Over Surprose

Over Surprose

Rozen direct van de kweker naar de consument!

“Together with the best specialists worldwide, Surprose provide you the most beautiful roses, 'selected with love'”; Paul Roetenberg

Surprose selecteert wereldwijd de mooiste rozen van de beste kwekers en is in staat deze zo snel mogelijk van de kwekerij, goed verpakt als verrassend geschenk bij de consument “just in time” af te leveren. Het is tijd voor een nieuwe aanpak: transparant en verfrissend. Surprose biedt een breed assortiment verse rozen aan en is daarbij volkomen transparant in de herkomst van haar rozen. Een verrassend assortiment van de mooiste rozen zijn daardoor bereikbaar geworden voor een hele brede doelgroep. Door ons alleen te focussen op rozen bieden we de klanten enkele voordelen: Rozen zijn zeer sterke bloemen die het langst op de vaas staan als ze niet gemengd worden met andere bloemen. In een gemengd boeket “besmetten” stelen van verschillende kwekers elkaar en het gevolg is dat de rozen vaak het eerst zijn uitgebloeid. Door alleen met kwalitatief hoogwaardige rozen te werken wordt het vaasleven van de rozen aanzienlijk verlengd. Rozenboeketten van Surprose staan dan ook langer dan je gewend bent. Bijvoorbeeld onze rozen van de soort Sophia Loren hebben een bijzonder lang vaasleven. In de optimale omstandigheden kunnen deze rozen tot wel 3 weken prachtig bloeien.

Surprose is opgericht vanuit een behoefte van de consument om kwalitatief goede rozen te kopen, direct van de kweker. Dat komt zowel de kwaliteit van de rozen ten goede als ook ons milieu. Na ruim 15 jaar ervaring in het online verkopen van bloemen en planten bracht de oprichter van Surprose, Paul Roetenberg, een aantal partijen bij elkaar die allemaal een gemeenschappelijke passie hadden: rozen! De roos spreekt al eeuwen tot de verbeelding en is zonder twijfel de meest bekende bloemsoort ter wereld.

Door selectief met een aantal kwekers te werken kunnen de beste rozensoorten aangeboden worden. Stuk voor stuk rozen die duurzaam geteeld zijn en met liefde geselecteerd worden voor onze klanten.

“Surprose me” gaat het synoniem worden voor: verras me met de beste rozen ter wereld…. “Selected with love”.


"Surprose drijft op de kennis van een enthousiaste groep vakmensen die allemaal hun sporen verdiend hebben in hun vakgebied met een gemeenschappelijke deler: liefde voor rozen!"


"Het is fantastisch dat ik samen met deze groep uit de rozenbranche de mogelijkheid krijg om onze klanten kennis te laten maken met de mooiste rozen ter wereld. In Surprose komt alles samen: ruim 12 jaar online ervaring in bloemen, liefde voor een mooi, duurzaam en eerlijk product en de overtuiging dat we onze klanten moeten blijven verrassen."

Paul Roetenberg
Oprichter en coach van het Surprose team


"Als Floral Designer heb ik altijd een bijzondere klik gehad met rozen. Al vanaf 2000 decoreren wij wereldwijd top-evenementen met de mooiste bloemcreaties. Toen ik door Surprose benaderd werd om hen te helpen bij het vormgeven van de Surprose collectie was voor mij de keuze niet moeilijk. Ik ken Paul al ruim 10 jaar en de rozen in de collectie van Surprose behoren tot de absolute wereldtop. Eindelijk krijg ik de kans deze rozen te verwerken in een consumentenproduct wat nu voor iedereen bereikbaar wordt!"

Peter van der Sluis
Master Floral Designer - Meer over Peter

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum