Videoboodschap bij je rozen

Verstuur een videoboodschap bij je rozen

Hoe werkt de persoonlijke videoboodschap van Surprose?

 • Kies bij jouw bestelling voor de optie “videoboodschap;
 • Na jouw orderbevestiging krijg je van ons een extra mail, met hierin een link
  (check voor de zekerheid ook je spamfilter);
 • Door op de link te klikken ga je naar de pagina van onze partner ViDGREETS;
 • Op deze pagina kun je jouw videoboodschap opnemen en/of uploaden;
 • De ontvanger van de rozen treft een unieke QR-code aan op het bijgeleverde wenskaartje;
 • Door deze QR-code te scannen krijgt de ontvanger jouw persoonlijke videoboodschap te zien!


Meer over de persoonlijke video boodschap van Surprose

De persoonlijke videoboodschap Ben jij niet in de gelegenheid om iemand persoonlijk te verrassen met rozen, maar wil je dit toch zo persoonlijk mogelijk doen? Surprose heeft sinds kort een nieuwe service toegevoegd aan haar assortiment, zodat jij jouw boodschap zo puur en levendig mogelijk kunt overbrengen, namelijk via een videoboodschap.

Kies op onze productpagina eenvoudig voor een persoonlijke videoboodschap. We sturen je, na jouw bestelling, een mail met een unieke link naar de website van onze partner ViDGREETS. Hier kun je jouw persoonlijke videoboodschap opnemen en uploaden. Je kunt natuurlijk ook een persoonlijke videoboodschap opnemen op je smartphone, tablet of laptop en deze uploaden op het moment dat het jou uitkomt. Het opnemen en/of uploaden kan zelfs tot enkele uren voor aflevering van jouw bestelling. Dit betekent dat je ruim de tijd krijgt om jouw persoonlijke boodschap op te nemen en eventueel aan te passen. De link naar jouw persoonlijke boodschap correspondeert met een QR-code die wij afdrukken op het persoonlijke kaartje dat we bij de bestelling voegen.

Je kunt, op de website van onze partner ViDGREETS, een video opnemen van maximaal 5 minuten. Je upload jouw video door op de button te klikken. Vervolgens kun je jouw eigen boodschap terugkijken en als je niet tevreden bent, opnieuw opnemen en uploaden. Je kunt jouw video meerdere keren opnieuw opnemen en uploaden, tot je helemaal tevreden bent met jouw eigen persoonlijke videoboodschap!

Door akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden ga je ook akkoord met het feit dat je jouw persoonlijke boodschap achterlaat op de server van onze partner Vidgreets. Jouw boodschap is alleen te bekijken door de maker en de ontvanger en wordt maximaal 90 dagen bewaard. De video kan onbeperkt afgespeeld worden. Zowel Surprose, als ViDGREETS hebben geen toegang tot het filmpje dat jij maakt, dus alles wat je erin verwerkt blijft discreet. Let wel, de ontvanger kan de link naar jouw persoonlijke videoboodschap wel doorsturen. Je bent dan ook ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor de inhoud van het filmpje!

Een originele videoboodschap maken

Dat doe je dus heel eenvoudig vanaf jouw smartphone, tablet of laptop. Open de link die je per mail hebt ontvangen op het door jouw gekozen apparaat. Je kunt hier maximaal 5 minuten aan video opnemen en uploaden, maar je kunt ook een vooraf opgenomen video uploaden. Een vooraf opgenomen video mag ook maximaal 5 minuten lang zijn. Neem de video op zoals jij dat wilt en klaar!

Rozen versturen met videoboodschap

Videoboodschap verjaardag

Een speciale datum, zoals een verjaardag of trouwdatum, is natuurlijk een perfect moment om exclusieve rozen van Surprose te versturen met een persoonlijke videoboodschap. Je maakt jouw rozengeschenk wel heel persoonlijk en oprecht met onze gratis videoboodschap.

Videoboodschap met Kerst

Maak Kerst dit jaar nog specialer door rozen van Surprose te sturen naar een geliefde mét een persoonlijke videoboodschap waarin jij, eventueel samen met jouw vrienden, kinderen, geliefde of ouders laat weten wat de ontvanger voor jou of jullie betekent. Neem nu eenvoudig een ludieke en persoonlijke boodschap op die de ontvanger van de rozen kan bekijken via de QR-code, die op de wenskaart wordt afgebeeld, te scannen.

Handige tips voor het opnemen van jouw persoonlijke videoboodschap

 • Kaartje met de QR-code Neem de video op met het licht van achteren. Op deze manier ben je goed en herkenbaar in beeld en voorkom je donkere gezichten;
 • Houd de camera op voldoende afstand en zorg dat je gezicht helemaal in beeld is;
 • Houd de camera (op je telefoon, tablet of laptop) stil of neem de video op met de camera op een statief;
 • Een mooi, stemmig muziekje op de achtergrond doet het altijd goed. Draai alleen de volumeknop van de muziek wat zachter wanneer je een boodschap gaat inspreken;
 • Wanneer je de videoboodschap met meerdere personen wilt opnemen kun je de hele groep in beeld brengen, maar je kunt ook het beeld afwisselen met één persoon in beeld die wat wil vertellen;
 • Er zijn verschillende apps die je kunt downloaden waarmee je beelden aan elkaar kunt editen om zo jouw video helemaal eigen en ludiek te maken;
 • Vertel de ontvanger natuurlijk ook waarom je de beste rozen ter wereld verstuurd en waarom deze persoon voor jou zo belangrijk is!

F.A.Q. / meest gestelde vragen over onze videoboodschap

#1 Hoe lang mag mijn videoboodschap zijn?

Jouw videoboodschap mag maximaal 5 minuten duren.

#2 Hoe vaak mag ik mijn video wijzigen?

Je kunt jouw video zo vaak wijzigen als je wilt tot het moment dat de ontvanger de QR-code gaat scannen.

#3 Hoe lang blijft de video voor de ontvanger beschikbaar?

De video blijft 90 dagen beschikbaar.
Zowel Surprose, als ViDGREETS hebben geen toegang tot het filmpje dat jij maakt, dus alles wat je erin verwerkt blijft discreet. Let wel, de ontvanger kan de link naar jouw persoonlijke videoboodschap wel doorsturen. Je bent dan ook ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor de inhoud van het filmpje!

#4 Zijn er kosten verbonden aan mijn videoboodschap?

Normaliter kost de videoboodschap €3,95 maar Surprose biedt deze op dit moment gratis aan voor haar klanten.

#5 Kunnen derden mijn videoboodschap ook zien?

De video kan alleen bekeken worden door het scannen van de QR-code.
Zowel Surprose, als ViDGREETS hebben geen toegang tot het filmpje dat jij maakt, dus alles wat je erin verwerkt blijft discreet. Let wel, de ontvanger kan de link naar jouw persoonlijke videoboodschap wel doorsturen. Je bent dan ook ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor de inhoud van het filmpje!

#6 Kan ik in plaats van een video ook een foto uploaden?

Ja, foto’s kunnen ook ge-upload worden, het bestandsformaat is .IMG.

#7 In welk formaat kan ik beelden uploaden?

In dit geval maximaal 5 minuten. Het bestandsformaat voor foto’s is .IMG.

#8 Wat is de maximale bestandsgrootte van het filmpje dat ik wil maken/uploaden?

Onze partner ViDGREETS heeft een technologie ontwikkelt die niet uitgaat van de bestandsgrootte- of formaat, maar van tijd. In dit geval maximaal 5 minuten. 

#9 Kan ik ook een videoboodschap uploaden zonder rozen te bestellen?

Nee, dat is niet mogelijk.

#10 Ik krijg het filmpje niet goed ge-upload, wat moet ik doen?

Dit komt gelukkig nauwelijks voor. Mocht het wel voorkomen, dan raden we je aan je cache leeg te maken. Mocht het onverhoopt toch niet lukken dan kun je jouw vraag aan onze klantenservice stellen.

#11 Ik heb hulp nodig bij het afspelen van het filmpje, waar kan ik me melden?

We raden je allereerst aan je cache leeg te maken. Mocht het onverhoopt toch niet lukken dan kun je jouw vraag aan onze klantenservice stellen.

#12 Kan ik de video ook naar meerdere personen sturen?

De video kan alleen bekeken worden door het scannen van de QR-code. De video kan vervolgens opgeslagen worden en/of doorgestuurd naar één of meerdere personen via mail of whatsapp.
Zowel Surprose, als ViDGREETS hebben geen toegang tot het filmpje dat jij maakt, dus alles wat je erin verwerkt blijft discreet. Let wel, de ontvanger kan de link naar jouw persoonlijke videoboodschap wel doorsturen. Je bent dan ook ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor de inhoud van het filmpje!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum