Rozensoort: Shades of Grey

Shades of Grey rozen

De grijze Shades of Grey roos

Shades of Grey roosHeb je ooit grijze rozen gezien? Een doffe kleur ja, maar grijs? Deze rozen zijn licht grijs! De naam zegt het ook al, een grijze tint. Dat is niet het enige wat deze roos speciaal en exclusief maakt, maar wel het eerste dat opvalt als je deze wilde roos ziet. Dit is mede de reden dat deze roos het pronkstuk is van onze Duitse kweker, omdat ze zo speciaal is! Je komt een grijze roos niet zo snel tegen, dus wij begrijpen maar al te goed dat de Shades of Grey roos in de spotlight wordt gezet! Het is dan ook misschien geen verrassing dat de Shades of Grey roos onder de merknaam Royal Beauties van onze kweker valt.

Een grijze roos komt maar weinig voor, maar dit is niet zomaar een klassieke roos. Dit is een wilde roos, geïnspireerd door de Engelse David Austin rozen. De rozenblaadjes van deze roos zijn niet zoals je ze gewend bent van een roos. De rozenblaadjes van deze roos zijn bloemvormig. Wat dit betekent? Dit houdt in dat de bladeren van deze roos ronder zijn dan de standaard roos. Niet alleen de rozenbladeren zijn ronder dan de klassieke roos, de vorm van de gehele roos is ook veel ronder dan een klassieke roos. Dat maakt dat deze wilde rozen meer lijken op een Engelse roos of een pioenroos. Als je kijkt naar de roos op de afbeelding die je vast het verschil met de klassieke roos zoals de: Avalanche Peach of de Black Baccara. De Shades of Grey roos is nieuw op de markt en pas begin 2021 aangekondigd!

Bestel grijze rozen

Shades of Grey boeketDeze exclusieve roos wordt gekweekt door onze kweker: Wans Roses. Deze kweker is één van onze weinige kwekers die gevestigd is in Duitsland. Wans Roses heeft allemaal exclusieve rozen in de kas die alleen beschikbaar zijn tussen maart en eind oktober. Meestal komen de rozen pas op de markt, als de pioenrozen niet meer beschikbaar zijn. Wanneer de Shades of Grey worden besteld, worden ze bij de kweker gesneden en verstuurd. Wans Roses is één van de weinige kwekers die de rozen in papier wikkelt tijdens transport. Dit doen zij, zodat er aan het gehele proces zo min mogelijk plastic wordt gebruikt. Zij brengen de rozen naar een algemeen verzamelpunt waar zij andere rozen uit hun collectie verkopen en wij al onze verzamelen die bij ons besteld zijn. Vervolgens worden de rozen voor jouw boeket met de hand gebonden door ervaren bloembindsters en verstuurd naar de ontvanger.

Shades of Grey rozen versturen

Doordat deze roos zo exclusief is zijn ze helaas niet direct leverbaar. Wij houden de rozen niet op voorraad, maar de rozen worden per bestelling vers gesneden bij de kweker. Zo krijg je altijd de meest verse Shades of Grey rozen bezorgd. De levertijd op deze roos is dan ook 3 werkdagen, mits je voor 17:00 uur besteld. Deze roos heeft een steellengte van ca. 50 cm en staat dus het mooist op een middelgrote tot grote vaas. Bekijk hier onze andere rozensoorten of onze andere wilde / Engelse rozen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum