Bedankt

Verzend rozen als bedankje 

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Bedank met rozen

Wil je iemand bedanken? Zeg bedankt met rozen van Surprose! Een bedankje in de vorm van de mooiste rozen. Een zorgvuldig verpakt gebaar, wat de ontvanger een speciaal gevoel geeft. Met de rozen van Surprose dank je wel zeggen, dat alleen persoonlijk overgebracht kan worden.

Betekenis rozen

Het geven van rozen kan vele betekenissen met zich meebrengen. Het zeggen van bedankt met rozen is er daar eentje van. Zeg bedankt omdat iemand op je huisdier heeft gepast. Zeg dankjewel tegen je moeder op Moederdag, of bedankt iemand omdat hij of zij altijd voor je klaar staat op elk moment van de dag.

Kies je eigen aantal rozen

Wil je iemand bedanken voor alle dagen, maanden of jaren dat hij of zij al in jouw leven is, kies dan je eigen aantal rozen die het aantal jaar, maanden of dagen representeren.

Boeketten om dankjewel te zeggen

Er zijn heel veel verschillende bedankjes waarvoor ook veel verschillende rozenboeketten te verkrijgen zijn bij Surprose. Deze rozen zijn, zoals je van ons gewend mag zijn, altijd van de beste kwaliteit en rechtstreeks van de kweker naar jouw gewenste adres geleverd. Je kunt uit het ruime assortiment altijd een boeket kiezen die bij de ontvanger past om diegene te bedanken. Hieronder staan een aantal populaire boeketten om iemand te bedanken:

Bedanken met een extra cadeau

Iemand bedanken kan nog specialer gemaakt worden door een extra cadeau van Surprose toe te voegen aan jouw rozenboeket. Kies voor een doosje chocolade om het zeggen van dankjewel compleet te maken. Houdt de ontvanger niet van chocolade? Kijk dan bij de wijnen of champagnes om een geschikt presentje te vinden die jouw waardering voor de ontvanger laat zien.

Persoonlijke wenstekst bij jouw rozen

Wil jij jouw rozengeschenk een extra dimensie geven zonder veel geld meer uit te geven? Surprose biedt de mogelijkheid om een gratis wenstekst toe te voegen aan elke bestelling. De ontvanger kan deze tekst dan zien op een mooi kaartje die in de geschenkverpakking wordt gedaan. Ben jij bijvoorbeeld op reis en wil jij wel diegene laten weten dat je aan hem of haar denkt op de vakantie, is een wenstekst perfect bij een mooie bos rozen. Zo kun jij ook de mensen bedanken die op jouw huis letten in de tijd dat jij op pad bent.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum