Cadeaus

Geef een extra geschenk

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Onze cadeaus

De roos is het bekendste bloemengeschenk. Het is een symbool van liefde en vriendschap dat we weggeven om waardering te uiten. Een rozengeschenk is heel bijzonder. De bloemen stralen vitale energie uit, een wenskaart geeft deze bijzondere aandacht iets persoonlijks en voor wie het rozengeschenk wil afronden met een goede fles champagne of een doos heerlijke chocolaatjes, dat kan.

"O, wat vreselijk, rozen!" - Niemand heeft dat ooit gezegd, nietwaar? Iedereen is blij met de schoonheid en elegantie van een rozengeschenk. Jong of oud, met een rozengeschenk doe je er alles aan om te bedanken, je excuses aan te bieden, iemand te feliciteren en natuurlijk om een ​​klein liefdesbewijs te geven.

Makkelijk je rozengeschenk online bestellen

Wil je iets meer? Upgrade al onze verse boeketten met rozen in slechts een paar klikken naar een hoogwaardig geschenk. Hier in het geschenkengedeelte bieden we u verschillende combinatieproducten als cadeau-ideeën en geselecteerde chocolaatjes, wijnen, champagne en bloemenvazen ​​om uw rozengeschenk verder te verfraaien. Wie online rozen plus cadeaus wil bestellen, is bij ons in goede handen. Rozen geven is gemakkelijk en werkt als volgt:

1. Kies individueel een mooi boeket rozen en vervolgens het passende geschenk of een combinatieproduct als rozengeschenk.

2. Kies de gewenste bezorgdatum en voer het bezorgadres van de ontvanger in.

3. Kies uw gemakkelijkste betaalmethode en de verrassing is gegarandeerd. Uw cadeau wordt op de gewenste datum bezorgd.

Rozen en cadeaus versturen

Zodra je hebt gekozen voor een vers boeket rozen, kun je gratis een wenskaart toevoegen. Schrijf gewoon een paar mooie regels in het tekstvak bij het afrekenen in de laatste bestelstap. Als je naast de rozen en het kaartje met persoonlijke tekst nog iets aan het geschenk wilt toevoegen, hebben wij een handvol ideeën samengesteld. Rozen weggeven is dus kinderspel. Rozencadeaus versturen wij gemakkelijk als hoogwaardige cadeauset in een doos. Je hebt de keuze om een of meer van deze attenties aan je boeket rozen toe te voegen:

- Wenskaart
- Bloemenvaas
- Chocolade
- Wijn & Champagne

Al deze geweldige geschenken kunnen samen met rozen worden verzonden en weggegeven. Wij wensen jou veel plezier met het weggeven van rozen en geschenken!

 

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum