Revival rozen bestellen

De roze Revival roos

Onze Revival rozen:

Roze rozen bestellen

De roze Revival roos wordt gekweekt in Kenia door de kweker: Timaflor. De roos heeft een felle roze kleur, terwijl de buitenkant van de knop een zachtere roze kleur heeft. De Revival roos is een zusje van de Sweet Revival roos. De Sweet Revival roos heeft een hele zachte roze kleur. Ze heeft een steellengte van ca. 60 cm en wordt gebonden als boeket met enkel Revival rozen, maar komt ook voor in gemengde boeketten met andere rozensoorten. Zie bijvoorbeeld de boeketten hieronder:

De Revival rozen hebben veel doorns, dus wees voorzichtig bij het knippen van de stelen. Het verwijderen van de doorns raden wij niet aan. Bij het weghalen van de doorns ontstaan er 'wonden' aan de steel, daarin kunnen bacteriën zich ophopen wat ervoor kan zorgen dat de roos ziek wordt. Je zal dan minder lang van je roze rozen kunnen genieten. De roze roos valt onder de grootbloemige rozen, dat wil zeggen dat de rozenknop groter is dan de gemiddelde roos. De rozenknop is ca. 5 cm groot, dan kun je toch niet wachten dat de roos open komt op de vaas!

De betekenis van de roze roos

Een roze roos staat symbool voor dankbaarheid en waardering. Wil je dus graag iemand bedanken voor de hulp of omdat diegene altijd voor je klaar staat? Dan zeg je dat het beste met roze rozen. Het verschil tussen de licht roze roos en de felroze roos is, net als de kleur, de intensiteit. Zoek je dus een roze roos die energie uitstraalt en waarbij je iemand ontzettend kan bedanken? Dan is de Revival roos perfect voor jou!

Naast de kleur heeft het aantal ook een betekenis. Wil je dus een extra dimensie toevoegen aan je rozencadeau? Dan zijn dit aantallen rozen waarmee je rekening kunt houden:

 • 1 roze roos: liefde op het eerste gezicht.
 • 3 roze rozen: ik hou van jou.
 • 10 roze rozen: je bent perfect voor mij.
 • 12 roze rozen: je bent de mijne.
 • 13 roze rozen: een geheime aanbidder.
 • 15 roze rozen: geef je om je excuses aan te bieden.
 • 20 roze rozen: mijn gevoelens zijn oprecht.
 • 24 roze rozen: ik denk altijd aan je.
 • 36 roze rozen: ik ben verliefd op jou.
 • 50 roze rozen: ik hou onvoorwaardelijk van je.
 • 99 roze rozen: ik zal altijd van je blijven houden.

Naast de betekenis van het aantal kun je natuurlijk ook een aantal kiezen wat voor jullie zelf een betekenis heeft, de datum van je jubileum bijvoorbeeld!

Wil je meer dan 99 roze rozen? Neem dan even contact met ons op: service@surprose.nl. Dan bestellen we ze speciaal voor jou bij de kweker!

Roze Revival rozenRoze Revival rozen

Meer betekenissen, ook van andere kleuren rozen kun je vinden in onze blog: symboliek van rozenkleuren.

Meer roze Revival rozen:

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum