Bruidsboeket

Bruidsboeket & bloemen voor je bruiloft

De mooiste dag van jouw leven, dat moet natuurlijk prachtig gevierd worden. De aankleding van de locatie is dan ook heel belangrijk voor totale look&feel van de bruiloft. Bij Surprose kun jij bruidsboeketten bestellen, zodat jij zeker weet dat ook de aankleding perfect past bij de ceremonie en het feest.

Onze bruidscollecties

Witte bruidsbloemen

Witte bruidscollectie Witte bruidscollectie

Wij hebben drie collecties bruidsrozen in het wit. Deze vind je in onze witte bruidscollectie.

Pastelkleurige bruidsbloemen

Pastel bruidscollectie Pastel bruidscollectie

Ook hier hebben wij drie verschillende soorten die te vinden zijn in onze pastelkleurige bruidscollectie.

Bruidsbloemen pastel plus

Pastel plus bruidscollectie Pastel plus bruidscollectie

Deze kleurrijke bruidsboeketten zijn te bestellen via onze pastel plus bruidscollectie.


Bruidsboeket en bruidsbloemen in het wit

Bruidsboeket en bruidsbloemen in pastelkleuren

Bruidsboeket en bruidsbloemen in pastel plusFAQ's

Wat kost een bruidsboeket?

De prijs van een bruidsboeket kan heel erg variëren afhankelijk van de grootte en de soort rozen die gebruikt worden. Zo zijn bruidsboeketten waar bijvoorbeeld David Austin rozen in gebruikt worden, vaak duurder dan bruidsboeketten met andere rozen. De prijzen van bruidsboeketten liggen dan ook ongeveer tussen de €100 en €400. In de bruidsboeketten worden dan wel de beste rozen gebruikt, zodat jij zeker weet dat ze op de bruiloft zelf perfect in bloei zijn.

Welke soorten bruidsboeketten zijn er?

Er zijn heel veel verschillende soorten bruidsboeketten, met elk weer een andere prachtige vorm. Als jij helemaal een uniek bruidsboeket wil bestellen, is een watervalboeket heel geschikt. Deze eyecatcher wordt gemaakt met langstelige rozen. Een andere populaire vorm voor een bruidsboeket is de Biedermeier. Dit is een ronde bloemschikking wat bij nagenoeg elke trouwjurk mooi past.

Welke kleur bruidsboeket past bij een witte trouwjurk?

Wanneer jij een witte trouwjurk hebt, passen daar heel veel kleuren bij voor het bruidsboeket. Zo kun jij kiezen om helemaal in het witte thema te blijven en witte rozen te gebruiken voor jouw bruidsboeket. Je kunt ook lichte pastelkleuren gebruiken, om wat kleur aan het geheel te geven. Verder staat bij een witte trouwjurk ook wat roze kleuren mooi, om wat contrast te geven. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om jouw smaak en wat jij het mooiste vindt passen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum