de rozengeur? Het is tegenwoordig geen geheim meer dat elke geur, alles wat we ruiken, ontstaat door kleine moleculen in de lucht. Onze neus vangt de geur op en stuurt signalen naar de hersenen. Allerlei stoffen verspreiden geur via moleculen. Maar waarom ruik je geurende rozen? Rozen en planten hebben een geur, om vliegen, wespen, hommels en bijen aan te trekken. De geur van rozen vertelt de insecten waar ze de nectar kunnen vinden. De kleine helpers bestuiven de bloemen, zorgen voor hun voortbestaan en geven ons een betoverende en unieke geurervaring.

Geurende rozen voor speciale gelegenheden

Roze Tacazzi rozen Rozen ruiken erg lekker en zijn daarom ook perfect als cadeau voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag, jubileum of andere bijzondere dagen. Surprose bezorgt veel verschillende soorten geurende rozen. Surprose maakt onderscheid in de kleur en de soort geurende rozen. Zo kun jij heel transparant zien wat jij gaat bestellen en wat de unieke aspecten van die rozen zijn. Zo zijn de premium Red Naomi rozen licht geurende rozen. Deze geur overheerst niet in de woonkamer, maar geeft juist die lichte geur wat mensen vaak erg lekker vinden. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een verjaardag.

Waarom geurende rozen bestellen bij Surprose?

Surprose levert uitsluitend de hoogste kwaliteit rozen. Doordat Surprose korte lijntjes heeft met de kwekers, weet jij zeker dat jij de meest verse rozen thuis krijgt. Hierdoor blijven de rozen ook lang mooi op de vaas staan. Met de geurende rozen heb jij dus ook een lange tijd een heerlijke rozengeur bij jou in huis. Ken jij iemand die helemaal gek is van rozen? Dan zijn de geurende rozen van Surprose ook perfect als cadeau. Surprose kan namelijk op zeer korte termijn rozen bij iemand naar keuze bezorgen. Voor 11:00 uur besteld is dezelfde avond al in huis!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum