Rozensoort: Sweet Revival

De Sweet Revival roos

De Sweet Revival roos is een bijzondere roos. Deze roos bestaat namelijk uit 2 hele zachte kleuren. De buitenkant van de roos heeft een zachte groene kleur. Naar de binnenkant van de roos, wordt de roos steeds meer roze. De roos bevat alleen maar hele zachte kleurtinten en is dus gemakkelijk te combineren met andere rozen, maar staat ook als mono-boeket prachtig! Door de zachte tinten van de roos past een boeket van Sweet Revival rozen in vrijwel elk interieur.

Sweet Revival rozen versturen

De roos is dus als geschenk heel erg geschikt. Als er geen specifieke wensen zijn, of als je weet dat de ontvanger van zachte pastel tinten houdt, is dit een perfecte roos. Wij hebben in ons assortiment vele verschillende combinaties gemaakt met deze roos, wat betekent dat er vast iets tussen zit, wat de ontvanger mooi zal vinden.
De zachte tinten van deze roos maken de roos erg geliefd. Ook voor mensen die geen fan zijn van een zoete roze kleur. De zachte tinten zorgen er namelijk voor dat de roos rustiger en moderner overkomt dan een mierzoete roze roos. Mede daarvoor hebben wij de roos ook in ons ‘kies je aantal’ assortiment. Deze roos is dus niet alleen in gemengde boeketten of als mono-boeket te bestellen, je kunt ook zelf bepalen hoe je boeket eruit zal gaan zien. Je kunt de roos vanaf 10 tot en met maar liefst 1001 stuks bestellen. Voor een speciale gelegenheid, verjaardag, bruiloft of om de Sweet Revival rozen uit te delen kun je bij ons terecht.

Betekenis van de Sweet Revival

Elke kleur heeft een symboliek, de betekenis van de roze roos kun je gebruiken als je de rozen aan iemand cadeau geeft. De Sweet Revival is tijdloos, modern en ideaal om weg te geven aan iemand anders. Een roze roos kan romantisch overkomen, maar kan ook staan voor dankbaarheid en bewondering. Over het algemeen worden roze rozen gezien als mooi, elegant en zacht. Ook het aantal rozen dat je weggeeft heeft een betekenis. Iemand 24 rozen geven, betekent bijvoorbeeld dat jij 24 uur per dag aan diegene denkt. Het is daarom goed om na te denken over het aantal rozen, als je een persoonlijk geschenk wilt geven.

Oorsprong van de Sweet Revival

De roos wordt in Kenia gekweekt bij onze kweker Timaflor. Benieuwd naar zijn verhaal? Dat kun je lezen op onze pagina ‘onze kwekers’. In Kenia staat de zon perfect voor deze rozen. Wanneer thuis de rozen op de vaas worden gezet en er wordt goed voor gezorgd, kan de knop van de roos wel 6 cm groot worden. Een vol boeket zachtroze rozen dus! Een aantal tips om voor de rozen te zorgen vind je in onze blog over rozenverzorging. De steellengte van deze roos is ca. 50 cm lang, waardoor de roos op een middelhoge tot hoge vaas het mooist staat.

Er is ook nog een andere variant van de Sweet Revival roos. Deze roos is alleen te vinden in een gemengd boeket bij ons en heet: Revival. De twee roze rozen gaan heel mooi samen in een gemengd boeket. De twee verschillende tinten roze zijn gecombineerd met een rode EverRed roos en de tweekleurige Paloma roos. De verschillende roze en rode tinten vormen een heel mooi geheel van 20 rozen!

Rozenmix van 30 roze rozenRozenmix van 30 roze rozen

Meer Sweet Revival rozen


Misschien vind je deze rozen ook interessant:

De Revival roosDe Revival roos
De Sophia Loren roosDe Sophia Loren roos
De Paloma roosDe Paloma roos
De Hermosa roosDe Hermosa roos
Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum