Accessoires

Accessoires voor je rozen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozenKies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen

Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardagRozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag

Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefdeRozen voor liefde

Rozen voor je geliefde

Laat je liefde zien met rozen!

Rozen accessoires

De rozen accessoires zijn gebruiksvriendelijk en net dat beetje extra om optimaal te kunnen genieten van de rozen. De accessoires zijn professioneel en worden ook gebruikt door onze eigen bloembindsters. Surprose biedt deze artikelen aan, om er voor te zorgen dat jij je rozen optimaal kan verzorgen, wanneer je ze hebt ontvangen! Door de rozen goed te verzorgen kun je erg lang van de mooie rozen genieten. De accessoires zijn erg handig en leuk om zelf te gebruiken, maar ook om te geven.

De rozenschaar

Het is erg belangrijk om daadwerkelijk een rozenschaar te gebruiken wanneer jij de stelen van de rozen schuin gaat afknippen. Als je een gewone keukenschaar gebruikt of een simpel schilmesje, kan dit de haarvaten van de roos die het water opnemen dichtdrukken, waardoor jij minder lang van je rozen kunt genieten. Het is namelijk erg belangrijk dat je een scherpe rozenschaar gebruikt. Als jij dit niet doet, kun je namelijk tijdens het knippen de vaten in de steel dichtdrukken. De rozen hebben deze vaten juist nodig om alle voedingsstoffen in de rozenvoeding en het water op te nemen. De rozenschaar van Surprose is perfect om deze rozenstelen schuin mee af te knippen. Doordat er een goed handvat op zit, heb jij genoeg grip om ook bijvoorbeeld de dikkere stelen mee door te knippen. Zo geniet jij nog langer van jouw rozen!

Waterflesjes

Rozen met waterflesjes

Als jij de rozen niet thuis op de vaas gaat zetten, maar als je deze bijvoorbeeld per stuk gaat uitdelen op een evenement zijn de waterflesjes van Surprose heel handig. Deze flesjes zorgen er namelijk voor dat de rozen voldoende water krijgen zonder op een vaas te hoeven staan. Surprose heeft twee soorten waterflesjes, een grote en een wat kleinere. Wanneer jij wat grotere rozen gaat bestellen, is het aan te raden om ook het grotere flesje mee te bestellen. Zo weet jij zeker dat de rozen voldoende water krijgen buiten de vaas om.

DIY met waterflesjes

Met de waterflesjes kun je allerlei creaties in elkaar flansen. Veelal worden ze gebruikt op bruiloften, er wordt dan een hele muur bedekt met rozen, waar aan de steel van de rozen dan een waterflesje bevestigd zit. De rozen blijven dan mooi tot aan het einde van deze speciale dag. Wil jij ook zoiets doen? Kijk dan ook even tussen onze 'kies je eigen aantal' rozen. Je kunt hier zelf aangeven hoeveel rozen je nodig hebt en per stuk de rozen bestellen. Ook bij speciale kransen en andere bloemwerken kunnen deze waterflesjes prima worden gebruikt. We zijn nu al benieuwd wat jij gaat maken met rozen en de waterflesjes!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum