Black Baccara roos

Black Baccara

De mysterieuze dieprode Black Baccara roos is terug van weggeweest. De Baccara roos is een oud en erg bijzonder ras en zelden kom je een roos tegen met deze bloemkleur. De Baccara roos in de knop lijkt wel zwart, maar wanneer de roos openkomt krijgt ze een volle, dieprode kleur van binnenuit. De Baccara rozen zijn één van de donkerste rozen ter wereld. De kleur, samen met de fluwelige bloembladeren maken de Black Baccara rozen exotisch, mysterieus en spectaculair. Met een uitmuntend gevoel voor drama en een theatrale schoonheid is deze grootbloemige roos een perfect geschenk voor een bijzonder persoon.  

De knop van roos is vol en bloeit wijd open, waarbij de bloemblaadjes iets omkrullen. Hierdoor vangen ze op een speciale manier het licht en komt de bekende fluweelachtige uitstraling en de textuur van de roos nog beter tot zijn recht. Deze rozen worden geheel natuurlijk in Nederland door Arend Roses gekweekt en hebben deze donkerrode, bijna zwarte, kleur van oorsprong al.

De geverfde zwarte roos

Naast onze Black Baccara verkopen wij ook geverfde zwarte rozen. Rozen die echt in en in zwart zijn zonder vleugje rood. Hiervoor wordt de Red Naomi roos, ook gekweekt in Nederland, gebruikt. Een hoogwaardige roos die geverfd wordt met een zwarte biologisch afbreekbare inkt.

Black Baccara’s als cadeau

Geef je Black Baccara rozen, dan geef je een mysterieus cadeau. Onder goede vrienden en geliefden zullen deze rozen als een uniek en bijzonder cadeau gezien worden. De Baccara rozen zijn nog niet zo bekend en zullen daarom extra worden gewaardeerd en als decoratief hoogtepunt gezien worden in elk interieur.

De kleur is heel geschikt voor een steunbetuiging of een jubileum. Ook kun je deze bijna donkere rozen gebruiken als decoratie voor een feestje zoals Halloween of een black & white party. Je kunt de Black Baccare rozen bij Surprose in een boeket bestellen van 20 ,30 of 50 stuks of kiezen voor losse rozen per stuk. Al onze boeketten worden met de hand gebonden. Het boeket van 20 donkerrode rozen wordt gebonden met wit gipskruid. Voeg een persoonlijke wenstekst toe aan je bestelling om te laten weten van wie en waarom dit fantastische boeket met Black Baccara rozen geschonken wordt.


Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum