Accessoires voor je rozen

Accessoires
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Rozen accessoires

De rozen accessoires zijn gebruiksvriendelijk en net dat beetje extra om optimaal te kunnen genieten van de rozen. De accessoires zijn professioneel en worden ook gebruikt door onze eigen bloembindsters. Surprose biedt deze artikelen aan, om er voor te zorgen dat jij je rozen optimaal kan verzorgen, wanneer je ze hebt ontvangen! Door de rozen goed te verzorgen kun je erg lang van de mooie rozen genieten. De accessoires zijn erg handig en leuk om zelf te gebruiken, maar ook om te geven. 

De rozenschaar

Het is echt een no-go om je rozen te knippen met een gewone schaar. Ook het snijden van rozen met een mesje kan soms het vaasleven van je rozen verkorten. Het is belangrijk dat je iets scherps gebruikt om je rozen mee te knippen. Bij het gebruiken van een bot mes of een botte schaar kun je de vaten in de steel dichtdrukken. Deze vaten hebben de rozen heel hard nodig om water en bloemenvoeding op te kunnen nemen. Hier willen wij jou een handje bij helpen. Om te voorkomen dat je de vaten in de steel dichtdrukt, kun je gebruik maken van onze rozenschaar. Deze is scherp, maar niet zo gevaarlijk als wanneer je uitschiet met een mesje. De rozenschaar is gebruiksvriendelijk en heeft een fijne grip in het handvat. Met deze schaar kun je eenvoudig dikkere rozen stelen doorknippen en langer genieten van je rozen!

Waterflesjes

Rozen met waterflesjesDeze waterflesjes zijn heel handig als je geen vaas gaat gebruiken. Je kunt deze flesjes vullen met water en door het dopje druk je vervolgens de rozensteel heen. Dit is een artikel dat bloemisten bijvoorbeeld gebruiken in speciale bloemwerken. We hebben twee verschillende maten voor je in ons assortiment opgenomen. De één is net wat groter dan de andere en daar past dus ook meer water in. Het is maar net waar je het voor gaat gebruiken. Als je grotere rozen hebt, waarvan de steel iets dikker is, kun je beter de grotere gebruiken dan wanneer je bijvoorbeeld trosrozen gaat gebruiken.

DIY met waterflesjes

Met de waterflesjes kun je allerlei creaties in elkaar flansen. Veelal worden ze gebruikt op bruiloften, er wordt dan een hele muur bedekt met rozen, waar aan de steel van de rozen dan een waterflesje bevestigd zit. De rozen blijven dan mooi tot aan het einde van deze speciale dag. Wil jij ook zoiets doen? Kijk dan ook even tussen onze 'kies je eigen aantal' rozen. Je kunt hier zelf aangeven hoeveel rozen je nodig hebt en per stuk de rozen bestellen. Ook bij speciale kransen en andere bloemwerken kunnen deze waterflesjes prima worden gebruikt. We zijn nu al benieuwd wat jij gaat maken met rozen en de waterflesjes!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum