Oranje Rozen

Oranje rozen bestellen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

30 oranje rozen

Oranje rozen bestellen bij Surprose

Heb jij binnenkort een verjaardag, jubileumfeest of andere speciale dag? Dan kunnen oranje rozen nog wel eens perfect zijn voor jou! Met deze vrolijke rozen geef je de ander niet alleen een boeket, maar een geluksgevoel! Met een bos oranje rozen laat jij aan de ander zien dat je hen waardeert en aan hem of haar denkt. Surprose heeft veel verschillende soorten oranje rozen in het assortiment. Of je nu alleen oranje rozen wil of juist een gemengd boeket met allerlei verschillende rozen, Surprose heeft het allemaal. Wil jij helemaal uitpakken en meer dan 1000 verse oranje rozen direct van de kweker bestellen? Neem dan even contact op met onze klantenservice, om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

De oranje rozensoorten

Surprose heeft verschillende soorten oranje rozen in het assortiment zitten. Deze oranje rozensoorten kun je bestellen in een heel mooi gemengd boeket, maar ook juist in boeketten met alleen deze oranje rozen. Hieronder staan de oranje rozensoorten van Surprose:

  • Confidential – Een van de meest populaire rozen in ons assortiment. Dit komt vooral door de hoge kwaliteit en mooie kleur van deze roos. Perfect om te geven aan iemand op zijn of haar verjaardag, of natuurlijk gewoon voor jezelf in de woonkamer!
  • Devoted – Deze oranje roos is wat donkerder dan de Confidential. Deze rozensoort heeft dan ook een licht kleurverloop van donkeroranje naar lichtrood. Dit geeft de roos een hele unieke uitstraling.
  • Avalanche Peach – Deze rozen hebben een zalmkleurige bloemenknop, waardoor ze een luxe uitstraling krijgen. Deze XXL-roos staan dan ook heel mooi in gemengde boeketten, maar ook in boeketten met alleen de Avalanche Peach.
  • Fiësta - Deze tweekleurige roos heeft een heel unieke uitstraling, doordat de kleuren prachtig in elkaar overlopen. Het is een waar feest in de vaas en daarom is deze rozensoort ook geschikt voor verjaardagen of andere feestjes!

Oranje rozen met cadeaus bestellen

Wil jij jouw boeket oranje rozen extra kracht bijgeven? Ook dan heeft Surprose een uitgebreid assortiment met bijpassende cadeaus, die geschikt zijn voor jou! Je kunt bijvoorbeeld meteen een bijpassende vaas laten meeleveren met de oranje rozen. Zo weet je zeker dat zij de rozen mooi kunnen laten staan in huis. Ook kun jij bijvoorbeeld chocolade of drank bij de bestelling voegen. Ideaal voor een romantisch avondje, zoals een trouwdag of Valentijnsdag. Kijk op onze pagina cadeaus voor alle beschikbare cadeaus!

Oranje roosDe betekenis van oranje rozen

Oranje is een hele vrolijke kleur. Het is dan ook niet voor niets dat oranje rozen staan voor gezelligheid, positiviteit en passie. Oranje rozen kun je dan ook voor veel verschillende gelegenheden bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag van een vriend of vriendin, of voor een jubileumfeest voor een collega. Oranje rozen zijn dus heel veelzijdig en kunnen voor meerdere evenementen of speciale dagen besteld worden. Oranje rozen zijn ook heel geschikt om iemand beterschap te wensen. Door de positieve sfeer die deze rozen uitstralen, zal het humeur van de ontvanger ook beter worden, waardoor diegene zich minder ziek zal voelen.

Duurzaamheid bij Surprose

Surprose vindt duurzaamheid erg belangrijk. Dit komt dan ook terug bij veel aspecten van onze bedrijfsvoering. Het begint bij onze kwekers. Deze kwekers zijn allemaal gecertificeerd, zodat de oorsprong van deze rozen transparant is en te traceren is. Daarnaast verzenden wij de rozen in een prachtige geschenkverpakking, die bijna volledig recyclebaar is. Het kantoor van Surprose is ook gevestigd in een klimaatneutraal pand. Wij vinden deze factoren belangrijk, zodat wij een steentje bij kunnen dragen aan een schonere planeet! Meer informatie over onze duurzaamheid? Kijk dan even op de pagina over duurzaamheid!

Zakelijk rozen bestellen bij Surprose

Surprose geeft bedrijven ook de mogelijkheden om een zakelijk account te openen. Dit heeft een aantal extra voordelen ten opzichte van particuliere accounts. Deze voordelen bestaan onder andere uit een aantrekkelijke korting en een mogelijkheid om te bestellen op rekening. Meer weten over alle voordelen? Ga dan naar onze pagina over het zakelijk rozen bestellen!

  • Bestellen op rekening (na goedkeuring van je dossier)
  • Duidelijke factuur, inclusief BTW
  • Een zakelijke korting bij frequente bestellingen

Oranje rozen FAQ

Hoeveel kosten oranje rozen?

Wanneer jij graag oranje rozen per stuk wil bestellen bij Surprose, heb jij al oranje rozen vanaf €1,95 per stuk. Surprose heeft ook prachtige rozenboeketten met oranje rozen. Zo'n prachtig boeket met verschillende rozen en groen, is al te verkrijgen vanaf €32,95. De oranje rozen van Surprose zijn van een hele hoge kwaliteit, waardoor ze wel meerdere weken mooi op de vaas kunnen staan.

Hoe groot zijn oranje rozen?

De oranje rozen van Surprose staan bekend om de grootte van de steel, maar ook zeker van de bloemenknop. Doordat Surprose alleen oranje rozen van hele hoge kwaliteit heeft, zijn deze ook erg groot en blijven ze lang mooi op de vaas staan. De oranje rozen zijn dan ook de perfecte rozen om in een verjaardag boeket te doen of juist te geven voor een andere gelegenheid.

Waar staan oranje rozen voor?

Als jij een echte eyecatcher in de woonkamer wil die staat voor positieve energie en vrolijkheid, zijn de oranje rozen perfect voor jou! Deze rozen geven iedereen een vrolijk humeur door de mooie opvallende kleuren. Je kunt de oranje rozen ook geven bij bijvoorbeeld een verjaardag of gewoon als bedankje, want deze rozen zijn namelijk echte alleskunners.

Hoelang blijven oranje rozen goed?

De oranje rozen die Surprose in het assortiment heeft zijn erg sterke rozen. Met een goede verzorging kunnen deze rozen dan ook voor meerdere weken prachtig in de vaas staan. Het is belangrijk om de rozenvoeding die Surprose gratis bij de bestelling doet in de vaas te doen en dit na een week opnieuw te doen. Zo houd jij de rozen het langst mooi op de vaas bij jou in huis!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum