Black Baccara rozen bestellen

Black Baccara rozen bestellen

Black Baccara De mysterieuze dieprode Black Baccara roos is terug van weggeweest. De Baccara roos is een oud en erg bijzonder ras en zelden kom je een roos tegen met deze bloemkleur. De Baccara roos in de knop lijkt wel zwart, maar wanneer de roos openkomt krijgt ze een volle, dieprode kleur van binnenuit. De Baccara rozen zijn één van de donkerste rozen ter wereld. De kleur, samen met de fluwelige bloembladeren maken de Black Baccara rozen exotisch, mysterieus en spectaculair. Met een uitmuntend gevoel voor drama en een theatrale schoonheid is deze grootbloemige roos een perfect geschenk voor een bijzonder persoon.

De dieprode roos

De roos komt in de vaas volledig tot bloei, waardoor de roos erg groot en wijd wordt. De rozenblaadjes krullen aan de uiteinden iets om. De rozenblaadjes lijken qua kleur en textuur wel fluweel en wanneer er dan licht op de roos schijnt komt dit nog sterker naar voren. Mede door de lichte krul die er in de blaadjes zit. De kleur van de rozen is erg bijzonder en komt niet vaak voor in bloemen. Helemaal niet dat deze kleur natuurlijk is ontstaan. De Black Baccara roos wordt namelijk niet geverfd, maar heeft haar kleur geheel natuurlijk gekregen.

Verstuur Black Baccara rozen

De Black Baccara roos Het versturen van deze rozen zorgt voor een mysterieus cadeau. De kleur van deze roos sluit perfect aan op bijvoorbeeld de herfst, iemand die van bordeaux houdt of als je opzoek bent naar een uniek cadeau. Wanneer je Black Baccara rozen aan iemand geeft zal dit gezien worden als een uniek en bijzonder cadeau. Deze rozen zijn nu nog niet zo bekend, ook dat zorgt ervoor dat een boeket van deze rozen als uniek ervaren zal worden. De kleur van deze rozen past bij talloze interieurs en zal in de vaas een eyecather en decoratief hoogtepunt van de kamer zijn.

De kleur is heel geschikt voor een steunbetuiging of een jubileum. Ook kun je deze bijna donkere rozen gebruiken als decoratie voor een feestje zoals Halloween of een black & white party. Je kunt de Black Baccara rozen bij Surprose in een boeket bestellen van 20, 30 of 50 stuks of kiezen voor losse rozen per stuk. Al onze boeketten worden met de hand gebonden. Het boeket van 20 donkerrode rozen wordt gebonden met wit gipskruid. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan je bestelling om te laten weten van wie en waarom dit fantastische boeket met Black Baccara rozen geschonken wordt.

Black Baccara direct van de kweker

De rozen worden gekweekt door de Nederlandse kweker Arend Roses. Een kwekerij dat is ontstaan in 1976 door de liefde van rozen, die van vader op zoon is doorgegeven. Ook deze kweker heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wist je dat er in de kassen van de Black Baccara roos allerlei insecten rondlopen die eventuele bacteriën die rozen kunnen schaden, worden bestreden? Daarnaast wordt het water, dat de rozen niet opnemen, nogmaals gebruikt, door het water te filteren. Zo is er zo min mogelijk verspilling! Daar worden geen chemicaliën voor gebruikt, het gehele proces wordt zo groen mogelijk gehouden door Arend Roses. Op elf hectare, verdeeld over twee locaties worden elke dag van de week, twee keer per dag verse rozen gesneden.

Zwarte rozen bestellen

De Black Baccara heeft een dieprode kleur, die ook echt zwart kan lijken. Echter is de roos niet echt zwart. Wanneer je op zoek bent naar echt Zwarte rozen, zonder de rode tint die deze roos heeft, dan kun je beter tussen de zwarte rozen kijken. Deze rozen zijn van de rozensoort Red Naomi en worden geverfd door middel van biologisch afbreekbare inkt. Deze inkt kan eenmaal bezorgd, nog wel uit de steel lekken. Dit houdt in dat er wel opgepast moet worden rondom oppervlakken waar de inkt in kan trekken zoals kleding en dergelijke. Wil je dus pikzwarte rozen, kijk dan even tussen de geverfde Red Naomi rozen, liever een natuurlijke roos die bijna zwart is, dan is de Black Baccara de perfecte roos!

Onze Black Baccara rozen:
 1. 50 dieprode rozen - Black Baccara
  50 dieprode rozen - Black Baccara
  € 129,00
  Leverbaar in 3 werkdagen
 2. 20 dieprode rozen met gipskruid - Black Baccara
  20 dieprode rozen met gipskruid - Black Baccara
  € 65,00
  Leverbaar in 3 werkdagen
 3. Kies je aantal dieprode rozen - Black Bacarra
  Dieprode rozen - Kies je aantal (Black Baccara) - 20 t/m 99 rozen
  € 59,00
  Leverbaar in 3 werkdagen
 4. 30 dieprode rozen - Black Baccara
  30 dieprode rozen - Black Baccara
  € 79,00
  Leverbaar in 3 werkdagen

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum