Zalmkleurige Rozen

Zalmkleurige rozen bestellen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Zalmkleurige rozen Zalmkleurige rozen kopen bij Surprose

Surprose heeft ook hoogwaardige zalmkleurige rozen in het assortiment zitten. Dit zijn rozen van de rozensoort Avalanche Peach. De zalmkleurige rozen worden vaak gebruikt in bijvoorbeeld bruidsboeketten, maar ook in verjaardagsboeketten of in andere cadeaus voor speciale dagen. Doordat de zalmkleur van deze rozen erg zacht is, zal een boeket met deze rozen in nagenoeg elk interieur passen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de kleuren van deze roos in veel woonkamers zal vloeken. Surprose hanteert korte lijntjes met de kwekers waar de rozen vandaan komen. Hierdoor kun jij altijd op korte termijn de rozen bij jezelf of bij iemand anders laten bezorgen.

De zalmkleurige rozensoort van Surprose

Surprose heeft een rozensoort met een prachtige zalmkleur. Dit is de Avalanche Peach. Met een steellengte van ca. 60 centimeter is dit een grote roos van premium kwaliteit. De Avalanche Peach wordt gekweekt door v.d. Berg Roses. Deze kweker uit Nederland staat bekend om haar hoge kwaliteit rozen en dus ook deze prachtige Avalanche Peach. Wil jij meer weten over de speciale zalmkleur roos, de Avalanche Peach? Ga dan naar de pagina over deze roos in het rozen lexicon!

Perzikkleurige rozen

De kleur perzik is lastig te omschrijven, de ene keer neigt dat meer naar de champagnekleur en de andere keer meer naar de zalm kleur. Enfin, in onze collectie tref je een aantal rozen aan die zeker in aanmerking komen voor de kleur perzik. De rozen zijn dan ook van het ras “Avalanche Peach” De naam van de roos laat al zien dat de roos een perzik kleur heeft.

Champagnekleurige rozen

In onze categorie zalmkleurige rozen tref je een Nederlandse roos aan, één van de Avalanche rozen. Deze bijzondere roos uit de kas van Berg Roses in Nederland is een sterke roos met een bijzonder chique kleur. Rozen met een champagnekleur zijn heel mooi egaal van kleur. De grote knoppen komen bij een juiste verzorging prachtig open en krijgen wel een volume met een doorsnede van ca 8-9 cm. De steellengte van deze egale roos is rond de 60 centimeter.

Zalmkleurige rozen met cadeaus

Wil jij jouw boeket zalmkleurige rozen extra kracht geven? Dan heeft Surprose ook een breed assortiment met bijpassende cadeaus. Je kunt bijvoorbeeld een goede fles champagne toevoegen aan de bestelling. Zo heb jij een prachtig cadeau voor een mooie avond. Geef jij dit boeket bij de geboorte van een kind? Dan heeft Surprose meerdere hoge kwaliteit knuffels die je kan geven aan de baby. Geef bijvoorbeeld een mooie ooievaar van Happy Horse of een schattige Teddybeer. Surprose heeft ook verschillende soorten chocolade van A-merken in het assortiment. Zo heeft Surprose meerdere repen van Tony's Chocolonely, zoals de chocoladereep met roosaroma.

De betekenis van zalmkleurige rozen

Zalmkleurige rozen staan voor de waardering die jij voor iemand hebt, maar ook voor de dankbaarheid. Zalmkleurige rozen worden dan ook vaak gegeven als jij iemand wil feliciteren met bijvoorbeeld een mooie prestatie. Deze rozen worden ook regelmatig gegeven wanneer jij iemand wil bedanken. Dit kan bijvoorbeeld bij de hulp tijdens een moeilijke periode, maar ook iets simpelers, zoals het op jouw huis letten in de tijd dat jij op vakantie was. Zalmkleurige rozen zijn dan ook veelzijdige rozen die bij veel verschillende gelegenheden gegeven kunnen worden.

Duurzaamheid bij Surprose

Bij Surprose staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Doordat wij een prachtig natuurproduct leveren, willen wij ook graag deze natuur beschermen. Dit doen wij op een aantal manieren. Wij leveren onze rozen alleen maar van duurzame kwekers. Door de korte lijntjes die wij hebben met onze kwekers, leggen de rozen een hele korte route af om uiteindelijk bij jou in de vaas te staan. Hierdoor valt veel onnodige CO2 uitstoot weg en leveren wij hele verse rozen. Wij versturen de rozen ook in een geschenkverpakking die nagenoeg helemaal recyclebaar is. Zo kun jij de rozen op een zo duurzame manier mogelijk laten bezorgen door Surprose! Meer over de duurzaamheid vind je op de pagina Surprose en duurzaamheid.

Zakelijk rozen bestellen bij Surprose

Ook voor bedrijven zijn de rozen van Surprose heel geschikt. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag van jouw medewerker of juist de versiering van het grote bedrijfsfeest. Wanneer jij bijvoorbeeld zalmkleuren in jouw logo of huisstijl hebt, kun jij het bedrijfsfeest helemaal in het thema van het bedrijf maken. Als zakelijke klant kun jij ook een speciale korting krijgen bij frequente bestellingen. Meer informatie over een zakelijk account aanmaken? Ga dan naar onze pagina zakelijk rozen bestellen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum