Zalmkleurige rozen bestellen

Zalmkleurige Rozen
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Zalmkleurige rozen bestellen

Zalmkleurige rozen bestellen en versturenZalmkleurige rozen bestellen vanaf 10 tot en met 500 stuks. Bestel een boeket met alleen maar zalmkleurige rozen, of kies uit één van onze gemengde boeketten. Deze Avalanche Peach roos heeft een zachte zalm kleur en past daardoor in ieder interieur. Deze pastelkleur past daarom ook perfect in een boeket met andere kleuren rozen. We combineren deze prachtige lichte kleur onder andere met wit, roze, trosrozen en groen blad!

Zalmkleurige rozen per stuk kopen

Je kunt bij ons zelf aangeven hoeveel zalmkleurige rozen jij in je boeket wilt hebben. Kies een aantal zalmkleurige rozen tussen de 10 en de 101 of 102 en 500 stuks en voer het aantal in bij het desbetreffende product. Had je graag meer dan 500 rozen gewild? Neem dan contact op met onze klantenservice! Wij staan altijd klaar om jou te helpen. 

Kies je aantal zalmkleurige rozen

Kies je aantal zalmkleurige rozenZelf het aantal rozen in je boeket kiezen kan het cadeau een heel stuk persoonlijker maken. Is iemand bijvoorbeeld 38 jaar geworden? 45 jaar getrouwd? Dan kun je dit getal omzetten in het aantal rozen dat je cadeau geeft. Daarnaast hebben sommige aantallen ook een betekenis, dus als je iets speciaals met een mooie gedachte erachter wil doen, dan is dit misschien iets voor jou. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om 365 zalmkleurige rozen cadeau te geven, als je een jaar getrouwd bent. 365 rozen staan namelijk voor je liefde, elke dag van het jaar! Daarnaast staan 50 en 100 rozen voor onvoorwaardelijke liefde!

Verstuur je zalmkleurige rozen

Heb je een mooi boeket gevonden? Schrijf dan een persoonlijke boodschap in het wenskaartje. Zo laat je weten aan de ontvanger van wie hij/zij de rozen heeft gekregen. Als jouw naam hier niet in staat, zal de ontvanger niet weten wie de rozen heeft gekocht. De rozen worden in een luxe geschenkverpakking verstuurd inclusief het kaartje, 2 zakjes bloemenvoeding en verzorgingstips.

Peach Avalanche rozen bestellen

De zalmkleurige rozen zijn van de soort Avalanche Peach. Deze rozen zijn van waanzinnige kwaliteit en hebben een steellengte van ca. 60 cm. Deze prachtige rozen worden gekweekt bij V.d. Berg Roses in Nederland. De zalmkleurige rozen zijn direct leverbaar. En bestel je Ma-vr voor 17.00u, dan is de volgende dag bezorging mogelijk. De levering komt in 95% van de bestellingen op de gewenste leverdatum aan!

Champagnekleurige rozen:

In onze rubriek zalmkleurige rozen tref je een Nederlandse roos aan van de soort ”Avalanche Peach”. Deze bijzondere roos uit de kas van Berg Roses in Nederland is een sterke roos met een bijzonder chique kleur.

Rozen met een champagnekleur zijn heel mooi egaal van kleur. De grote knoppen komen bij een juiste verzorging prachtig open en krijgen wel een volume met een doorsnede van ca 8-9 cm. De steellengte van deze egale roos is rond de 60 centimeter.

Perzikkleurige rozen:

De kleur perzik is lastig te omschrijven, de ene keer neigt dat meer naar de champagnekleur en de andere keer meer naar de zalm kleur. Enfin, in onze collectie tref je een aantal rozen aan die zeker in aanmerking komen voor de kleur perzik. De rozen zijn dan ook van het ras “Avalanche Peach” De naam van de roos laat al zien dat de roos een perzik kleur heeft.

Zalmkleurige rozen bezorgen

Zalmkleurige rozen bezorgenEen boeket zalmkleurige rozen wordt geleverd in een gratis geschenkverpakking en met een gratis wenskaartje. Verder krijgt het boeket tijdens het transport voeding en water door freshbags. Deze freshbags zorgen ervoor dat de zalmkleurige rozen in optimale conditie worden geleverd op het gewenste adres.

De voordelen van rozen bestellen Bij Surprose:

  • Gratis wenskaartje
  • Gratis geschenkverpakking
  • Snelle levering
  • Beste kwaliteit rozen
  • Vers van de kweker

 

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum