Rozensoort: Buzzy Magenta

Rozensoort: Buzzy Magenta

De Buzzy Magenta roos

Buzzy Magenta rozen Vergeleken met een klassieke roos is dit een kleine roos, dat komt omdat de Buzzy Magenta aan trosroos is. Een trosroos wil zeggen dat er meerdere kleine roosjes aan één steel zitten. Dit zorgt ervoor dat het boeket mooi vol en speels is. De roosjes zitten namelijk op meerdere verschillende hoogtes van de steel. Eenmaal op de vaas, zul je zien dat deze trosroosjes de vaas zullen vullen. Ondanks dat de Buzzy Magenta een trosroos is en dus kleiner dan een klassieke roos, is ze onder de trosrozen wel een erg grote roos. Van deze roos hebben wij een mono-boeket in ons assortiment. Ondanks dat er maar 10 stelen van deze roos in dat boeket zitten, wordt het boeket toch heel vol en heeft het veel volume.

Naast de grootte van de rozenknop is ook de kleur van de Buzzy Magenta iets dat deze roos uniek maakt. De dieproze kleur van de trosroos is erg exclusief en komt maar weinig voor. De steellengte van deze roos is ongeveer 60 cm lang. Voor een trosroos is dat erg lang. Gemiddeld worden trosrozen namelijk ongeveer 40 cm lang. Ook bijzonder aan deze roos, is dat de roos erg rond is. Zeker vergeleken met een klassieke roos, als de EverRed roos bijvoorbeeld. Trosrozen komen veelal voor in rozenstruiken in de tuin. Dat is waar ze het meest bekend van zijn, maar ze zijn er dus ook als snijbloem in een boeket. We hebben verschillende soorten en kleuren trosrozen in ons assortiment. Gebonden met en zonder klassieke rozen in een boeket, met en zonder gipskruid. Bekijk hier alle boeketten met trosrozen uit ons assortiment.

De kweker van Buzzy Magenta

Buzzy Magenta versturen Deze roos komt van de kweker Dümmen Orange. Een van oorsprong Nederlands bedrijf met meerdere kwekerijen in Afrika, Europa, Azië en Latijns-Amerika. Door het contact dat er met deze kweker is, kunnen we de  Buzzy Magenta roos direct leveren en zit er geen extra levertijd aan deze roos vast. Dümmen Orange, dat al over een eeuw lang bestaat is wereldwijd bezig met het ontdekken van nieuwe bloemen- en plantensoorten. Daarbij hebben ze duurzaamheid en welzijn van al het personeel hoog in het vaandel staan. Ze werken samen met talloze kwekerijen en familiebedrijven om samen (nieuwe) planten en bloemen te kweken van hoge kwaliteit met een hoog vaasleven. Het vaasleven van de Buzzy Magenta kan met de juiste verzorging op de vaas dan ook oplopen tot 14 dagen! Bij elk boeket zitten een aantal basis verzorgingstips, om ervoor te zorgen dat de ontvanger zo lang mogelijk van de rozen kan genieten. Wil je graag wat extra tips bekijken om je rozen zo lang mogelijk mooi op de vaas te houden? Dat kan! We hebben een uitgebreide lijst met tips, wat wel te doen en wat je liever niet moet doen voor je rozen op onze pagina: rozen verzorgen.

Boeket Buzzy Magenta versturen

Een boeket roze rozen staat symbool voor geluk, bewondering en dankbaarheid. Roze rozen komen veel voor in boeketten voor gelegenheden als Moederdag, Omadag, Secretaressedag en Vrouwendag. Roze rozen worden dus niet alleen gegeven aan een partner, maar ook bij vriendschappen, kennissen en collega’s. Roze rozen zijn tijdloos en modern en passen bij vrijwel alle interieurs. Als je van een volle bos trosrozen houdt met een speelse uitstraling, dan is het boeket van Buzzy Magenta rozen wellicht het perfecte boeket voor jou! Hieronder vind je de boeketten met de Buzzy Magenta trosrozen. Als je verder naar beneden scrolt, vind je daar andere boeketten met trosrozen. Gemengde- en mono-boeketten.

  1. Boeket roze trosrozen
    Boeket roze trosrozen
    € 35,00
Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum