Rozensoort: EverRed

De EverRed roos

EverRed roos Wanneer je denkt aan rozen gaat je eerste gedachte misschien wel meteen naar een rode roos. De rode roos is ook wel de meest bekende roos die er is. Rode rozen geef je (of krijg je) meestal van je geliefde, om liefde te tonen. Maar je kunt natuurlijk ook liefde tonen aan je ouders of je broer of zus, omdat je van ze houdt. We hebben een aantal rode rozen in ons assortiment die er allemaal net iets anders uitzien. Kijk bijvoorbeeld eens naar: de Red Naomi en de Upper Class. Dat zijn twee rode rozensoorten, maar ze zijn toch heel anders dan de EverRed! Bekijk bijvoorbeeld onze categorie: ‘rode rozen’ eens. Hier staan alle rode rozen uit ons assortiment op een rijtje. Zie jij het verschil tussen de rozensoorten?

De EverRed heeft veelal een steellengte van 50 cm. Wanneer rozen in een gemengd boeket worden gebruikt met andere rozen, kan de steellengte worden aangepast aan de andere rozen in dat boeket. De knopgrootte van deze rode roos is gemiddeld 6 cm. Dat is vrij groot voor een roos. De veredelaar van deze roos is De Ruiter, begonnen als familiebedrijf uit Nederland en bestaat inmiddels al 100 jaar! Ze staan voor rozen met een hoge kwaliteit en testen hiervoor de rozen vaak, om er zeker van te zijn dat een roos sterk is om bij de consument lang op de vaas te kunnen blijven staan. Zij zijn echter alleen de veredelaar en kweken de rozen niet in grote getallen voor de verkoop. De EverRed rozen die wij in ons assortiment hebben worden hier dus niet gekweekt. Deze rode rozen uit ons assortiment worden gekweekt door de kweker Rift Valley Roses in Kenia.

De reis van de roos

Boeket EverRed Deze rode roos is één van de 19 soorten die gekweekt wordt door Rift Valley Roses. Ze maken gebruik van in totaal 30 hectare grond voor al hun rozensoorten. Andere rozen die wij in ons assortiment hebben die zij ook kweken zijn onder andere: de Camouflage en de Pink Tacazzi. Er wordt hier twee keer per dag geoogst om ervoor te zorgen dat de rozen rijp zijn. Eenmaal geknipt worden de rozen op water gezet en bewaard in een gekoelde cel. De rozen worden gesorteerd en gaan met een gekoelde vlucht naar Nederland, waar ze worden opgehaald om vers met de hand worden gebonden en verstuurd. In het proces worden de rozen meermaals gecontroleerd op lengte en kwaliteit. Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat wanneer jij ze thuis op de vaas zet, je zo lang mogelijk van de EverRed rozen kunt genieten!

EverRed bij Surprose bestellen

De EverRed komt bij ons voor in boeketten met alleen deze rode roos (het mono-boeket), maar ook als gemengd boeket, gemengd met andere rozensoorten. Onderaan deze pagina zullen de boeketten te zien zijn waarin de EverRed roos verwerkt is, met en zonder extra geschenk. Wil je andere extra geschenken bekijken? Hier kun je de extra cadeaus bekijken. Je zult daar onder andere knuffels (beren en een ooievaar), vazen, een rozenschaar, champagne, wijn en chocolade vinden. Ben je nu benieuwd naar alle andere rozensoorten? In het overzicht in de rozen lexicon kun je alle rozensoorten bekijken. Ze staan op alfabetische volgorde. Door bovenaan op een letter te klikken, ga je eenvoudig naar de rozensoorten die beginnen met die letter!

Onze EverRed rozen:
 1. 100 rode rozen
  100 rode rozen - EverRed
  € 195,00
 2. Roze-rood rozenboeket
  Rozenboeket roze-rood
  € 32,95
 3. 20 red roses
  20 rode rozen - EverRed
  € 45,00
 4. Vurige mix - indian summer
  Vurige mix - indian summer
  € 49,95
 5. 30 rode rozen
  30 rode rozen - EverRed
  € 67,50
 6. 50 red roses
  50 rode rozen - EverRed
  € 109,00
 7. Roze-rood rozenboeket met Lindt hart
  Sale!
  Roze-rood rozenboeket met Lindt hart
  Special Price € 34,95 Regular Price € 37,90

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum