Sweet Avalanche rozen bestellen

Sweet Avalanche rozen bestellen

De Avalanche Sweet

Avalanche Sweet rozen Een hele mooie zachtroze roos. De roze variant van de Avalanche roos is vanbinnen wat dieper roze dan van buiten. Maar wanneer de roos open komt op de vaas dan wordt de kleur helemaal egaal zachtroze. Het is een volle roos met veel volume, de knop van deze bloem kan tot wel 7 cm worden in doorsnee. Als je echt wilt genieten van een stijlvolle roos, dan is dit zeker een goede roos om uit te kiezen! De stelen zijn lang, ze hebben weinig doorns aan hun stelen en het zijn ook nog eens hele sterke rozen! De Avalanche roos is van zeer hoge kwaliteit en zal dus ook mooi op de vaas blijven staan. 

Deze roos wordt gewoon in Nederland gekweekt bij v. d. Berg Roses! Leuk feitje: In de kas bij Berg Roses lopen Japanse kwartels rond (vogeltjes) die ervoor zorgen dat de rozen niet worden beschadigd door insecten en andere beestjes. Deze beestjes kunnen natuurlijk bacteriën meenemen die niet goed zijn voor de rozen. De natuur wordt hier dus bestrijd met de natuur en niet met nog meer giftige stoffen!

Onze boeketten

Wij hebben deze roos verwerkt in meerdere boeketten, om een wow-effect te creëren. En het werkt! Deze roos staat namelijk heel mooi bij verschillende andere kleuren rozen, doordat de Avalanche Sweet zo’n zachte kleur heeft. Je kunt de roos dus heel mooi combineren met andere kleuren in je huis, maar dus ook met andere kleuren rozen! En om helemaal te kunnen genieten van de schoonheid van een Avalanche roos, hebben we ook een mix van de drie Avalanche rozen in één rozenboeket. Hierin vind je de witte, zalmkleurige en dus de zachtroze Avalanche rozen. Om deze klassieke mix een beetje speelser te maken, doen wij er ook nog een aantal takken eucalyptus doorheen. Een klassiek, maar toch speels boeket!

Het verbaast je dan ook misschien niet, maar deze roos wordt veel gebruik in bruidsboeketten en decoratie op bruiloften. De zachte tinten en de vorm van de blaadjes maakt dit echt een geliefde roos. Helemaal omdat de roze roos het symbool is voor romantiek, zachtheid, dankbaarheid, geboorte van een kind en teder zijn. Dat maakt deze roos ook geschikt voor gelegenheden als verjaardagen, een geboorte, of om iemand ergens voor te bedanken. Het is het gebaar dat telt! En met deze rozen zal het gebaar zeker wel overkomen. Ook de witte en de zalmkleurige Avalanche rozen even bekijken? Dat kan! Deze kleuren zijn ook per stuk te bestellen. Dan kun je geheel zelf bepalen hoe jouw boeket eruit gaat zien.

Heb je feedback voor ons, of mis je nog bepaalde boeketten in ons aanbod? Dan horen wij dit uiteraard graag van je. Ook als je een speciale wens hebt voor jouw boeket Avalanche Sweet rozen, kunnen we daar altijd even contact over hebben. Dan kunnen we altijd even kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Onze Sweet Avalanche rozen:
 1. Gemengd rozenboeket met tarwegras
  Gemengde rozen met tarwegras
  € 54,00
  Leverbaar v.a. 15-05-2024
 2. Pastelmix XL met eucalyptus - Avalanche
  Pastelmix XL met eucalyptus - Avalanche
  € 69,95
  Leverbaar v.a. 15-05-2024
 3. 10 t/m 99 zalmkleurige rozen
  Zalmkleurige rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 29,50
  Leverbaar in 3 werkdagen

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum